vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandClarence Seedorf nieuwe nummer 10 van AC Milan

Clarence Seedorf nieuwe nummer 10 van AC Milan

-

Does Travel - naar Suriname

De meest succesvolle Nederlandse clubvoetballer ooit draagt dit seizoen bij AC Milan het begeerde rugnummer 10 op zijn shirt. Clarence Seedorf, die graag centraal op het middenveld het spel verdeelt, is de opvolger van Rui Costa. Dat meldt Novum Nieuws.

SeedorfDe in Paramaribo geboren middenvelder is bezig aan zijn vijfde jaar bij Milan. Nog nooit was Seedorf zo lang in dienst bij dezelfde werkgever. Bij Milan liep hij de afgelopen jaren met rugnummer 20 rond. Hij is nu trots op zijn nieuwe rugnummer 10 en kijkt vol goede moed vooruit naar het nieuwe seizoen.

Op zestienjarige leeftijd debuteert Clarence in het eerste elftal van Ajax en is hiermee de jongste Ajax-debutant allertijden. Hij wordt in 2003 de eerste speler die met 3 verschillende clubs de Champions League wint. In de 397 wedstrijden die hij tot nu toe speelde scoorde hij 51 keer.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

41 REACTIES
 1. De staat van dienst van Clarence is indrukwekkend, maar laten we onze Ruud Gullit vooral niet vergeten. In zijn debuutjaar bij Feijenoord bracht hij Feijenoord vanaf de subtop naar het kampioenschap. In zijn debuutjaar bij PSV bracht hij PSV vanaf de middenmoot naar het kampioenschap. In zijn debuutjaar bij AC Milan haalde hij die club uit de schaduw van Napoli, declaseerde hij Dikkertje Dap (Maradonna) en zorgde ervoor dat AC Milan na lange tijd weer kampioen van Italie werd. Aan zijn invloed is het te danken dat nigger hater Van Basten de kans kreeg zich ook bij AC Milan te profileren. De successen van Oranje tijdens de EK van 1988 waren ondenkbaar geweest zonder Ruudje. Hij was de onbetwiste leider in het veld, opende met een prachtige kopbal de score tijdens de finale en zorgde met een afgemeten assist op Van Basten dat Nederland voor het eerste en enige keer in haar geschiedenis de beste van Europa genoemd kon worden.
  Taurus.


  Maak melding
 2. Kleine correctie.
  In mijn voorlaatste zin staat “…het eerste en enige keer…”, dat moet uiteraard ..”de eerste etc…” zijn.
  Taurus.


  Maak melding
 3. clarence je ben je zelf en je weet wat je kan.Je hoeft een ander niets te bewijzen.

  WIJ SURINAMERS ZIJN TROTS OP JOUW PERSOONTJE ALS OP EDGARD DAVID.
  De meeste gasten warderen jullie niet,maar het surinaamse gemeeschap zal altijd achter jullie staan,OOK IK ALS EEN ECHTE SURINAMER.


  Maak melding
 4. Deze (jonge)man heeft alles behaald wat er te behalen valt op voetbalgebied!!!!!!!Proficiat!!!!!!!!!!In Nederland wordt je niets gegund Clarence,maar jammer dat Amerika niet een echte voetballand is ander stond je op dit moment naast mensen als Bill Gates van Microsoft.


  Maak melding
 5. Hoe belangrijker Clarence wordt bij AC hoe jaloerser vam basten en cruyff worden. Alles leuk en aardig over gullith hoor, maar omdat marco zijn vriend is durft hij zich niet uit te spreken over de behandeling van Clarence. Terwijl gullith in zijn actiev periode geen blad voor de mond nam. Ook gullith die totaal onafhankelijk is heeft zich de mond laten snoeren door de onzichtbare witte krachten in de voetballerij


  Maak melding
 6. Prik ik sluit me aan bij jou gullit liet zich wel uit betreffende huntelaar maar toen jurgen hem vroeg omtrent Clarence gaf hij als commentaar dat van basten zijn maatje is dus hij geeft daar geen commentaar op.Laten we niet vergeten dat Gullit gewoon een
  bakra is en geen sranangmang. Clarence gefeliciteerd voor ons surinamers zijn jongens zoals jij, edgar davids ,winston bogarde helden die hun afkomst niet vergeten.
  We zijn trots op jullie.En doe mij een plezier trek dat Oranje shirt niet aan onder van basten.

  jerry


  Maak melding
 7. Wat valt er voor hem nog te bewijzen voordat die(aardige)meneer M van B hem oproept.Dus niet, geniet maar van al je andacht daar, en wij su-ris genieten met je mee.Tang Boeng!!!


  Maak melding
 8. AC Milan wordt toch na de serie B gezet of vergis ik me?

  Want dan stelt zo een shirt natuurlijk ineens minder voor.

  Maar ik ben blij voor Seedorf.


  Maak melding
 9. Clarence je bent voor de alle surinamers in de bijlmer een voorbeeld we houden heel veel van jullie allemaal die surinamers niet laat vallen hou vast mi blakka brada.


  Maak melding
 10. seedorf is simply the best
  dus die nummer 10 hebje verdient
  laat van basten maar, hij komt zivh zelf wel tegen en dan lachen wij het hardst.

  ik hoop dat jullie eigelijk voor suriname mogen uitkomen
  dat moet toch wel om tekopen zijn zie italie
  en dan nederland verslaan met 6 -0
  3x seedorf 1x kluivert 2x davids
  groetjes zie jullie wel een keer bij alysia’
  lindelaan 307 rijswijk


  Maak melding
 11. Proficiat Clarende, yu BIGI!
  Dikke middelvinger in de richting van Prem Radhakisun.In menig programma het hoogst van de toren blazen en wanneer diegenen die op Clarence lijken zeggen dat MvB een racist is neemt krijgen ze een veeg uit de pan.


  Maak melding
 12. … en in het land van de wereldkampioenen werd onze Clarence gewoon op zijn waarde geschat.
  … het ultieme bewijs dat van Basten geen genie, maar gewoon een idioot is.


  Maak melding
 13. Clarence Seedorf is een van de beste voetballers ooit (als je ziet wat hij in zijn cariere heeft gewonnen vergeleken grootheden als Beckham enzzz.)

  Ik vind het ontzettend jammer dat sommige mensen het niet echt in hem zien zitten (wat gewoon met jaoersheid te maken heeft).

  Marco van Basten is gewoon bang dat iemand zijn mond open maakt als iets hem niet bevalt, Clarence en Edgar zijn zulke types, dat is de enigste reden DENK IK dat ze niet meer worden geselecteerd voor Oranje, want voetballen kunnen ze FANTASTISCH!!!!!!!!!!.

  Altijd als ik een voetbalprogramma op tv zie, en het gaat over Seedorf, Davids en Kluivert loop ik me vaak te ergeren, omdat die jongens vaak met de grond gelijk worden gemaakt, maar ze VERGETEN steeds wat die jongens voor Oranje hebben gedaan.

  Ik heb tijdens het WK het middenveld van Oranje gezien, dat was gewoon om te huilen!!!

  Jongens hou de eer aan jullie zelf en laat het Nederlands elftal gewoon stikken!!!

  Verder wens ik Seedorf nog veeeeeel meer successen toe!!!!


  Maak melding
 14. Wat ik nergens lees is wat Seedorf niet vergeten is waar hij geboren is. Kijk wat hij doet en gedaan heeft voor de jeugd van Suriname. Welke Surinaamse voetballer die geld verdient heeft in het buitenland heeft een stadion in zijn geboorteland laten bouwen Juist dat is wat ik bedoel en daarom heb ik bewondering voor de mens Seedorf.


  Maak melding
 15. ach wat zal ik zeggen Clarence Seedorf , een van werelds beste voetballer aller tijden en het met zo,n indrukwekkende lijst wordt er toch op je neer gekeken. de media inclusief (studio sport) die je letterlijk kapot wil maken ,Ruud gullit die daar bij een schepje op doet.Johan Cruijf die je niet uit kan staan van wege je succes,Van baten waar van het bloed kook als hij naar milaan komt. indrukkend!!! .Clarence voor mij heb je bezwezen dat je een goeie voetballer bent, en dat je er altijd staat in grote wedstrijden al heb je up en donws, natuurlijk heb je soms wel slechte wedstrijden gespeeld iets wat elke top voetballer mee maakt.
  Maar aan de werkelijke top hoor je wel degelijk bij iets wat vele hollandse top voetballer wel zouden willen .maar een (neger een wordt wat ik nooit gebruikt) dus een afro surinamer als jij daar heb ik diep respekt voor, met heel veel liefde van mij en het surinamse volk hoop ik dat het je goed gaat en dat je in de toekomst, je meer in kan zetten voor surinamers in nederland .die te overtuigen dat ze voor suriname uitkomen en niet voor het nederlandse elftal . ik weet dat het moeilijk is maar we moeten een start maken met veel dank
  Guilermo Held


  Maak melding
 16. Rick had Nederland een middenveld dan?

  Is er eigenlijk nog kans dat ze voor Suriname uit mogen komen, want dat zou wel tof zijn. Suriname na het WK en Nederland daar inmaken. En niet zo een klein beetje ook.


  Maak melding
 17. Ik hoop dat clanrence of zijn familie deze fantastische reacties te lezen krijgt zo dat hij nog meer power uit zijn al fantastische cariere kan halen want let op hij wordt nog beter ik ben daar heilig van overtuigd.
  Clarence en ook davids en kluivert laten jullie nederland zwijgen we zijn trots op jullie.


  Maak melding
 18. Hebben jullie de huldiging van de fransen gezien? Thiery Henry haalde speciaal Trezequez naar het bordes zodat hij werd bejubeld door de fransen. Dat Is Groot. Niks geen gemor over gemiste penalty. Bij Clarence Seedorf toentertijd was het alleen Boogaarde die hem oprecht warm trooste terwijl de overige spelers hem ontliepen en de hele nederlanse natie hem een kopje kleiner maakte. Dit is het ultieme bewijs hoe minimalistisch nederland is.


  Maak melding
 19. Clarence Is een topvoetballer, de kenners van het hedendaagse topvoetbal weet precies wat voor soort voetballer hij is.

  Sommigen zijn ontzettend jaloers dat een zwarte het zo ver kan krijgen dat hij in een van de grootste voetballand in de wereld het presteert.
  Dat Marco in hem niet ziet zitten is een kwestie van laag voetbal visie van hem en lag niet aan Clarence zelf.
  Hij werd jaren afgeschilderd als een onmogelijke jongen, maar dat is de zwakte van Marco, als hij een toptrainer/coach wil worden moet hij met verschillende spelers kunnen werken en dat heeft Ancelottie reeds jaren bewezen.
  Een topcoach gaat vanuit de kwaliteiten van de spelers en niet wat men van de spelers denkt wie hij is.
  Daarom heeft Marco tijdens de WK ook niet kunnen schitteren als een goeie coach, tenslotte moet hij eerst zelf bewijzen wat hij kan als coach.

  Clarence valt niks te verwijten, wij ullen nog jaren van hem kunnen genieten als voetballer. Daarbuiten is Clarence een sociaal bewogen jongen met gevoel voor de sociale zwakkeren in de samenleving, en hij is ook eenvoudig gebleven als mens ondanks hij een topper is.


  Maak melding
 20. Hallo lezeraars van dit artikel.
  Voor de echte kenners is Seedorf op dit moment een lichtpunt in de voetbalduisternis.Technisch bijna perfect(perfect kan niet).Als je zijn cfiticasters hoort,hoef je hun eigen staat van dienst maar te lezen en je weet genoeg.Van Basten is hierop een uitzodering.Van zijn antie Seedorfgevoel snap ik niets.Ik zou graag met hem voor de tv wedstrijdbeelden bekijken van Seedorf en onze interrrrrrnationale topperrrrrrrrrrrrrs.Toon zal hem dan wel laten zien wat goed of slecht is.

  sokoooo sokoooo vrienden en vriedinnen


  Maak melding
 21. Clarence gefeliciteerd met het bereiken van je favo-positie! Je hebt het verdient. En maak het waar hé.

  Wat het Nederlands Elftal betreft; als ik je advies mag geven: Bedank rustig voor je…
  Als die mensen je niet willen, waarom dwingen? Als voetballer wil je gerespecteerd worden om je spel binnen de lijnen, als dat niet het geval is, waarom dan je best doen voor een ander land!?

  Zolang je maar weet dat de mensen uit je EIGEN land jou wel respecteren! Incluis mezelf.

  Keep up the good work!

  Cai


  Maak melding
 22. Clarence,
  Wij zijn trots op je.
  Laat het voetballend zien en stoor je niet aan de media. Je moet er boven staan.
  Het gaat je goed en heel veel geluk, succes en veel voetbalplezier.


  Maak melding
 23. Clarence,

  Met je nummer 10 kan je de bakra’s hun mond weer smoeren. wij surinamers zijn trots op je. Hoe jij samen met Davids de beste middenvelder van NL bent, is Kluivert de beste spits. Ik hoop dat Kluivert van alle blesurres weer boven op komt, wij bidden voor hem.


  Maak melding
 24. Clarence is een gevoelsmens, hij is iemand die zijn hart laat spreken. Dit blijkt ook weer uit zijn autobiografie. Zijn hele leven heeft hij tegenslagen gehad en elke keer kwam hij als winnaar eruit. Omdat A SRANANG BROEDOE in zijn lichaam vloeit. En als je dat hebt, als je de liefde voor Suriname uitdraagt, zoals jij Clarence; DAN ZAL JIJ ALTIJD DE WINNAAR BLIJVEN.
  Jouw prestaties zijn niet te evenaren, eens zal jij de aanvoerder worden van het Nederlands Elftal en als een kapitein op het slagveld zal jij alle veldslagen winnen, omringd door je soldaten.

  Anil


  Maak melding
 25. Is Clarence nu ineens een Surined? Lees je dagelijks in de krant dat de Surinamers niets moeten hebben van de Surineds.
  Maar kennelijk discrimineren zij dus ook zoals anderen dat doen.
  Geld, bekendheid maken dus gewild.

  Clarence is en blijft een goede voetballer die beter verdient dan hetgeen de bondscoach van Nerderland tot nu toe heeft gegeven.
  Reden????????????????


  Maak melding
 26. marco vav basten is een klootzak
  orange zonder sur, bestaat niet
  met sur.jongens hebben ooit van duisers gewonnen dank zij suri boys

  anand


  Maak melding
 27. Het is gewoon jalozie van Marco van basten, en zijn adviseur johan crijf zij gunnen het een donkere speler niet om met de eer te strijken. Ik neem het hem hoogs kwalijk dat hij seedorf niet eens heeft uitgenodigt voor een training.De buitenlandse sport kranten schreven vol ongeloof over het feit dat hij seedorf niet heeft opgeroepen. Wat denken Marco van Basten en zijn adviseur Johan Crijf, denken zij dat zij het voetballen hebben uitgevonden.


  Maak melding
 28. clarence is de enige, met nadruk op enige, voetballer op deze planeet, zoniet het hele universum, die met 3 verschillende clubs de champions leaque heeft veroverd. een prestatie die nog nooit eerder is vertoond. in het verleden niet en de komende decennias ook niet. als suri ben ik daar trots op. geen cruyff, van basten, pele, maradonna, puskas, eusebio, beckenbauer, platini, zidane, met alle respect voor de NIET nederlanders….niet te vergeten de club kampioenschappen in ned, italie, spanje.
  laat cruyff, van basten en de ned gemeenschap maar lullen clarence. je cv spreekt voor zich, bewijs is overbodig.
  allemaal minachting, jaloezie, respectloos en misgunning die je niet verdiend.

  in italie wordt je wel op waarde geschat, maar hier..ho maar..nederlandse media kan hier een voetballer groot maken, van der vaart, van persie, van bommel, kuyt, robben, snyder, enz. allemaal spelers die op club- of nationaal niveau meekunnen, maar internationaal of mondiaal gewoon te kort komen. in brazilie lopen miljoenen van zulke spelers rond. laten ze maar lekker dromen over een europese titel, laatstaan een wereld titel. en dan die eeuwige dromer van der sar…haha…geeft maar niet op.

  clarence no spang mi boy, wij surinamers zijn trots op jou en niet te vergeten edje en patje…jullie ambitie is afgelopen zomer voor aanvang van het WK aan diggelen geschoten door cruyff en zijn marionet v basten. het nederlandse voetbal circus eet en drinkt cruyff en v basten, maar wie sranang mang lobie oeng brada…succes de komende jaren


  Maak melding
 29. Seedorf, Davids, Gullit, Kluivert, Rijkaard, Brian Roy en Michael Reiziger, jullie hebben Suriname en Nederland (Kluivert ook Curacao) een positief gezicht gegeven op voetballend gebied. De laatste jaren (’90-’02) zijn jullie de toonaangegevende factor geweest n Nederland. Persoonlijk vond ik Bogarde buiten het voetbal om soms te onsympathiek. Helaas werden de spelers als Seedorf en Davids te vaak over 1 kam geschoren. Gullit en Rijkaard zijn duidelijk bezig met hun persoonlijke belangen en carriere als coach en analisten. Jammer maar ik begrijp hun beperkingen rondom de media affaires van deze jongens. Het tegenwoordige Nederland is absoluut vergeten dat Gullit als wereldvoetballer van het jaar de sleutelfactor was van het meeste succesvolle elftal dat Nederland tot nog toe heeft voortgebracht. Sorry Cruyff want jullie waren het net niet!!


  Maak melding
 30. Clarence, blijf bescheiden in je opmerkingen. Hopenlijk krijg je de kans om net als Bergkamp te bedanken voor het Nederlands elftal. Met alle recht dient Nederland met trots van je afscheid te mogen nemen als jij het hoogste podium verlaat.


  Maak melding
 31. Alle Nederlanders die voor de zoveelste keer denken dat hij arrogantelijk is vanwege een media beeld vol van Jaloezie, die kunnen samen met hun familie en kinderen DOODVALLEN wat mij betreft. Vergeet de grote bek Van Van Nisterooy, Van der Vaart, Snyder en Van Persie in de media niet.


  Maak melding
 32. Seedorf is de man, hij heeft een geweldige fysiek. Maar hij heeft ook uitstekende sociale/team/psychologische vaardigheden, hij is een echte Team speler. Hij heeft ook echt een groot aandeel aan de goede sfeer bij Milan AC (kinderen toestaan bij de trainingen), hij heeft een restaurant, hij is muzikaal, hij heeft de Seedorf stichting. Hij is ook een geweldige voetballer op alle fronten maar blinkt niet zo hard uit als bijvoorbeeld gullit omdat hij meer een teamspeler lijkt. Hij kan beter in Italie blijven in nederland is alleen plek voor bekrompen en beperkte persoonlijkheden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES