maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMark X bestuurder belandt in trens na uitwijken voor tegenligger

Mark X bestuurder belandt in trens na uitwijken voor tegenligger

-

Does Travel - naar Suriname

Deze Toyota Mark X is maandagavond in een trens langs de Magentaweg in Suriname geëindigd. De bestuurder verklaarde dat hij moest uitwijken voor een tegenligger.

De man reed over bovengenoemde weg, komende vanuit de richting van de Magentakanaalweg en gaande richting de Indira Gandhiweg. Bij het beschrijven van een bocht zou een tegenligger op zijn weghelft zijn gekomen, waardoor hij moest uitwijken en in de trens terecht kwam.

Dit gebeurde ter hoogte van pandnummer 124. Volgens buurtbewoners is dit een plek waar vaker auto’s in de trens terecht komen; zeker twee per maand zeggen zij.

De bestuurder bleef ongedeerd en zijn snelle auto moest uit de trens getakeld worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Ja, een smalle weg met veel scherpe bochten en met mark x wil je gewoon gasplank geven, dus deze weg is geen race-baan. Alleen domme kippen of ezels weten dat niet want die weg is voor ezels karretjes. Vermijd deze weg als je van je leven houd, ook niet op de fiets op deze weg, teveel gevaarlijk want alleen ezels achter het stuur rijden daar.


    gemodereerd
  2. Magentaweg is een heel smalle weg,met een paar scherpe bochten.Als je de aangegeven snelheid rijdt,kan je een hoop voorkomen.Maar nee.Ik heb een mark2.A pasie naf mie. Nu zit je met een flinke schade. Jullie leren het nooit.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES