Filmpremière in Suriname zonder geluid

0

Tijdens de première van de film ‘Het Geheim Van De Saramacca Rivier’ in Paramaribo deze week, werd een groot beroep gedaan op de fantasie van de gasten. De filmpremière moest het namelijk zonder het geluid van de monologen van hoofdpersoon professor Horatio Treurniet stellen meldt het ANP.

Acteur Kenneth Herdigein had de monologen in Nederland ingesproken. Deze werder per e-mail verstuurd naar Suriname. ,,Helaas had de internetprovider van de Surinaamse Film Academie problemen met de bandbreedte, waardoor het geluid niet op tijd arriveerde”, meldt de filmacademie.

Een dag na de volledig uitverkochte première kwam het geluidsbestand alsnog binnen. Zondagavond is de film alsnog met geluid te zien in Theater Thalia. Het Geheim Van De Saramacca Rivier sluit in Paramaribo een festival af. In Nederland beleeft de film in het najaar zijn première tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.