zaterdag, juni 15, 2024
HomeNieuws uit NederlandDrenthe voor 14 miljoen naar Real Madrid

Drenthe voor 14 miljoen naar Real Madrid

-

Does Travel - naar Suriname

Royston Drenthe verruilt Feyenoord voor Real Madrid. De 20-jarige Rotterdammer ondergaat één dezer dagen de medische keuring en ondertekent aansluitend een contract voor vijf jaar bij de Spaanse landskampioen.

Dat heeft Real Madrid donderdag in een communiqué medegedeeld. Real en Feyenoord bereikten donderdag uiteindelijk een akkoord over de overgang van Drenthe. Volgens Spaanse media betaalt de Madrileense club 13 tot 14 miljoen euro voor de jeugdinternational.

Eerder kwamen Real en Feyenoord niet tot overeenstemming. Feyenoord weigerde een bod van 12,5 miljoen euro. Drenthe besloot daarop de arbitragecommissie van de KNVB in te schakelen, tot onvrede van Feyenoord. De arbitragezaak kan nu alsnog worden geschrapt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. GO! Gooooooooo yéré mi man.

  Ga waar er eer en glorie jou ruimhartig ten dele zullen vallen.
  Tis zeer verstandig dat je niet bent gebleven totdat de afgunst hier jou zou gaan kielhalen!
  Voorbeelden te over.Allen vóór jou hebben alleen maar ellende meegemaakt hier tót het moment ze naar een ander land gingen.
  Gó………..! da’i wakka nanga joe fraga en expose a mang wide screen mi man!
  Power nanga Blessi,

  Barra.


  Maak melding
 2. So is het je eigen mensen toejuichen en hopen dat die kronto ede ooit een keer deze sportfiguranten een diplomatieke paspoort geeft om ook uit te komen voor suriname.

  Maar dat betwijfel ik die blaka snesie geeft liever buitenlanders als chinezen de kans dan zijn eigen volk


  Maak melding
 3. Hou je LAND HOOG en dwing dat respect af door ze te bewijzen wat je allemaal in huis hebt drente laat zien dat JOE NA SRANANG MANG door je voorbeeldig te gedragen en respect te geven en af te dwingen,BLIJF JE ZELF IN ALLE SITUATIES EN IN ALLE OPZICHTEN laat niks en niemand je hoofd moe maken maar “VERGEET NIET WAAR JE VANDAAN KOMT MIE BRADA” “GOD BLESS YUO”


  Maak melding
 4. Royston wens ik het beste toe en hoop dat ij een glansrijke carrière tegemoet gaat, ondansk ik wel mijn reseves heb omtrent de stap op dit moment naar Real Madrid.

  Nog niet 1 volledieg competitieronde in NL, komt net kijken,moet in g feite nog bewijzen een constante factor te kunen zijn, en ik vraagmij af of hij bij real wel genoeg de kans zal krijgen zich verder GOED te ontwikkelen? Niet te hopen dat hij net zoals Andy van de Meijden (oud Ajaxied) straks al snel in de vergetelheid raakt.

  Een goed EK (onder 20) zegt absoluut NIKS.
  De indruk is in elk geval wel dat Royston qua karakter ERVOOR GAAT en daar zit het wel snor mee. Inzet boven 100%. Dus SUCCES en ONTWIKKEL je verder GOED.(Ook als MENS en neem als voorbeeld Clarence Seedorf)


  Maak melding
 5. Ay mi boi, mi breytie fa yu du a torie disi mi brada!!
  Er kwam al veel kritiek van die tata’s, dat je te vroeg vertrekt, geen Feyenoord hart hebt en al die onzin.
  Bewijs ze daar in Spanjoro kondré dat je niet te vroeg ben weggegaan en dat je makkelijk kan meedraaien in de top om zo verder te ontwikkelen.
  Go for it, succes, veel geluk en power!!!


  Maak melding
 6. god zaal je de kracht geven, en hij zal je sterker maken, en de zeegen krijg je van mij. omdat je je best doet wordt je beloon.en let goed op je zelf en derest gaat van zelf.en blijf god danken dat elk dag een goede mag zijn .de groeten en succes.ara


  Maak melding
 7. Sranang mang, in dit leven mag iedereen zelf kiezen wat hij wil zijn en waarmee hij zich verbonden wil voelen. Heb jij Drenthe zien zwaaien met de Nederlandse vlag of de Surinaamse?

  Trouwens, Sranangtongo kunnen praten maakt je nog geen Sranangmang. Jij bent het bewijs.


  Maak melding
 8. Ik heb het verhaal over deze Drenthe gelezen in voetbal international(42ste jaargang)Geldzucht is een slechte raadgever. Iemand die je begeleid heeft van niets naar iets gewoon aan de kant schuiven dat kan nooit goed gaan. Let op mijn woorden.


  Maak melding
 9. Geldzucht is een slechte raadgever??? Waar slaat dat op, die man gaat gewoon voor financiele zekerheid en zijn raadgever is hws zijn advokaat.

  Honderden jaren heeft de blanke man de neger geleerd: “God ik wil geen aardse schatten”, terwijl de aardse schatten verdiend met slavenarbeid op grote schaal naar holland werden verscheept. Whouhahaa.

  Blakkamang, no mek’ deng bakra disie law oenoe, want als de bakra de passie preekt….. Let op je cente!!!


  Maak melding
 10. Passant sterk geanalyseerd! Ik wens Royston eveneens het beste toe, hopelijk een 2de Seedorf!!!

  Maar zoals Passant stelt, een sterk EK onder de 20 zegt absoluut niks…

  en als je erover na gaat denken, dan kom je tot de conclusie dat Real een speler voor 14 miljoen koopt die nog geen enkele wedstrijd in het 1ste van Oranje heeft gespeelt en pas 1 jaar betaald voetbal speelt en eigenlijk nog niks heeft laten zien, dan wordt het eigenlijk een overprijsde speler…14 miljoen is dan opeens veel te veel!!!

  zolang hij maar beseft dat hij bij Real voor de toekomst is gekocht en niet direct aan spelen toe gaat komen.
  om te beginnen met invalbeurten, hij zal zichzelf omhoog moeten knokken en bewijzen, maar de mentaliteit van hem is perfect…

  dus je heb er goed aan gedaan mi boi, luister niet naar de nederlanders over te vroeg weggaan naar het buitenland, Wij Surinamers zijn trendsetters om op jonge leeftijd naar het buitenland te gaan en het onbekende te betreden…
  Velen Surinamers vertrokken op jonge leeftijd naar een andere continent voor een beter leven en die hoopte ze te vinden in het voormalig moederland Nederland.

  Dus doe je ding Drenthe!!!


  Maak melding
 11. Jullie hebben het slechts over bedragen die AJAX BV.ontvangt van Reaal.Wie wordt er beter van,financiëel gezien?
  Hoeveel vangt hij zelf van die miljoenen transfer? Ik hoop dat hij zijn toekomst in deze transfer beter wordt.Reaal is een groot bedrijf en weet wat ze binnenhaalt.Wat voor ervaring hebben jullie over zaken als deze?non-ervaring dus!Het is geen Roti/bami zaak /andere soorten zaken.


  Maak melding
 12. Het gaat hier om een belegging, met de hoopdat hij over 5 a zes jaar 30 miljoen opbrengt.
  De slaven moest je eerst ook vetmesten en zorgen dat ze genoeg slavinnen hadden gedekt, zo,n slaaf had dan een stamboom.
  Neefje, ik bedoel er niets mee hoor.
  Take care en let op Sneijders, dat hij je geen dolk in de rug steekt, vertrouw die nep ajacied niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES