Show van Rouée Verveer bij de VARA

4

De Surinaamse stand-up comedian Roué Verveer is op maandag 7 januari 2008 om 21.30 uur weer te zien bij de VARA op Nederland 3. Verveer, bekend van ‘The Comedy Factory’, ‘Weltevreden op 10’ en BNN programma ‘Tequila’, zal te zien zijn in zijn stand-up show ‘R.I.P’ uit 2006. ‘RIP’ staat voor ‘Roué In Panama’, maar is ook een verwijzing naar zijn toen pas overleden vader.

Roué Verveer werd in 1972 geboren in Paramaribo. Hij studeerde korte tijd in Nederland. Terug in Suriname volgt hij een workshop van FreshWagon (met onder anderen Najib Amhali, Howard Komproe en Eric van Sauers) en verzorgt daarna de voorprogramma’s van Jörgen Raymann in Suriname.

In 1999 debuteert Verveer in Nederland bij de Comedytrain en FreshWagon en stort hij zich volledig op de stand-up comedy. In 2002 brengt hij zijn eerste theaterprogramma, ‘Uit het niets’, over zijn wereld en zijn achtergrond. In 2003 volgt zijn eerste avondvullende voorstelling, ‘Eigen vermogen’.

- Advertentie -

4 REACTIES

 1. Hey Roue, Kheb je show gevolgd laatst op TV en ik heb bijna ademloos zitten kijken/luisteren …. Proficiat kerel …
  Grtz .. een fan!

 2. ja Roue je bent een van mijn favorieten, heb je tot nu toe 1x gezien, en dat was super
  blijf je ding doen.
  groetjessss

 3. Ik heb die aflevering ook gezien, maar tot mijn verbazing was het een herhaling.
  Ik had deze show al eerder op tv gezien.
  Jammer,ik had een niet eerder vertoonde show verwacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.