dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandSlory geeft reis naar Suriname op

Slory geeft reis naar Suriname op

-

Does Travel - naar Suriname

Hij is de grote verrassing in de voorselectie van bondscoach Marco van Basten. Maar Excelsior-aanvaller Andwélé Slory durft nog niet te dromen over een debuut in het Nederlands elftal. ,,Ik vind het al een eer dat ik erbij zit’’ zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Slory dacht dat hij in de maling werd genomen toen Hans Jorritsma, de teammanager van Oranje, hem het heuglijke nieuws woensdag vertelde. Een dag later is hij er nog altijd een beetje beduusd van. In plaats van de geplande tiendaagse trip met de Suriprofs naar Suriname, vliegt hij begin volgende maand mogelijk voor twee interlands naar Zuid-Korea (2 juni) en Thailand (6 juni).

,,Die reis naar Suriname geef ik daar graag voor op. Dit is tot nu toe het mooiste wat ik heb meegemaakt als voetballer’’, zegt tegen de krant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Ieder zijn ding. Zelf had ik voor de Suriprofs gekozen. Mijn felicitaties aan Slory voor zijn selectie, maar onder deze bondscoach ben je er niet echt zeker van of je om je kwaliteiten wordt gekozen. In het Suriprofs elftal ben je daar zeker van.
  Ik vindt het jammer om Suriname daarvoor op te geven.


  Maak melding
 2. Swietie,
  In 1982 had Suriname de mogelijkheid mee te doen aan de Olympische Spelen in Rusland. Suriname is toen mee gaan doen met de boycotters(Amerika e.a) en haar eigen belang op de achtergrond gezet. We hebben nooit meer een dergelijke kans gehad.Ons voetbal stelt niets meer voor. We kunnen niet eens meer winnen van Curacao. In de Concacaf tellen we niet eens meer. Dus laat Slory kiezen wat voor hem beter is. Daarmee geef ik niet aan dat de Suriprofs minder is. Wil je je internationaal profileren dan zal je toch wel voor jezelf de juiste keuzen moeten maken, die voor een ander misschien onbegrijpelijk zullen zijn. Ik kan Slory echt wel begrijpen en ben trots op hem.


  Maak melding
 3. Om naar suriname te komen moet Slory eerst net als elke Nederlander een visum aanvragen en aantonen dat hij niet in suriname gaat achterblijven. Slory jij hebt groot gelijk om dat suriprof ding af te zeggen. Het is een Nederlands prof team met ex-surinamers en jullie gaan ook als zodanig worden behandelt.


  Maak melding
 4. En o wee als hij met lege handen naar suriname gaat. Dan zijn velen beledigd dat hij niks voor het land terug doet. Niks voor het land terugdoet!!!!!!?????


  Maak melding
 5. Ieder zijn ding. Zelf had ik voor de Suriprofs gekozen. Mijn felicitaties aan Slory voor zijn selectie, maar onder deze bondscoach ben je er niet echt zeker van of je om je kwaliteiten wordt gekozen. In het Suriprofs elftal ben je daar zeker van.
  Ik vindt het jammer om Suriname daarvoor op te geven.

  Swietie

  Het is duidelijk dat je geen verstand hebt van topsport!!!!


  Maak melding
 6. Eigenlijk zou de SVB in Nederland spelende profs met een Surinaamse achtergrond, al op jong leeftijd moeten strikken om voor het Surinaamse elftal uit te komen ipv het Nederlands elftal.

  Zodoende zou je een sterk Surinaams elftal kunnen vormen dat misschien nog wel eens de WK haalt. Zou een prachtig feest zijn, toch ???

  Andwélé denk goed na voordat je je laat strikken door Van Basten …
  Suriname wereldkampioen in 2010, Nederland uitgeschakeld ??? Big party!!!


  Maak melding
 7. Begrijpen jullie mij niet verkeerd. Ik heb Slory ook mijn felicitaties gedaan.
  Waar het mij omgaat is dat het onder “deze bondscoach” een beetje ongeloofwaardig overkomt. Seedorf (misschien toch nog wel weer) en nog vele andere goede voetballers hebben dat gemerkt onder deze bondscoach. Slory speelt voor Excelsior en niet voor Ajax. Elke niet-Ajacied is windowdressing.
  De geschiedenis zal het leren.


  Maak melding
 8. Pitbull, jij zal wel geen Edgar Davids zijn, want anders had je geweten wat ik bedoel.
  Ik hoop dat Seedorf woensdag a.s. zijn 4de titel binnenhaald en niet met het Nederland elftal meegaat. In Italie wordt hij veel meer gewaardeerd. Of moet hij met Slory mee om hem te ondersteunen (als hij daadwerkelijk wordt geselekteerd), want bij Marco mag Seedorf alleen de laatste opdraven. Dat zie ik niet als iets om trots op te zijn, want dat is de spot drijven met een ander.
  Zijn jullie nu echt al vergeten dat de eerste daad van Marco was: iedereen met sterallures uit het elftal halen. Daarmee werd niet de boertjes e.d. bedoeld hoor.


  Maak melding
 9. ik ben met aluku eens, het gaat bij basten niet om huidkleur of afkomst. het is gewoon zijn visie , je bent het eens of niet hij blijft bondscoach.
  naast bommel en nistelroy zijn ook huntelaar, makaay, kuit en zat blanke nederlanderse voetballersonzeker over hun positie.

  lorenzo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES