Ambassadeur Suriname biedt geloofsbrieven aan

7

H.M. Koningin Beatrix heeft gisteren (woensdag 20 december) op Paleis Noordeinde te Den Haag de geloofsbrieven ontvangen van de nieuwe ambassadeur van de Republiek Suriname, H.E. mevrouw mr. Urmila Joella-Sewnundun.

Joella-Sewnundun deed dat samen met de ambassadeur van de Verenigde Republiek Tanzania, Z.E. de heer Simon Uforosia Ralph Mlay en de ambassadeur van de Salomonseilanden, Z.E. de heer Joseph Ma’Ahanua.

De Surinaamse ambassadeur werd opgehaald en begeleid door een Kamerheer van de Koningin. De Koningin stelde daartoe een galarijtuig ter beschikking dat getrokken werd door twee paarden. Bij Paleis Noordeinde stond een erewacht en een militaire kapel opgesteld. Na een eresaluut van vier roffels en het volkslied van Suriname volgde een inspectie van de erewacht, waarna de ambassadeur met haar gevolg binnentrad.


7 REACTIES

 1. Een geloofsbrief is een schriftelijk bewijsstuk dat iemand, die in een overheidslichaam is gekozen, moet overleggen, om daarmee aan te tonen dat hij of zij op wettige wijze gekozen is.


  Maak melding

 2. Geloofs brieven;is een soort van verlang lijst.suriname kan met een hoopafdankertjes dat Nederland niet meer wilt hebben bestwel gebruiken.Van Vene heeft de ambasadeur een lijst meegekregen waarin staat wat Suriname allemaal nodigd heeft.Bv in het verleden hebben we van Nederland gebruikte ziekenhuis spullen ontvangen.Gebruikte toilet potten, een nieuwe gerechtsgebouw en binnenkort 5de hands muziek instrumenten en nog veel meer.En omdat hij heilig geloofd in die afdankertjes moet hij dat officieel doen door middel van een brief.Dus daarom heet zo’n brief geloofsbrieven.
  Groetjes,Sabiso


  Maak melding

 3. Geloofsbrieven:

  Officiële stukken waaruit onomstotelijk blijkt dat een bepaald persoon terecht is gekozen en dat er geen belemmeringen zijn voor de uitoefening in volle rechten van het ambt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.