vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijCharity Dinner voor educatieve reis naar Suriname

Charity Dinner voor educatieve reis naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

17.750 euro is het bedrag dat vrijdagavond werd opgehaald op het Charity Dinner in het Mercure hotel in Lelystad. Bij het diner, georganiseerd door de provincie, moesten de 100 gasten zo’n 90 euro per diner betalen. Dat meldt Omroep Flevoland.

Ook was er een veiling, waar een rondvaart met het statenjacht, t-shirts en muzikale optredens onder de hamer gingen.Van de opbrengst wordt een educatieve reis naar Suriname voor scholieren van scholengemeenschap Lelystad en Arcus in Lelystad betaald.

Het is de 2e keer dat de provincie voor de Lelystadse scholen een Charity Diner organiseert. Het is nog onduidelijk of het liefdadigheidsdiner volgend jaar weer wordt georganiseerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Bono, je kunt beter je grote oven dichthouden. Als je het zoveel beter weet ga dan naar Suriname om te helpen het land op te bouwen. Maar neen, hier blijven, genieten van alle voordelen van de Nederlandse staat en misschien……. je weet wel, dat witte ding.

    Rickey


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES