vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandZes slachtoffers vliegramp uit Frans-Guyana

Zes slachtoffers vliegramp uit Frans-Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

Zes inzittenden van het vliegtuig dat donderdag in het binnenland van Suriname neerstortte waren afkomstig uit Frans-Guyana, zo heeft Frankrijk bekendgemaakt. De zes, onder wie een echtpaar en hun twee kinderen, waren familie van elkaar. Ze waren op weg naar een begrafenis.

Ook de directeur van een Surinaams bouwbedrijf en zeven van zijn werknemers behoren tot de slachtoffers.

Het ongeluk, met een toestel van de Surinaamse vliegmaatschappij Blue Wing, kostte aan alle negentien inzittenden het leven. Over de oorzaak bestond zaterdag nog altijd geen duidelijkheid.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Helaas moet ik bekennen dat mijn laatste informatie foutief is geweest. Er waren geen Brazilianen aan boord, maar mensen uit Frans-Guyana, op doorreis naar hun woonplaats. Makulu Upuhe (34), Maluapin Upuhe (20), Anais Upuhe (4), Kisai Kisai (68), Kalyenali Kowe (37)en Ipelu-Teni Kowe (7), allen van 1 familie, woonachtig in Antecome Pata in het district Maripasoula. God bless.


    Maak melding
  2. er zijn no meer mensen hier die jan en allemaal de schuld hebben geven van deze trieste ramp zonder erbij na te denken zomaar dingens roepen andere hebben zelf de regering de schuld gegeven van deze ramp denk eerst goed na voor je wat roept .


    Maak melding
  3. Ik condoleerd alle nabestanden ook zijn een paar van de overledenen geen surinamers maar daar kijk ik niet na het is erg genog dat er 19 mensen zijn omgekomen bij het vliegramp


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES