dinsdag, februari 20, 2024
HomeNieuws uit NederlandRomeo Castelen naar Hamburger SV

Romeo Castelen naar Hamburger SV

-

Does Travel & Cadushi Tours

Romeo Castelen (Feyenoord) maakt waarschijnlijk dinsdag al zijn debuut voor zijn nieuwe club tegen Juventus. De 24-jarige aanvaller kreeg gisteren definitief groen licht van de raad van commissarissen bij de Duitse club Hamburger SV. Dat orgaan stemde ermee in dat de in Paramaribo geboren voetballer een vierjarig contract krijgt, een salaris van 1,6 miljoen euro per jaar gaat verdienen en voor 2,5 miljoen euro van Feyenoord wordt gekocht.

Volgens Het Algemeen Dagblad ging het heel snel; donderdag pas meldde HSV zich voor Castelen, nadat de Zweed Christian Wilhelmsson had laten weten dat hij afzag van een transfer naar Hamburg. HSV maakte de zaak vervolgens binnen de kortste keren rond.

Komende week komt er volgens de krant mogelijk meer duidelijkheid over een andere Surinamer: Royston Drenthe. Feyenoord moet afwachten of er van de zijde van Real Madrid of Chelsea nog een serieuze poging wordt genomen de middenvelder aan te trekken. Voorlopig ligt er in de Kuip nog altijd geen bod wat voor Feyenoord interessant is om op in te gaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

2 REACTIES
  1. Goeie snelle dribbelaar, hoop dat ie in Duitsland meer gewaardeerd wordt en kan krijgen wat ie verdient!!
    Wens hem alle succes en geluk erbij!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES