zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer auto bij beruchte bocht Magentaweg in de trens beland

Weer auto bij beruchte bocht Magentaweg in de trens beland

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze auto is in de nacht van donderdag op vrijdag 29 april over de kop geslagen en ondersteboven in een trens langs de weg terechtgekomen. Het gaat om een eenzijdig ongeval dat iets voor 02.00u plaatsvond aan de Magentaweg in Suriname.

De bestuurder reed over bovengenoemde weg komend vanuit de Magentakanaalweg en gaande richting de Indira Gandhiweg, toen het ter hoogte van pandnummer 124 mis ging.

Volgens verklaring van de bestuurder zou er een tegenligger op zijn weghelft zijn gekomen, waardoor hij moest uitwijken en zodoende de controle over het stuur verloor en over de kop sloeg in de trens.

Buurtbewoners geven aan dat dit een plek is, waar vaker auto’s in de trens terechtkomen; zeker twee per maand zeggen zij.

De politie doet onderzoek naar de toedracht. Twee weken terug lag deze Mark X op dezelfde plek in de trens:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Als het goed is, staat er hoe snel je daar mag rijden in een gevaarlijke bocht en een verkeersbord?
  Borden goed lezen en zich vergewissen ervan is ook kunst natuurlijk!


  Maak melding

 2. Misschien wacht de overheid totdat iemand met Einstein’s IQ ze komt vertellen dat het een goed idee zou zijn om op die plaats een paar, goed zichtbare drempels te plaatsen.


  Maak melding

 3. 02.00 uur… het is donker.. het is mistig… soms kan het regen. het is bocht.. het zicht hangt af voornamelijk van de auto verlichting… je rijdt hard… want je weet hoe de weg verloopt… je wordt afgeleid door mogelijk een telefoon rinkel… weg concentratie… zet alstublief voor je gaat rijden: de telefoon op vliegtuig mode/modus… je kan niet gebeld worden… laat ze maar anders denken… jij weet dat jou leven veilig moet zijn en niet in gevaar mag komen mensen.. je op plaats van bestemming gekomen, dan had ik nu niet dit bericht hoeven typen… wees wijs en een ongelukje zit in een klein hoekje… denk ook aan de levens van de andere weggebruikers en de inzittenden….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES