Gullit reageert op kritiek Derksen en Borst

10

“Johan Derksen is een slecht mens en Hugo Borst is een bange poeperd”. Woorden van Ruud Gullit die reageert op de de kritiek van de beide analisten. Volgens Derksen en Borst zou Gullit geen verstand van voetbal hebben, zich zwaar laten betalen voor reisjes naar derdewereldlanden en amper gemotiveerd/geschikt zijn voor zijn voormalige job als analist.

“Ik heb de beelden net pas gezien en ze bevestigen slechts de mening die ik in een eerder interview gegeven heb. Het gemiddelde heeft het in het Nederlandse voetbal voor het zeggen en Borst en Derksen hebben in die uitzending alleen maar onderstreept hoe klein ze zijn. Wel altijd uitdelen, maar zelf niet kunnen incasseren” zegt Ruud Gullit tegen De Telegraaf.

De voormalig Wereldvoetballer van het Jaar heeft voor Borst geen goed woord over. “Hugo maakte Marco van Basten voor van alles uit, maar toen Marco in de uitzending naast hem zat, durfde hij ineens niet meer,” weet Gullit. “Gewoonweg een bange poeperd. Hij valt me tegen.” Over Derksen is hij niet veel vriendelijker. Gullit: “Dat beschimpen is een trucje om zijn onwetendheid te maskeren. Daarom kan hij mij ook niet beledigen. Hoewel: één keer lukte het hem mij te raken. Toen hij, vlak na de dood van Rinus Michels, een verschrikkelijk stuk over hem schreef. Natrappen naar iemand die net is overleden, maakt je gewoonweg een slecht mens.”


10 REACTIES

 1. Die mannen doen niks anders dan zendtijd vol te lullen.

  En de rede: Er wordt behoorlijk slecht gevoetbald op de Nederlandse velden.

  Doorgaan met de smoel lullen ipv van voetballen.


  Maak melding

 2. Typisch Nederland.
  Alles afkraken. Ook de grote zonen.
  Wie boven het maaiveld uitsteekt wordt geschoren.
  Geen wonder dat we weinig grote voetballers hier kennen. Ze worden allemaal gecastreerd.


  Maak melding

 3. Die mensen zijn gewoonweg jaloers omdat ze niet zo’n groot sportman zijn als Ruud. Laten ze maar een facelift gaan halen misschien helpt dat. Wat is zijn zo afschuwelijk en lelijk vandaar dat ze een ander mooi mens niets gunnen.


  Maak melding

 4. Ruud die gasten zijn gewoon jaloers op jou, en alle surinaamse voetballers, op rotten die gasten, de beste stuurlui staan aan wal. Louis van Gaal heeft ook gelijk om hun niet meer tewoord te staan.


  Maak melding

 5. volgens mijn begrijpen de surinamer niet waar over het gaat. de twee mannen wilden namelijk niet ruud gulit aan vallen maar op die manier dat postcode loterij gedraag.
  postcode loterij maak reklame met ruud.
  volgens mijn bedoelde zij dat. je kan beter niet mee doen met postcode loterij want het zijn dieven. bloed zuigers. zij doelde dat als je genoeg geld heb doe dan niet mee met dieven.bovendien licht de postcode loterij ook surinamers op. dus wat is de crietiek op die twee mensen ik begrijp het niet.


  Maak melding

 6. ik vind juist Gulit hypocriet.
  die Ruud Gulit die gaat naar Afrika om dat hij een ton krijgt hij zou dat niet gratis doen.hij gaat die Afrikanen niet helpen maar met de naam Afrika verdient hij geld die hij in zijn zak allemaal stopt en niks aan de Afrikanen geeft. hij en postcode loterij verdient aan die armen.waarom zijn die zwarte surinamers zo dom.


  Maak melding

 7. Ik begrijp niet dat een topatleet als Gullit (de man heeft een staat van dienst waar je u tegen zegt) nog de moeite neemt om te reageren op de uitlatingen van deze twee azijnpissers.
  Gewoon in hun eigen zuur laten trekken.


  Maak melding

 8. Slaven werden vroeger toen ze niet meer nodig waren ook gedumpt. Het is heel normaal in de Nederlandse cultuur.

  Dat zie je nog steeds. Ook in de bedrijfswereld. Je werk je rot als je niet meer nodig ben kan je oprotten.


  Maak melding

 9. Laat een ding duidelijk zijn voor alle blanken in NL. Onder aanvoering, uitstraling en boetbal kwaliteit van black Tulip Ruud Gullit, heeft NL de enige voetbal prijs ooit gewonnen. Dankzij Gullit en o.a. Rijkaard is het NL voetbal destijds op de internationale kaart gezet met als gevolg de vele transfers naar Milan en SPanje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.