zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJörgen Raymann in de Antwerpse Stadsschouwburg

Jörgen Raymann in de Antwerpse Stadsschouwburg

-

Does Travel - naar Suriname

Deze week is er alweer de winter editie van ‘De Cabaretten’ in de Antwerpse Stadsschouwburg, waarbij een aantal in Vlaanderen en Nederland gekende namen uit het Stand Up Comedywereldje hun kunsten kunnen vertonen.

Jörgen Raymann bijt op 11 januari de spits af. Hij geniet zowel in Nederland en Suriname een ongekende populariteit. Nu Vlaanderen nog. RadioVisie had een gesprek met deze Surinaamse Nederlander.

Raymann trad eerder al op in Turnhout en merkte geen enkel verschil met het Nederlandse publiek. “Men had me op voorhand verteld dat het Belgische publiek moeilijk is, dat ze niet te gauw en te luid willen lachen omdat ze dat als onbeleefd beschouwen. Maar het publiek reageerde perfect normaal. Ik merkte dan ook geen enkel verschil met het Nederlandse publiek, het is tenslotte dezelfde cultuur”, aldus de cabaretier tegen RadioVisie.

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE
  1. Als de Vlamingen en de Nederlanders dezelfde cultuur hebben, dan hebben de Surinamers dat ook. De vlaming verschilt net zo van de nederlander als de surinamer van de nederlander verschilt. De verschillen zijn zo miniem, maar vele weigeren dat vanwege hun racistische of nationalische bril niet te zien. Maxima zei dat zo mooi: “De Nederlander bestaat niet”. Ook de Surinamer en de Vlaming niet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES