Aanklacht na uitspraken Wilders over Surinamers

74

De Vereniging van Surinaamse Nederlanders gaat aangifte doen tegen Geert Wilders, naar aanleiding van uitspraken van de politicus over Surinamers. In zijn column op de website ‘nieuwnieuws.nl’ noemt de politiek leider van de Partij voor de Vrijheid, drie verdachten van een steekpartij in Almere “drie beesten van Surinaamse afkomst”.

Wilders pleit in zijn column voor een verdrag dat bepaalt dat veroordeelden hun straf uitzitten in het land van herkomst. “We voelen ons geroepen dit een halt toe te roepen,” aldus Mahin Jankie van de Vereniging van Surinaamse Nederlanders tegen Radio Nederland Wereldomroep. Volgens Janki voldoet de Nederlandse regering niet aan haar taak om rechtsbescherming aan haar onderdanen te geven.

“Wilders plaatst zichzelf op de stoel van de rechter. Zolang iemand niet is veroordeeld, is hij verdachte. Als Wilders ze betiteld als ‘beesten van Surinaamse komaf’ gaat hij veel te ver. Het is te gek voor woorden dat een kamerlid zulke uitspraken kan doen,” vindt Janki.


74 REACTIES

 1. geert wilders
  probeert nu ook de sme aan te vallen.
  eerst trouwt hij met een niet nerderlander
  dan heeft ee een fobie over de hollander.
  een fobie over de turken
  een fobie over maroc
  een fobie over de islam
  een fobie nu voor sme
  en staks een fobie …?
  en toch hebben zoveel hollander voor deze embiciel een stem uitgebracht….///
  veel plezier met een aanklacht tegen deze fobie…


  Maak melding

 2. Geachte redactie,

  Als ik het goed heb ben je als ‘verdachte’ schuldig, tot dat schuld bewezen is.

  En wat deze vent Geert Wilders in feite doet is niet anders als wat wij met de politie in Amsterdam-Zuidoost meemaken onder het mom van preventief fouilleren. Want nog steeds blijkt het Stadsdeelbestuur van Amsterdam-Zuidoost, de Gemeente- en de Burgemeester van Amsterdam, niet te willen luisteren naar de vele klachten die er momenteel geuit worden t.a.v. het wangedrag van de politie aldaar.

  En wat de heer Job Cohen wel stelt is dat het ‘criminaliteitscijfer’ opgrond van statistieken er goed uitziet en volgens hem zogenaamd ‘een bewijs’ dat de politie het goed doet en dat het beleid op dit stuk wel deugt. Maar niets is minder waar.

  De haat jegens de politie in Amstedam-Zuidoost is in de afgelopen jaren dusdanig toegenomen vanwege het rechteloosheid welke burgers dagelijks voelen, dat burgers nu overgaan om het heft zelf in handen te nemen, iets waar menigeen wel begrip voor kan opbrengen wanneer je de situatie van dichtbij bekijk, in plaats van achter een bureau in een donker kamertje.

  Want laten wij mekaar goed begrijpen dat de politie er is om de veiligheid van iedere burger te garanderen, ongeacht zijn of haar huidskleur of geloof. En zonder de politie op straat zouden wij ons nimmer veilig kunnen voelen en zouden wij overgeleverd zijn aan criminelen die zo doende hun slag zouden kunnen slaan. En om anarchie te voorkomen hebben wij de politie zeker nodig en daar betalen wij allemaal ook via de belastingen voor. Maar in Amsterdam-Zuidoost onder voorzitterschap van Mevr. Elvira Sweet, blijkt er op dit stuk geruime tijd heel veel structureel fout te gaan.

  Want blijkt dat steeds vaker:- Onschuldige tieners “per vergissing” zegt de politie, worden doodgeschoten. – Onschuldige burgers worden gearresteerd omdat zij op “iemand zouden lijken”. – Fietsers en automobilisten met een donkere huidskleur worden steeds vaker door de politie aangehouden, op verdenking van diefstal van hun dure fiets of auto waar zij gebruik van maken. – Wandelende burger die zich zonder noemenswaardige rede moeten legitimeren op verdenking van “handel in drugs” wordt hen in het gezicht door veelal motoragenten agenten geworpen. – Razzias op Afrikanen in winkels en op feestjes schijnt zelf normaal te zijn geworden in dit stadsdeel..

  En intussen groeit de weerstand tegen de politie razend snel, iets om je toch bezorgt om te maken: – Bewoners van de Flat Egeldonk werden zo boos op de politie vanwege hun buitensporig gedrag, dat zij vanuit hun balkonflat flessen naar de politie toewierpen. Bewoners van in Hakfort en Hoptille werden zo kwaad op de politie dat zij uit machteloosheid stoelen en oude bankstellen vanuit hun balkonflat naar de politie toewerpen. – Bewoners van Flat Gravenstein werden op 25-07-2007 zo kwaad toen zij toevallig getuige van waren hoe een motoragent een fietsende buurman provoceerde, door tegen de achterwiel van zijn fiets aan te botsen en hem op het straatasfalt te doen vallen. Hem vervolgens in de boeien sloeg met de woorden “ik vond je gewoon dom”. Dit betreft een motoragent met stamnummer: 17224 van het Politiebureau Ganzenhoef.

  Merkwaardig is dat deze burger eerder het slachtoffer van ‘zinloos politiegeweld’ is geweest en nergens zijn klachten kon deponeren. En op deze dag toevallig zag hoe hij op straat met een vinger was aangewezen door een hulpofficier van Justitie van het zelfde politiebureau die herkende als hulpofficier Debby Mensch. Was dit voorval jegens deze burger toeval of was hier sprake van opzettelijk pesten van burgers die hun beklag over de politie willen proberen te maken.

  Maar de vraag is nu hoe lang het nog zal duren alvorens machteloze bewoners straks vanuit hun balkonflats naar de politie zullen beginnen te schieten, iets wat gezien de toestand in Amsterdam-Zuidoost, niet onwaarschijnlijk lijkt te gebeuren. En wat zal deze Wilders er dan van vinden.

  Maat laten wij hopen dat iemand ons hoort, dit om escalatie proberen te voorkomen, want ‘racisme en discriminatie’ zijn een kwaad in elke samenleving en trutru;

  den no e meki bun pikin.


  Maak melding

 3. Wat denkt u dat er met Wildernis gebeurd….niks.(0,0) nul komma nul..(lul)
  Het schijnt of er nog steeds menseen zijn die Ned. niet snappen.
  Vertoon jij liefde voor je land dan moet jij weg.(eruit)
  Nationaliteit’s gevoel mag maar alleen in Hol. zijn voordeel.
  Het liefst moet jij je eigen land plat branden dan ben je wat…dat na a libie fu na wit man…. stelletje domoren ga vanaf nu je verstand gebruiken.


  Maak melding

 4. Geert is gewoon een zielig mannetje, hij moet iets negatiefs zeggen om in de publiciteit te komen.Hij moet niet vergeten dat Gods molen Maaitlangzaam maar zeker.
  Als hij deze gezegde niet begrijpt, dan moet hij het maar gaan opzoeken.


  Maak melding

 5. Deze zieke geest van een rascist is het kankergezwel dat de samenleving veel kwaad berokkend, hij zal moeten immigreren naar de hel.

  Zie wel in Gij misschepsel, dat de Suries en alle andere gekleurde medelanders hier zullen blijven en op den duur er geen sprake meer zal zijn van een super blank Nederland. Je bent bijvoorbaat een looser, dus ga heen Gij stukje zieligheid die zichzelf nieteens kent.


  Maak melding

 6. Juist gehandelt
  Deze man is constant bezig de sentimenten in de Nederlandse samenleving te roeren en in te spelen op de minder schranderen.

  Dit soort opmerkingen (beledigingen onhuese bejegeningen vooroordelen aantijgingen zijn aspecten waarmee hij de samenleving bespeelt en brood wint.

  De geschiedenis leert beWARE OF THEM

  krepiemannR1

  Krepie


  Maak melding

 7. Wilders is een racist. Maar het is goed dat
  Mahin Janki er iets tegen doet. Hij is in Nederland wel kansloos. Maar dat moet niet betekenen dat er niets aan gedaan wordt. Het is een schande dat de Surinaamse overheid er niets aan doet. Waar blijft de Surinaamse ambassadeur?
  Ik heb belangstelling voor een dergelijke rechtzaak vanwege het feit dat ik op de nieuwsgroepen in Nederland (nl.politiek) al reeds jaren racisme bestrijd door de mensen te informeren over racisme en racisten.

  Ik heb naar aanleiding van de zaak over het woordje neger, op nl.politiek het volgende gepost:
  Waarom denk je dat de racistische Nederlanders in 17-de eeuw het woordje
  neger introduceerde om de slaven in de schepen negers te noemen en
  niet gewoon “Afrikaan” of zwarte tegen de gevangen, gegijzelde en weg te voeren
  Afrikaan zeiden?

  In het bewustzijn van ook deze racistische Nederlanders was een Afrikaan
  een mens. Ook de racist heeft een menselijk geweten en kan moeilijk praten,
  kan moeilijk denken over een mens die hij als ding, als dier behandelt, die
  hij uitbuit, uithongert en die hij doodt wanneer hij dat wil in een
  maatschappelijk systeem waar hij straffeloos moordenaar speelt.
  Als hij dat doet, voelt hij/zij zich een beest, een barbaar
  een onmens, ja een moordenaar. En een mens wil zichzelf niet zo voelen, ook
  al is hij dat wel!

  Ook de racistische Nederlander vernedert zichzelf als hij zich bewust is dat
  hij een ander mens feitelijk gijzelt en misbruikt en vermoordt.
  Hij vernedert zichzelf als hij met zijn kennissen en familie het erover
  heeft hoe hij een medemens in een schip als haringen in een ton,
  vastgebonden vervoert en waarbij deze medemens zodanig gemarteld
  is en tijdens deze tocht alles eraan
  deed om de marteling niet langer te dragen, liever dood ging en geen andere
  manier had dan de eigen tong proberen in te slikken indien de
  verschrikkelijke situatie
  alleen niet instaat was hem dood te laten gaan.
  Ook de racist weet dan als hij zo erover praat dat de mensen hem als beest,
  als barbaar, als dierlijk zouden beschouwen.

  Neen, hij bedacht daarom een term, die niemand nog kende, een term zonder
  betekenis voor de Nedelander.
  Een term die hijzelf als racist betekenis kon geven.
  Het woordje “neger” die geen enkele Nederlander toen kende, gaf hij de betekenis van rechteloos ding dat net als een
  ding en dier behandeld kon worden.

  Kijk ook naar racistendom wat zij doen met de Irakezen en Afghanen.
  Het zijn terroristen en zij mogen straffeloos worden weggebombardeerd
  en vermoord als je maar zegt dat het soenieten zijn en volgelingen van
  Saddam. Ze mogen straffeloos worden vermoord als je maar zegt dat het
  opstandige sjiieten zijn en volgelingen van El Queada of wat dan ook.

  “Nog twee pikante bijzonderheden (van Donselaar 1997). Die vondst van 1644
  betreft negers als lading van een slavenschip. Dat schip, op weg naar een
  Zuid-Amerikaanse haven, werd blijkens het desbetreffende jaarverslag van de
  West-Indische Compagnie, veroverd op de Spanjaarden. En in dezelfde bundel
  jaarverslagen zit dat van 1636, met daarin het woord negrinne!”

  Neger is afgeleid zegt men van het Latijnse woord dat “zwart” betekent.
  Maar dat is hem nou net. Het Nederlands heeft ook een woord met het begrip
  zwart, namelijk het woord zwart.
  Maar als je een woord wil gebruiken dat voor de Nederlanders niet begrepen
  wordt en dus voor de Nederlanders geen betekenis heeft, kan je zelf het nieuwe
  woord betekenis geven en daarover communiceren.

  Ik kan op dit moment over albussen praten zoals ik zelf wil.
  Ik kan zeggen dat het gevaarlijke dingen zijn die je direct dood moet
  knuppelen.
  Als ik een lading heb met albussen dan worden ze doodgeknuppeld ook
  al ziet men dat het blanken zijn die doodgeknuppeld worden.

  Als ik zeg dat terroristen mensen zijn die blanken willen vermoorden en
  blanken haten en dat je ze moet doodschieten. Op het moment dat ik tegen
  de blanke soldaat zegt dat
  het ding dat er loopt een terrorist is dan vuurt de soldaat onherroepelijk
  op die terrorist die gedood moet worden ook al ziet hij dat het een mens is.
  Ik kan je verzekeren dat de blanke soldaat zich ook nog een held voelt en
  zeker geen moordenaar.

  Neen, een neger was een mens die je in slavenschepen kon proppen
  als bezitting, als economisch waar, een ding dus dat later ook
  straffeloos vermoord kon worden.
  En zo werd ook tegen negers opgetreden. En dat is geen speculatie:
  het is echt gebeurd.
  Op dit moment zien racisten negers nog steeds als beesten, apen, dingen,
  in ieder geval als inferieure mens.

  Deze zienswijze heeft belangrijke voordelen.
  Indien er wordt vastgesteld dat racisten altijd blank zijn
  wordt dat verward door blanken die niet aan racisme lijden met de gedachte
  dat hij of zij ook aangesproken wordt. Blanken hebben daarom problemen om over
  racisme te praten en slepen alle onrecht, criminaliteit en beestengedrag in deze
  wereld erbij als ze het hebben over racisme om zodoende te kunnen verbergen dat
  racisme alleen bij blanken voorkomt.
  (Racisme: Gestoordheid die bij “sommige blanken met een bepaalde waanzin”
  voorkomt met de bedoeling haat te kweken t.o.v. andere groepen
  die er biologisch anders uitzien om uiteindelijk de slachtoffers
  te kunnen uitbuiten, beroven en zelfs eventueel te mogen vermoorden.)

  Dat maakt dat racisme niet goed kan worden aangepakt doordat niet openlijk
  erover gesproken kan worden zonder het gevoel heel voorzichtig te zijn.
  Racisme te bestrijden zonder de lijders ervan te identificeren is een
  onmogelijke zaak.
  Racisme bestrijden zonder brede steun van alle blanken is eveneens een
  onmogelijke taak.

  Noem je een blanke die aan racisme lijdt een albus of albussin ( albus
  betekent wit)
  dan weet iedereen dat we het over blanken hebben en kan gericht gesproken
  worden
  over racisme en racisten zonder het op een grote hoop te gooien om geen
  gezonde blanken in verlegenheid te brengen.

  Maar zo’n afspraak heeft slechts zin indien het gebruik van het woord
  door verschillende omstandigheden levensvatbaar is of afgedwongen kan
  worden.
  Die omstandigheden zijn er niet en kan het gebruik van het woord albussen
  en albussinnen slechts succesvol zijn als iedereen die dit leest voortaan
  racistische blanken albussen en albussinnen noemt.

  Hoe kwam ik op dit prachtige idee. De rol die de aanduiding “neger” voor
  Afrikanen
  vervulde ken ik al sinds jaren, maar ik kwam op een of andere manier nooit
  op het idee om racisten albussen of albussinnen te noemen. Naar alle
  waarschijnlijkheid
  omdat er niemand anders zou zijn die het zou overnemen.
  Hier in de nieuwsgroepen bestaat wel de kans dat het woord ingeburgerd
  raakt.


  Maak melding

 8. ik vraag mij af wat wilders vind van de blanke broeders van ‘m die ook een moord hebben gepleegt…..zoals die beest die pim fortuin heeft vermoord, en al die podofielen die babys verkrachten….die zijn allemaal blank…..als jullie nederlanders kijken naar jullie geschiedenis zullen jullie zelf merken dat jullie geen haar beter zijn.als die jongens spoters of acteurs waren die ’t hadden gemaakt in ’t buitenland dan waren ze wel nederlanders……jullie nederlanders zijn verraders en onvertrouwbare schepsels…..hebben jullie bewezen in de tijd van hitler met de joden.


  Maak melding

 9. Wilders ontleedt zijn bestaansrecht aan gescheldt op gekleurde buitenlanders!
  Als men de achtergrond van deze surrogaat Jan Maat zou nagaan dan blijkt zeker dat hij het produkt is van NSBers!
  Dankzij allochtonen heeft hij zich een positie cq een inkomen verworven om zijn gezin te verzorgen en zijn hypotheek te kunnen betalen.
  Hij is niets anders dan een profiteur die een gat in de markt heeft gevonden!


  Maak melding

 10. Volgens mij is dit niet ter zake doende.

  Je bent Nederlands staatsburger of niet. En je kan zulke uitspraken niet doen jegens Nederlandse staatsburgers.


  Maak melding

 11. Er gebeurt zeker niets met Wilders,men zal het gooien op zg.vrijheid van meningsuiting.
  Want daar schoeit de Nederlandse staat\ op,maar een Imam mag niets over homo`s zeggen,dan is hij racistisch bezig,maar Wilders mag alles,hoe krom kunnen ze zijn,stelletje hypocrieten.

  Wilders is niet alleen een Moslimhater,dat gedrocht is een Allochtonenhater,hij was ook voor deportatie van Nederlanders,van Antilliaanse afkomst,gelukkig noemen de Antillianen zich geen Nederlanders,die hebben het goed door,dat die Nederlander voor je werkelelijke afkomst maar een farce is.

  Die lafbek Wilders,durft zich niet zonder harnas(bodygards)op straat te vertonen,dus hij weet precies dat ie niet goed bezig is.
  Ik wacht het proces af,ik hoop dat de rechter hem zal veroordelen die bongobita Wilders.


  Maak melding

 12. de 3 surinamers die mede verantwoordelijk zijn, waren donkere creolen. ik hoop door hun stoer gedraagt hun verdiende loon krijgen, ( jaah jongens , met een groepje zijn jullie stoer eh..booontje kom op zijn loontje ) oja, mijn naam is erick

  hahahhahah , en wilders jij bent een grote flikker !!!


  Maak melding

 13. Ik vind dat de Dhr. Janki groot gelijk heeft ik vind het raar dat een kamerlid die normaal gesproken een voorbeeld zou moeten zijn vrij is om zulke uitspraken te doen.

  Ik ben benieuwd dat als iemand uit de Surinaamse politiek zo een soort uitspraak zou doen over witte Nederlanders die een hele hoop uitspoken wat verboden is in Suriname hoe er dan gereageerd zou worden door Wilders bv over die ene man die zn Surinaamse vriendin afslachtte en uit de Surinaamse gevangenis vluchtte om hier gewoon een normale bestaan op te bouwen waar Peter R de Vries een keer een uitzending over had.In Suriname spreken ze gewoon over meneer …., en mevrouw…. enz ongeacht wat ze ook gedaan hebben. Ze noemden hem en andere Nederlanders die zulke dingen doen toch ook geen “wilde beesten van Nederlandse afkomst”??

  Vind je het gek dat er groepen onstaan en op deze manier denk ik dat integreren alleen maar moeilijker wordt want een Surinamer gaat niet tegen een andere Surinamer zeggen “je bent een wilde beest van Surinaamse afkomst” dan kunnen ze liever elkaars gezelsschap opzoeken want dan kan je zulke uitspraken voorkomen en dat geldt ook voor andere bevolkingsgroepen. Waarom moet er afkomst erbij vermeld worden, dat betekent dat we door hem niet als Nederlanders beschouwd worden waarom eisen ze dan dat we moeten inburgereren en integreren als we toch als buitenlander blijven worden beschouwd en behandeld? Misschien wordt er dalijk wel ergens op een schoolplein een onschuldig Surinaams kind wel een “wilde beest” genoemd, je weet het maar nooit, kinderen nemen veel uitspraken over.

  Het zou wel goed zijn als veroordeelden hun straf van land van herkomst zouden moeten uitzitten, dan kunnen ze in Nederland er gevangenissen erbij bouwen, want er zitten ook genoeg witte Nederlanders gevangen in het buitenland. Op de tv is er zelfs nu een programma over. In Suriname alleen al zitten er al veels te veel vast mede dankzij hun zitten wij vast aan de 100% controle en worden alle Surinamers van te voren als smokkelaars gezien en bolletjesslikker.


  Maak melding

 14. ook ik wil mijn zegje doen over deze misbaksel die ook een vrouw heeft met twee nationaliteiten.hij moet zich schamen.hij heeft elke groep reeds gehad,dus probeert hij het nu maar met de sur.ik snap niet wat deze vent bezield.waarschijnlijk terroriseerd hij deze vrouw ook.ik kan het niet begrijpen dat die vrouw hem niet verlaat,of misschien is ze bang van hem.het blanke ras is ten alle tijde een onbehoorlijk ras geweest .men moet de geschiedenis maar opslaan en naar dez gruweldaden van deze gasten holbewoners te gaan verdiepen.wilders zie je niet dat NEDERLAND zwart is of lig je nog te dromen.


  Maak melding

 15. ik lees hier genoeg ,de een verwijst weer naar het ander ,je kan niet iedereen over 1 kant scheren .niet alle surinamers of nederlanders of een andere bevolking zijn het zelfde. bouwe zegt ook nu hier dat alle nederlanders veraders zijn ,niet juist spreek dan over wilders,ik zelf ben nederlander maar ga 1 sept in suriname wonen ,ben blij dat ik weg ben uit nederland ,
  ik zal daar wel een keer lezen in de waretijd ofzo dat wilders is dood gemaakt .
  dan zeg ik ook mooi .
  martin


  Maak melding

 16. Ik heb mijn zelf ook de vraag gesteld, als de ambassadeur dit niet gelezen heeft, zij kan zeker haar stem laten horen.Wilders een witte Beest, ziekelijk ding die zijn lelijkekop blondeerd om als een bakra uit te zien maar lijkt precies op een platta uitgdeukte fessy japaneesy


  Maak melding

 17. En toch ben ik als Srananman blij dat het wilders met kleinletter is, die zulke stupide uitkraait en niet iemand met een goed stel hersenen!


  Maak melding

 18. Waarom zijn julie Surinamers naar Nederland gekomen? om je hand op te houden? Alleen maar klagen? Is er nog wat goeds? Wat deze niksnutten moeten doen is terug gaan naar waar je vandaan komt en je land opbouwen maar dat doen julie niet want daar is geen uitkering daar moet je werken om te overleven en als je een grote bek heb dan is er nog de bak.
  Vergeet niet dat wij Hollanders ook nog wat te vertellen willen hebben in ons eigen land en wij houden onze mond niet zoals julie en wat betreft die bouwe van 29-07-2007 moet goed weten wat hij zegd vuile achterbakse straathond.


  Maak melding

 19. Wij Sur.Moeten nu de handen in elkaar stampen om samen met alle moslims in Ned.Want Nederlanders hebben geen positieve beeld van allochtonen.Terwijl het zelfsprekend is dat wij veel te makkelijk zijn.En pikken alles nu dat wij als beesten worden uitgemaak is de maat vol.Van een rasist die allen van onze belasting geld zijn volk aan het opjutten is .Dat deed Adolff Hitler ook toen hij nog een kopraal was.Dhr.Jankie is een van ons helden die onze nederlaag inziet.Wij staan achter hem en zullen de Ned.Regering ook laten zien dat een 2e kamerlid die deze uitlating over anderen doet,strafbaar moet worden gesteld.Tegen bedreigingen van zijn eigen uitlatingen heeft hij wel aangifte gedaan en wordt geschermd met onze belasting geld.De Ned. Grondwet word niet toegepast bij deze racisten .Hoeveel keren heeft deze 0,0 geen uitlatingen gedaan tegen mensen die hun eigen geloof willen beleiden.Ik zou zeggen dat hij het Nederlandse volk waarvan het bekend is dat meer dan 10% rassenhaters zijn.En jaloers zijn dat mensen van buitenaf het veel beter hebben.Door hardwerken en een Hogere IQ dan Hollanders.Aan zijn kant wil krijgen om een soort van SNB in dit land van de grond te krijgen.Ze hebben de Joden verraden alleen om jaloezie.Nu zijn Surinamers aan de beurd , maar wij zijn een volk die internationaal zijn, en zullen ons niet laten intimideren.Van de meeste hindoestanen hoeven wij niets te verwachten in een strijd tegen onze vernedering.maar over het algemeen wie zijn waarde kent.Een ieder die zich vernederd acht moet een mail naar de 2e kamer sturen.onder het motto.Beesten horen in de dierentuin.En niet als Nederlanders. http://www.tweedekamer.nl


  Maak melding

 20. is de heer wilders som vergeten dat wij surinamers voor ned hebben gedan.als er geen suri waren zou widers nu duits praten.ned is door suri geld gebouwd,toen ned bevrijd werdt in de oorlog door de americanen ,is door surigrondstof betaald,en niet vergeten het voedsel dat het werdt af gedropt uit de lucht kwam ook uit suri.
  dus heer wilders let op je woorden,en prijs de surinamers wat ze voor jullie ned hebben gedan.


  Maak melding

 21. Het afkraken door sommige niet van Nederlandse afkomst van de Hr. Geert Wilders en zijn uitspraken vinden wij niet normaal tenslotte zijn julie te gast bij ons
  zijn die klagers dat K**e wijf vergeten uit de tweede kamer die direct na de verkiezingen bijna dood ging van de leugens en ellende maar wilde wel haar riante uitkering behouden en wat zei de grote groep “normaal toch?” en dat vinden wij Hollanders niet normaal!!!
  Vlak na de tweede wereldoorlog kreeg iedere Nederlander 10.00 gulden van de staat om te beginnen met het land op te bouwen en zie waar we nu in wonen daar kan Suriname samen met de bevolking een voorbeeld aan nemen.


  Maak melding

 22. De reactie van Buitenman is heel treffend.
  Gisteren heb ik in de omgeving van het Kwakoefestival een boete gekregen, omdat ik iemand liet uitstappen aan de zijkant van de Flierbosdreef
  Normaal kun je naar de ingang van een van de vele flats rijden, maar er waren dranghekken hier geplaatst en er was geen andere keus, dan mijn medepassagier af te zetten op de Flierbosdreef. Dit duurde nog geen 20 seconden en even verderop werd ik aangehouden, vanwege stil staan in strijd met het stopverbod. Ik heb diverse evenementen bijgewoond, waar overwegend blanken op afkomen. Bij dergelijke evenementen gaat de politie erg flexibel om. Ik vraag me af of de politie bezoekers van het kwakoefestival wil ontmoedigen om te komen met het hun acties.


  Maak melding

 23. Daar gaan we weer,Wilders zegt het en een groot deel van de nederlandse burgers denkt het,Pedofiele zijn altijd wit,vroeger honderde jaren terug waren we slaven drijvers,alle nederlanders zijn onbetrouwbaar, ik wordt kots misselijk van het woordje super blanke ras,Wanner je zo schoon genoeg heb van het zogenaamde super blanke ras ga dan naar het land terug van afkomst maar nee hier zijn alle voorzieningen stukken beter dan in het geweldige eigen vaderland,ik ben trots op mijn land maar niet op een stel beesten/drugsdaelers soutenurs zwart of wit die hier roven en moorden voor hun eigen genot en plezier maak elkaar maar fijn af zijn we daar ook van af,ook ik heb in de bijlmer gewoond,was erg blij dat ik na jaren daar weg ging het werd me daar echt veel te donker en zeer onveilig.


  Maak melding

 24. wat betreft die RACISTEN VAN DE POLITIE IN ZUIDOOST (bijlmer) kan ik alleen zeggen dat we ze te lang hun gang hebben laten gaan.HET MOET NU OPHOUDEN.en ik heb het niet over gooien met bankstellen.


  Maak melding

 25. Is Wilders een blanke of een Indo-Europeaan?
  Ik heb van iemand vernomen, dat Wilders een
  Indo-Europeaan is, en z’n haar blont verft omdat hij zwart haar heeft.


  Maak melding

 26. ik ben zelf surinamer, geboren in sur zelf, maar soms deel ik wel de mening, van dhr wilders, als het gaat om relschoppers, criminelen, moordenaars, en je niet houden, aan de wetten, van nederland.wie zich niet kan aanpassen, in ,n land zoals nederland, moet terug, waar hij/zij, vandaan komt.dus dhr wilders mag van mij zulke uitspraken doen, want we leven in ,n rechtstaat.in sur mogen wij ook ons eigen wetten hanteren, waarom, mag dat hier niet in ned.bokka????


  Maak melding

 27. Wel wat overtrokken al deze berichten.
  Denk aan de toekomst en kijk niet steeds naar het verleden.Besef dat u nu in vrijheid kan zeggen en schrijven wat u wilt.Maar denk er eerst goed over na.Kijk vandaag eens in de wereld om je heen,mijn voorouders waren geen haar beter.Ze waren loonslaven opgestookt door de rijke machthebbers moesten ze ook doen wat hen gezegd werd. Anders werden ze ook gestaft gedood en uitgehongerd met hun gezinnen.De kerk hielp hier ook flink aan mee.In 2007 kan verbroedering onder de volkeren niet plaatsvinden met uw ophitsende berichtgeving.
  Ik voel me niet schuldig over wat enkele van mijn voorouders in het verleden helaas hebben uitgevreten.Maar we moeten samen verder.Anders hebben we niets geleerd.
  Als ik zeg sorry heeft u en ik hier niets aan.Val niet steeds in het verleden terug maar samen schouder aan schouder vooruit in een zo goed mogelijke toekomst toch??

  Groetjes Witscheet.


  Maak melding

 28. Wilders heeft de verschillende groepen gehad.Nu is hij bij de Surinamers beland.Onze belastinggelden moeten voor zijn beveiliging zorgen voor de onzin die hij steeds uitkkraait.Wilders moet er voor zorgen dat hij Surinamers met rust laat.

  Wie had Abraham Crijnssen toestemming gegeven om Suriname in te palmen?
  Wij zullen blijven komen om te halen wat er in in die 300jaren naar deze kant van de oceaan is gebracht.


  Maak melding

 29. Geert Wilders is één van de mensen die nog steeds geloofd in APARTHEID. Geboren en getuigen in nederland met een ander kleur maakt je geen nederlander. Het zal in nederland altijd wij /zij zijn/blijven. De Politiek helpt ook een wij/zij klimaat te creëren .Het zorg alleen maar voor problemen en juist in hun nadeel!!!!!!

  G


  Maak melding

 30. Het blijkt dat een paar billenwassers van wilders ook dit forum hebben ontdekt om hun gal te spuien.
  In Amerika hebben ze voor figuren als pieter en poekkie een naam nl. White Trash!


  Maak melding

 31. Waarom Surinamers naar Nederland zijn gekomen??
  Om dezelfde reden dat jullie Nederlanders naar Suriname en andere landen gingen nl om ze te plunderen nou goed!

  Suriname hoeft geen voorbeeld aan jullie te nemen want zo goed gaat het helemaal in Nederland, de laatste zijn de voedselbanken als paddestoelen uit de grond gekomen.Jullie klagen dat alles duur is geworden door de komst van de euro en willen de gulden terug.

  De tijden zijn nu aardig aan het veranderen met Nederland gaat het nu iets slechter en met Suriname gaat het juist beter, zo goed zelfs dat witte Nederlanders Nederland verlaten om zich in Suriname te vestigen,helaas! Nu maar hopen dat ze zich goed integreren en inburgeren.

  En je hebt gelijk Surinamers zijn te gast bij jullie zoals de velen Nederlanders die in Suriname ook altijd een gast zullen zijn in Suriname.Daarom is die integratie probleem er omdat er velen van jou soort zijn die anderen niet als Nederlanders accepteren.

  Ik moet je weer gelijk geven want in Suriname is er inderdaad geen uitkering maar in Nederland wel maar ja jullie hebben ons het voorbeeld gegeven dat als je eigen land iets niet heeft wat je graag wilt dan haal je het toch gewoon in een andere land waar het er wel is, zoals jullie vroeger in de geschiedenis deden.
  Jullie gingen heus niet naar Suriname om even in de zon te liggen bruinen toch?? Want die kleurtje is niet bij jullie allemaal geliefd merk ik aan jullie reactie’s hier.

  Blijkbaar zijn wij Surinamers toch ergens goed voor want sommigen nemem wel de tijd om op een Surinaamse site te komen en zich te ergeren.

  Enne elke inwoner van Nederland met een Nederlands paspoort is Nederlander en heeft ongeacht zn herkomst dezelfde rechten en plichten want die krijgen allemaal een stemkaart toch??

  Maar ja wie weet lachen we morgen weer samen met elkaar want niet iedereen hoeft het met elkaar eens te zijn, daar zijn we mensen voor ongeacht onze kleur of afkomst.


  Maak melding

 32. Valt mij op dat de hele discussie druipt van het racisme. laten we met de voeten op de grond blijven staan.
  -1- Wilders is een sukkel die probeert kiezers te winnen met uitspraken die op het kant je zijn.
  -2- Wilders is al lang “over the hill” hij heeft door dat hij straks waarschijnlijk geen zetel meer heeft en det krampachting van alles om die te keren.
  -3- Als het 3 jongens van SU afkomst waren “so what”? Pas als er duidelijk signalen zijn dat onze jeugd aan het afglijden is dan moet er wat gebeuren. Dan moeten we naar orzkane en oplossingen zoeken (Bv is de aansluiting met de school goed? kan de begeleiding thuis beter?) Dan zijn we tenminste constructief bezig.
  -4- (Latent en/of vermeend) racisme bestrijden met racisme en anders isme (incl. nationalisme) is nooit goede een weg,


  Maak melding

 33. Geachte Jansen reactie no. 25,

  Ik zou je bij deze willen adviseren, om deze boete nog niet te betalen. Neem eerst contact op met een advocaat, maak een afspraak en leg je verhaal voor.

  Informeer deze advocaat over het voorval en vraag wat het je gaat kosten om deze zaak (door het NIET betalen van de boete), voor te laten komen bij de Kantonrechter.

  Beslis pas dan opgrond van de verkregen informatie van de advocaat, of je de boete wel of niet wilt gaan betalen.

  Want Amsterdam-Zuidoost staat momenteel bekend om zijn ‘perverse racistische agenten’, veelal in zwarte leren broek en op motorfietsen, die graag ‘negertje spelen’ bij gebrek aan actie.

  Zelfs heb ik enkelen van hen tot hun verbazing, een paar keer moeten opsodemieteren, bij hun zogenaamde “Preventief Fouilleren”. En uit schaamte werd ik zelfs een paar keer in de boeien geslagen. Maar lang kunnen ze je niet vasthouden, slechts 4 uur (vier) en niet langer. Dan zijn ze verplicht je te laten gaan, tenzij je een echte ‘crime’ gepleegd hebt.

  Enkele adviezen:
  – WEIGER ALTIJD OM EEN PROCESVERBAAL VAN HET VOORVAL DOOR DE POLITIE ZELF TE LATEN OPMAKEN, TEKEN HET NIET, HET IS JE NIET VERPLICHT TE DOEN.

  – TEKEN ALLEEN VOOR JE PERSOONLIJKE BEZITTINGEN DIE ZIJ VOOR DE VIER UREN DAT ZE JE MOGEN VASTHOUDEN, VAN JE INBESLAG NEMEN.
  VERDER NIETS TEKEN.

  – OP BEPAALDE VRAGEN DIE JE NIET BEVALLEN, HOEF JE NIET TE ANTWOORDEN.

  – TOON VOORAL NIMMER ANGST, LAAT JE NIET PROVOCEREN EN PROBEER TEN ALLE TIJDEN CORRECT TE BLIJVEN, WANT NIET ALLEMAAL ZIJN PERVERS.

  – EN DE REST OVERLATEN AAN JE ADVOCAAT.

  Burgers, ken uw rechten, want datgene wat zich momenteel afspeelt t.a.v. het wangedrag van de politie in Amsterdam-Zuidoost en haar burgers, is niet om over naar huis te schrijven.

  De patstelling tussen ‘burgers en politie’ in Amsterdam-Zuidoost is momenteel dusdanig gekelderd, dat het de criminelen zijn die hierdoor nu de ‘ lachende derde’ zijn geworden. En daardoor neemt ook de frustratie bij de politie ernstige vormen aan, die zij weer afreageert op onschuldige zwarte burgers aldaar, waardoor de situatie momenteel lijkt te gaan escaleren.

  Geachte Blakatee (reactie no. 28), het is juist deze escalatie die wij willen proberen te voorkomen, omdat dat de buurten beslist niet veiliger opmaakt. Wat ik eerder zei; net ‘water in de molen’ van de ‘criminaliteit’.

  En ik kan best begrijpen, dat er beslist alles aan gedaan moet worden, opdat Amsterdam-Zuidoost geen slavenplantage wordt. Maar denk ook aan de jonge kinderen op de speelplaatsen van de kleuterscholen. En onze jongeren aldaar, die nog een toekomst voor zich zien, ook al denkt de politie en dit beschamend pervers stadsdeelbestuur van Amsterdam-Zuidoost, daar anders over.

  Tan bun, waka bun.


  Maak melding

 34. Ik vind jammer dat er zoveel aandacht wordt geschonken aan die lul wilders, die moet je gewoon dood zwijgen, er staat vroeg of laat nog zo een witmang op die fortuin het zwijgen heeft opgelegd, dus liebie sanie gie masra gado.

  En die bokka die daar wat schrijft, die kan beter zijn schoolgeld terug vragen want hij schrijft een loh,K.. SLIJMBAL.

  LEES WAT DIE DOMME MOER SCHRIJFT.

  ik ben zelf surinamer, geboren in sur zelf, maar soms deel ik wel de mening, van dhr wilders, als het gaat om relschoppers, criminelen, moordenaars, en je niet houden, aan de wetten, van nederland.wie zich niet kan aanpassen, in ,n land zoals nederland, moet terug, waar hij/zij, vandaan komt.dus dhr wilders mag van mij zulke uitspraken doen, want we leven in ,n rechtstaat.in sur mogen wij ook ons eigen wetten hanteren, waarom, mag dat hier niet in ned.bokka????

  JE BENT GEEN SURINAMER LUL!!!!!

  Elrico,


  Maak melding

 35. Mensen maken jullie je niet zo druk.
  Ik heb 17 jaren in suri gewoond,17 jaar in nederland.Ik werk ,betaald mijn belastingen ga elk jaar naar suriname naar mijn vakantie paleis.Peace men

  Don`t worry be happy


  Maak melding

 36. Deze man overschreeuwt zichzelf zo vaak dat hij een karikatuur begint te worden.
  Als hij niets roept,raakt hij wellicht in de vergetelheid; vandaar die boude uitspraken.
  Ik snap alle commotie niet maar misschien ben ik te naïef of te zelfverzekerd om mij door Wilders te laten opnaaien.

  Sticks and stones may brake my bones but words can never hurt me.


  Maak melding

 37. wat ik wilders wel kan meegeven en waar hij overigens goed op inspeeld zijn de onderbuikgevoelens van de autochtone nederlanders,,,chapeau, bravo…zie de razendsnelle groei van pim fortuyn…zelfde tactiek, zie de groei van partij wilders.

  Waar op deze aardbol bestaat geen misdaad cq criminaliteit??? nee nog sterker, waar in het universum is het heerlijk vertoeven in de gevangenis en leven crimelen en misdagers als prinsen? waar is de strafmaat relatief laag voor misdaden? waar voert men een gedoogd beleid t.a.v drugs?
  was het de keuze van kroonprins alexander om maxima te huwen(wiens vader deel uitmaakte van het videla bewind), was het de keuze van friso om maybel(zie peter r devries) te huwen of was het de acceptatie van het ned. stelsel/ beleid/ volk???
  waarom stroomt het land nu vol polen? zijn deze krachten goedkoop of willen autochtonen deze banen niet???of zijn het de multinationals die de keuze maken??
  Dus autochtone nederlanders willen jullie verandering, begin bij jullie beleidsmakers en dan bij jezelf of omgekeerd….

  Laat jullie niet misleiden door bewindslieden, uiteindelijk moeten we samen met elkaar leven in deze globaliserende maatschappij, als je het wilt accepteren of niet. samen moeten we zelf voor ons brood op tafel zweten. arbeiden wij voor ons zelf of voor de directeur of politiek den haag??

  geen enkele vorm van criminalieteit is goed te keuren. zware misdrijven dienen heel zwaar bestraft te worden. ongeacht ras of afkomst. Het zal je naaste maar zijn die word vermoord of je kindje die word verkracht en vermoord. Dus meneer wilders kraai je onzin maar lekker uit. brainwash je blanke ideale opvolgers verder, wij suri’s zijn trots op onze afkomst. spuug je gal maar lekker uit. De slavendrijvers hebben zeker ook nooit misdaden begaan en waren dus ook geen beesten…. de cirkel word eens rond….

  soso lobi


  Maak melding

 38. What comes arround gos arround gebruik je
  tijd voor iets belangrijker!
  Regels zijn regels .
  Maar wilders moet zn woorden kiezen en als
  dat zijn uitspraken zijn dan ligt zn eq beneden dat van een uilskuiken.
  Want alleen beesten herkennen beesten.
  Mensen herkennen Mensen!


  Maak melding

 39. Het spijt me,maar ik wil/kan geen zinnig woordje kwijt aan dit verschijnsel.
  Soms vraag ik me af; Is hij een mens? of hebben wij te maken met een door mensen in elkaar geknutselde robotachtig iets?
  Tenslotte wil ik je dit meegeven:
  “Rechters vergissen zich,geleerden vergissen zich,beulen vergissen zich nooit”

  Aldus mijn chinese wijsheid !


  Maak melding

 40. Wat betreft de situatie in zuid oost ! ik denk dat het niet lang zal duren voor de zelfde situatie lost barst hier als in parijs als het zo ver is zal ik ook alle mensen hier in steunen .


  Maak melding

 41. …Politie in Amsterdam Zuidoost racistisch? Deze kaaskop heeft nu in 2 jaar tijd € 500,= aan verkeer en parkeerboetes in Zuidoost ontvangen. Ze zijn hier gewoon erg streng, en dat is hier helaas nog steeds hard nodig…


  Maak melding

 42. NO NONSESENSE, zijn het alleen die mensen die dit doen wat ben jij van afkomst als je dat weet want ook WILDERS heeft NEDERLANS paspoort maar is geen geboren en getogen NEDERLANDER hij doet alsof laat hij een keer naar RAYMON is laat gaan dan zien wie vader en moeder zijn en dat RAYMON ook vraagt wie hun voorouders zijn malloot.


  Maak melding

 43. @ Boegroe:

  Wilders is geboren en getogen Nederlander,hij is in Venlo Limburg geboren! Zijn vrouw is een Hongaarse maar wel blank.
  Als je meer van weet laat iedereen maar weten via het Forum.


  Maak melding

 44. Nederlandse politici en rechterlijke macht zijn te laf om Wilders aan te pakken.
  Racisme en fascisme worden in Nederland structureel ontkend.

  Hou aub altijd rekening met fascisten zoals Wilders bereid u tijdig voor op alle eventualiteiten in Nederland ! Virtueel is de PVV nu de grootste partij !

  Let wel, de facistoplannen van de PVV zijn zeer verreikend en gevaarlijk :

  — Knieschoten voor gekleurde hooligans
  — Verkoop Antilianen en hun eilanden
  — Deportatie miljoenen immigranten uit Europa
  — Invoering administratieve detentie (waarschijnlijk alleen voor gekleurde Nederlanders), waarbij opsluiting voor ongelimiteerde tijd zonder aanklacht mogelijk wordt
  — etnische registratie (waarschijnljk om de deportaties te vergemakkelijken)
  — Proberen, niet-hier-geborenen(evenals toendertijd de NSB)te weren in belangrijke funkties (zie sabotage benoeming Aboutaleb tot staatssecretaris)

  Sranangmang in Nederland un opo un ai !!

  PS : let wel hr Rutte is bij kabinet Rutte 1 in zee gegaan met de PVV-fascisten en de nadelen/benadeling sindsdien van (immi)migranten via wetgeving zijn evident !


  Maak melding

 45. […] en bestaat het zelfs, modellen uit het Derde Rijk over te nemen, door mensen te vergelijken met dieren Daar is nog bijgekomen de hetze tegen Oost-Europese arbeiders, die hoe kan het ook anders in de […]


  Maak melding

 46. De Graaf treedt af als voorzitter Eerste Kamer om inhuldigingskwestie Wilders/Hypocrisie Tweede Kamer | Astrid Essed

  […] De haatzaaierij van Wilders/PVV is ook niet van de lucht Enkele voorbeelden: Het verbieden van de Koran , het noemen van een ”Marokkanenprobleem”  , waarmee hij het ”Marokkanendebat”aanzwengelde,  voorstellen  over ”tuigdorpen”, het zogenaamde Polenmeldpunt  en ga zo maar door. En daarbij niet te vergeten zijn kwalificatie van ”drie beesten van Surinaamse komaf’‘ voor verdachten van het neersteken van een taxichauffeur […]


  Maak melding

 47. Niks is verraderlijker dan de mens, heb ik al eerder gezegt.

  het is een domper voor de SuriNeds dat gestemd heeft op Wilders.

  Wilders is een olie domme geblondeerde aap.met zulke uitspraken .

  ai boi , je blijf je verbazen.

  Zulke mensen kan je nooit hoog inschatten. Ze zijn van binnen net zo lelijk als van buiten. No mercy


  Maak melding

 48. Javaanse GIRL,
  Die Janki die vind het leuk als drie mensen neergestoken word, Hij lult gewoon. Om dat het niet gaat om zijn eigen naasten daarom lult hij uit zijn NEK,

  WAT WILDERS HEEFT GEZEGT DAT ZOU EEN NORMALE MENS OOK MOETEN ZEGGEN EN VINDEN.
  alleen die janki is ziek om te ontkennen.


  Maak melding

 49. Als Wilders mee zou regeren dan zou hij iets kunnen doen aan die ellende maar ja, Die CDA, VVD, D66,
  GL, en al die christelijke partijen die willen ook een beetje verdiennen van die coca,


  Maak melding

 50. Allen,

  Niet op Wilders letten, hij is wel slim genoeg om verdeeldheid te zaaien, anders zou niemand op hem stemmen.
  Laat maar gaan dom moet je dom laten.
  De Surined en Hollanders hebben onderling geen probleem.
  Succes.


  Maak melding

 51. ALS JE IN EEN MAATSCHAPPIJ SAMEN WIL LEVEN DAN ZOU JE NIET VOOR DE DADER OPKOMEN MAAR VOOR DE SLACHTOFFERS.
  WAT VOOR WAARDE HEB JE ALS JE GEEN MEDELIJDEN HEB MET SLACHTFFERS DAN BEN JE ZIEK, DIE PREM EN JANKI ZE KUNNEN BETER TERUG NAAR SURINAME WANT ZE MISDRAGEN ZICH.


  Maak melding

 52. Wilders is een platte racist/fascist, die speciale belasting wil invoeren, alleen geldend voor moslims !

  Deze kopvodtax is een fascistische belasting, bedoeld om een bevolkingsgroep te treffen en te benadelen ! Een pure apartheidsbelasting ! PVV en Wilders willen fascistische belastingwetgeving invoeren !
  (vergelijk dit ook met de Nazi-wetten gericht tegen joden)

  De Indo Wilders stelde ook voor Knieschoten af te vuren op voetbalvandalen, na rellen na voetbalwedstrijd jong Oranje tegen jong Marokko !

  Wilders voorouders zijn, door het Hollandse koloniale bewind uit Indonesie getrapt, nadat zij in ambtelijke dienst, de boel hadden opgelicht ! Vandaar Wilders syndroom !

  Hij is Indo, doch speelt de oer-Hollander !

  Wilders wordt gefinancierd en gestuurd door buitenlanders !

  Wilders vrouw is een joodse migrante met dubbel paspoort en dubbele nationaliteit !

  Wilders heeft ook plan gemaakt om Antillianen (gekleurde Nederlanders) en hun eilanden te VERKOPEN via Marktplaats !
  Aankondiging Nieuwe slavernij !

  Dus……… open uw ogen en bestrijd racisme en fascisme, waar u ook woonachtig bent !

  PS : Wilders zegt dat hij islamieten bestrijdt, doch is gewoon een racistische figuur die haat verspreidt tegen alle gekleurde mensen !
  Daarom heeft hij Surinaamse criminelen dieren genoemd, hij zal nooit een Nederlandse crimineel tot dier bestempelen !


  Maak melding

 53. iedereen dweept in zijn/haar eigen grote gelijk. Wat ik bij Surinamers steeds weer terug lees/hoor zijn de verwijzingen naar de slavernij. Door zelf daar steeds bij stil te staan houd u uzelf in die positie van slachtoffer. Luister eens naar Dave Chapel, de komiek uit de UsA. Hij heeft een gezonde kijk op zaken.
  Het ‘wij waren jullie slaven!’ besef dient u niet, maar werkt tegen u. Wanneer ziet u dit zelf in?
  ‘Er is niets wat u afschuw wekt, wat niet in u aanwezig is.” U neemt pas aanstoot aan iets, als u er zelf waarde aan toekent. Denk na


  Maak melding

 54. Drie beesten van Surinaams afkomst nou vind je dat zo erg het zijn beesten ja door hun te doen krijgen alle Surinamers nu een slechte naam. Wilders heeft altijd over Marokanen, Turken kortom meer over de Islam. En hij zegt het ook netjes bij “niet alle mosliem zijn slecht en bijna nooit over Surinamers maar als je stomme dingen gaat doen ben je dan ook in opspraak laat Wilders rustig zijn werk doen.


  Maak melding

 55. Wat moest hij dan zeggen, die drie “””LIEVE”” Negro boys uit Suriname. De heer L:achmon heeft ooit gezegd”” Ware woorden zijn niet mooi, en mooie woorden zijn niet waar “”.
  Punt uit.


  Maak melding

 56. De laffe WILDERS is meester in het haatzaaien en discrimineren !

  Zie wel, dat deze hater NIMMER een blanke Hollandse misdadiger, bijv HOLLEEDER, een DIER noemt !

  Omdat het in betreffende zaak om GEKLEURDE Nederlandse staatsburgers gaat, spreekt haatzaaier WILDERS over DIEREN ! (Mensen zijn geen dieren ! )

  Deze zelfde hater en racist heeft ook geopperd om de Antilliaanse MENSEN, via MARKTPLAATS, te VERKOPEN !

  Meneer Wilders zegt steeds dat hij tegen het moslim-geloof ageert, terwijl deze kerel gewoon een platte racist is ! ,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.