dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZwaar beladen houttruck raakt dwars over de weg defect 

Zwaar beladen houttruck raakt dwars over de weg defect 

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze zwaar beladen houttruck is vrijdagavond rond 20.30u defect geraakt op de Oost-Westverbinding in Suriname. Het verkeer was hierdoor voor enkele ogenblikken gestremd.

De politie van Commewijne was ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden. Uit het onderzoek blijkt dat de truckchauffeur vanuit Paramaribo richting Tamanredjo reed. 

De chauffeur probeerde terug te keren richting de Houtzagerij, maar door de manoeuvre raakte de achteras verbogen (foto links) en kwam de oplegger dwars over de Oost-Westverbinding te staan.

Met behulp van zwaar materieel van de houtzagerij, die niet ver gelegen is van de plaats waar het voorval zich voordeed, is het probleem verholpen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Wie is de eigenaar vd vrachtwagen en het hout? Weg verbreden waar je op rijd zelf verbreden, anders geen toegang.

  Het is vrij simpel eigenlijk


  gemodereerd
 2. De truck reed vanuit Paramaribo.naar Tamanredjo. D.w.z. dat deze zwaarbeladen truck over de Bosjebrug heeft gereden. We mogen dus blij zijn dat de truck niet op.de brug defect raakte en er niet weer doden zijn gevallen, omdat deze trucks blijkbasr nog steeds gebruik mogen maken.van de Bosjebrug.


  gemodereerd
 3. Men zou dit toch verbieden ??? ( Soso bla bla bla ) Vrachtwagen te zwaar
  beladen, en gevaar voor algehele verkeer!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Als je naar die vrachtwagen kijkt,denk ik niet,dat hij gekeurd is.Ook is het zwaar beladen dan toegestaan.Verzekering daar heb ik ook mijn twijfels.Verantwoordelijkheidsgevoel is nul,nul bij gros van mijn landgenoten.Je rijdt de wegen kapot,die brug stort een keer in.Triest met dit volk.


  gemodereerd
 5. daar zie je wat onervarenheid doet,en weer zie je zuke ouwe troep op de weg ,nergens verlichting op ,politie doe je werk,,


  gemodereerd
 6. Op het moment dat je constateerde dat de truck defect was, kon je die truck met oplegger(trailer/aanhangwagen) vol geladen met rondhout beter veilig en goed aan kant op de berm van de weg hebben geparkeerd met lichten aan te laten branden voor de veiligheid voor andere verkeersdeelnemer m/v en daarna bellen/appen naar houtzagerij, waar je vandaan kwam.

  Ga niet een defecte truck nog met de laatste mogelijkheden die het heeft keren en of rijden op de rijweg. Veiligheid voor jezelf en andere verkeerdeelnemers m/v is belangrijk. Het was oerdom wat je gedaan hebt en hiermee bracht je jezelf en andere verkeersdeelnemers m/v in groot gevaar. Gelukkig is het goed afgelopen. Een, maar nooit weer doen.

  Let op!, het was ’s avonds. De snelheden van verkeerdeelnemers m/v op dat stukje Oostwestverbinding zijn oerend hard


  gemodereerd
 7. De achteras raakte verbogen??? Dwz er was al een mankement. Weer zo een geval waarvij dit voertuig afgekeurd moest zijn maar wonder boven wonder wel goed gekeurd is?? Rara…
  Atompai…ipv over inbenullige dingen moord en brand te schreeuwen kun je beter in je eigen organisatie de rotte appels uit halen en samen met hun uit de dienst donderen. Neem Hellings en Gentle gelijk ook mee. Stelletje criminelen


  gemodereerd
 8. de chinezen zullen wel balen , opnieuw vertraging om het rondhout naar china te sturen , maar ja de handel gaat gewoon door , want ddb heeft hen toch die houtconcessies gegeven , en mensen de wateroverlast wordt alleen maar erger , die chinezen kappen ons bos in een mum van de tijd , en straks wordt het erger , waar de bomen zijn gekapt komen er straks modderstromen en dat verwoest alles , voorbeelden genoeg kijk maar op You Tube , Suriname wordt daardoor ook verwoest , dankzij ddb


  gemodereerd
 9. passant zij,pakeer de wagen met verlichting dan langs de weg ,,er zit geen lampje op de achterste dus ,,of keek je niet goed,passantje zo iets nog op de weg toe laten vraagt om ongelukken,dus overheid doe eens je werk


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES