Wudstik met Crimejazz naar Suriname

0

De Amersfoorste rapper Wudstik speelde op zaterdag 30 maart in Paramaribo, Suriname tijdens een speciale editie van CrimeJazz. Onder de noemer CrimeJazz; Words, Poetry & Beyond gaven een aantal Nederlandse en Surinaamse artiesten daar optreden en workshops.

Het evenement werd gehouden in het kader van de tentoonstelling ‘De Erfenis van Slavernij’ die na Rotterdam en Curaçao nu te zien is in het Surinaams Museum. Als locatie was gekozen voor Fort Zeelandia, een historisch plaats in de Surinaamse geschiedenis.

Wudstik won in 2006 een Essent Award. Eind april zal zijn nieuwe single De Flow uitkomen. Een fotoverslag van dit evenement is te zien op www.surinamefoto.com.

Crime Jazz in Paramaribo


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.