De Surinaamsche Bank, Rabobank Rotterdam partners

8

PARAMARIBO, 29 mrt – De Surinaamsche Bank en Rabobank Rotterdam gaan nauw samenwerken op het gebied van onder meer studiefinanciering. Er is een gemeenschappelijk fonds opgericht om ondernemerschap te stimuleren onder studenten van de Surinaamse branche van Hogeschool Inholland. Een lang gekoesterde wens is eindelijk in vervulling gegaan.

De Surinaamsche Bank heeft lange tijd uitgekeken naar een degelijke buitenlandse partner. “Het doet me deugd, dat deze partner uiteindelijk Rabobank Rotterdam is geworden. Ik ben ervan overtuigd dat het Suriname beter op de wereldkaart zal plaatsen en dat we op lange termijn de vruchten zullen plukken”, zegt directeur Sigmund Proeve van De Surinaamsche Bank.

Ook de partner is blij en vooral optimistisch gestemd. “Met deze samenwerking proberen we het financiële verkeer tussen Nederland en Suriname makkelijker te maken. Ik ben er zeker van, dat deze samenwerking tot goede resultaten kan leiden voor beide partners”, zegt Coert Beerman, directievoorzitter van Rabobank Rotterdam. Het grote aantal Surinamers in Rotterdam is een voorname drijfveer geweest.


8 REACTIES

 1. Binnen kort krijgen wij in Su. een democritisch gekozen president Sommo als dictator.

  Als je nu reeds kan doen en laten wat je wilt en niet gestraf word ,ben je in mijn ogen en zeker nog velen reeds een dictator , Sommo


  Maak melding

 2. Studiefinanciering krijgt de naam maar ze azen gewoon op een deel van het geld wat wij als surneds via onze geëigende kanalen naar familieleden in suriname overmaken


  Maak melding

 3. Prik,

  Dat wat de Rabo gedaan heeft is commercieel doordacht denken.
  Surinamers zijn zo achterlijk dat geen enkele Surinaamse bank een kantoor in Nederland kan beginnen.

  De Marokkanen en Turken hebben een aantal banken in Nederland, alleen Surinaamse banken weten niet waar Nederland zit.

  Die 300000 Surinamers in Nederland zijn kennelijk financieel economisch niet interessant genoeg voor de Surinaamse banken.


  Maak melding

 4. Gebruik je verstand goed hoor…..men weet dat het land onderleiding van behoorlijke domoren staat…..Dus die mannen en vrouwen komen op je af.(met duidelijke bedoelingen)


  Maak melding

 5. Touché Afro, touché.
  Duidelijker kon je het niet verwoorden. Groot gelijk. Straks gaan ze die nederlandse bank beschuldigen van koloniaal gedrag als die heel concurerende hypotheken gaan aanbieden in suriname en de geldstroom vanuit nederland compleet beheersen.


  Maak melding

 6. die hollanders met hun spitse neus ruiken overal waar er geld gemaakt kan worden.maar wij met onze platte neus ruiken zeer slecht.
  en het gelul om steeds mekaar af te breken
  i p v met goeie argumenten naar voren te komen.we moeten nu een andere weg kiezen en niet steeds blijvend lullen man.dit brengt ons geen stap vooruit.zo zoetjes aan wordt waterkant net een kletspraatjes site.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.