Surinaams-Nederlandse rapartiesten in Suriname

2

Op 1 april start Fawaka Creations met de Rapstafette in Suriname. Een serie rapworkshops voor talentvolle jongeren onder de bezielende leiding van de Surinaams-Nederlandse rapartiesten Blaxtar (Kevin de Randamie), MC Fit (Glen Faria) en producer Delarick (Rick van der Bult).

De Rapstafette is een vervolg op het succesvolle internationale hiphop uitwisselingsproject ‘Bolletjes Estafette’ dat Fawaka Creations in 2007 produceerde. Toen was het thema drugs en dit jaar is gekozen voor een ander maatschappelijk thema: Geweld.

De Rapstafette wordt geproduceerd door Fawaka Creations en financieel ondersteund door onder meer de Nederlandse Ambassade in Paramaribo.


2 REACTIES

 1. dit is echt een zeer goed idee om de jongeren te bereiken.suriname is verplicht om zorgvuldig met de jeugd om te gaan.meer creatieve mogelijkheid creëren zodat de jeugd weg blijft van de straat hoeken.de zogenaamde hang jongeren.wij zijn ook jong geweest en met verschillende sporten heb ik mee gedaan,met toestemming van mijn ouders natuurlijk.en ik mag u zeggen het heeft mij heel veel geleerd.vele landgenoten die zich toen hebben ingezet voor de jeugd van toen hebben dit allemaal kosteloos gedaan.en niet te vergeten de versnapering en pap om ons te versterken,dit alles voor gratis.het was gewoon heerlijk en dit vergeet ik nooit van mijn leven.u zult misschien niet willen geloven maar geen van deze mensen hebben ooit een decoratie mogen ontvangen.dit vind ik persoonlijk een zeer kwalijke zaak.


  Maak melding

 2. financieel ondersteund door onder meer de Nederlandse Ambassade in Paramaribo.

  Hoe zit het met huursubsidie en sociale uitkering.

  Jij weet wel voor FRONT zij gooien de boel even lekker in STRONT.

  AMBASSADE>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOEKOE BOY’S ,,,soso lafu.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.