maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLichaam 23-jarige brugspringer geborgen

Lichaam 23-jarige brugspringer geborgen

-

Does Travel - naar Suriname

Het lichaam dat vanmorgen werd gevonden in de Suriname rivier is van de 23-jarige Wickey Datai. Het stoffelijk overschot is zojuist geborgen en werd positief herkend door familieleden.

Wickey liet maandag zijn auto op de Bosje brug in Paramaribo achter en sprong daarna in de rivier. Relatieproblemen hebben vermoedelijk geleid tot deze wanhoopsdaad. Hij had net daarvoor een videocall met z’n ex gemaakt.

Vanmorgen gaf zijn zusje nog aan hoop te hebben dat hij gevonden zou worden. In de loop van de ochtend verdween deze hoop echter, toen duidelijk werd dat er voorbij Leonsberg een lichaam was aangetroffen in de modder.

Omdat het water laag stond moest men wachten voor het lijk kon worden geborgen. In de namiddag lukte het door de familie ingeschakelde helpers uiteindelijk om het stoffelijk overschot aan land te krijgen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lichaam afgestaan aan de familie voor de begrafenis.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Aan alle mannen een advies, om een vrouw van je eigen leven beroven is ronduit dom, jij bent dood maar neemt de ene na de andere tollie, waar zijn de mannen van tegenwoordig, het lijkt alsof de rollen zijn omgedraaid, no doe lau lau santokhi ok


  Maak melding
 2. Het word tijd dat de regering hoge veiligheid hekken gaat plaatsen wat de oude regering naliet zodat dat men het niet meer waagt op een zwake manier zich van het leven te beroven want dit loopt de spuigaten uit met de zovele zelfmoord doden op deze brug.


  Maak melding
 3. Misschien een antwoordmogelijkheid op de vraag…
  Ik heb me laten vertellen dat vroeger de weduwe van een overleden man plaatsnam op de brandstapel om samen met haar man gecremeerd te worden.
  Ik vroeg me af hoe het met een motjopa zat. Ja ik weet ook wel dat het geloof van die mensen veelwijverij schuwde.
  Steeds krijgt de vrouw de zwarte Piet toegeschoven maar weet dat een vrouw zonder onderbroek harder kan rennen dan een man met zijn onderbroek op zijn enkels en dat kan als afgang ervaren worden. Een echte lafaard vermoord de vrouw onder het mom : als ik je niet kan krijgen dan niemand anders. E ook hiervan zijn er veel voorbeelden ook in Suriname. RIP


  Maak melding
 4. Echt serieus is dat de adviezen die jullie hier aan de mannen geven.
  Over poenani’s en de vrouw alleen de schuld geven.
  Wij mannen moeten onze jongens leren om te praten als ze met een probleem zitten.
  Heel veel jongeren mogen niet mee praten als volwassenen aan het praten zijn . Kinderen worden op deze manier dom gehouden.
  Als deze jongen vrij kom praten dan had hij zeker wel met iemand er over gesproken wat hij van plan was.
  Zo zijn er heel veel mensen voor al jonge mensen die gered zijn omdat ze iemand hadden om te praten.
  No Sjompo jepie dé


  Maak melding
 5. Zo surrealistisch, onwerkelijk deze foto. Mannen die iets/iemand in een laken dragen tegen de achtergrond van de machtige Surinaamse rivier. Het lijkt iets dierbaars te zijn wat deze mannen dragen. Iets passief, een object, een ding in een witte laken. Een ding die zich gedwee door de mannen laat meedragen.
  Wij weten dat, het een mens moet zijn. De 23 jarige Wickey Datai die komende week 24 jaar zou worden.
  Wickey die heeft besloten dat het leven niet meer waard zou zijn om nog te leven. Wickey heeft besloten om voor de ultieme daad te gaan. Die ultieme daad die je niet maar kan terugdraaien, niet meer kan repareren. In al zijn autonomie als mens, een mens die over zijn eigen leven en adem kan beschikken, heeft Wickey ervoor gekozen om zich van het leven te beroven. Beroven, een rover die een aanslag pleegt op zijn leven. Het zogenaamde beschikkingrecht waar 1 ieder mee geboren wordt. Het mogen beschikken over je eigen existentie, je eigen leven.
  Wat de motieven van Wickey ook mogen zijn geweest, het moge duidelijk zijn dat het een egoistische daad van Wickey is geweest. ER zijn mensen die om hem gaven, die van hem houden, die nu blij zijn dat ze het lijk van Wickey terug hebben kunnen veroveren van de machtige Surinaamse rivier. Het rivier die leven geeft maar al te zeer heel vee levens heeft genomen.
  Welke de motieven van Wickey ook moge zijn, wraak, het willen kwellen en straffen van zijn ex-geliefde, wat die ook nog mogen zijn, hoop dat zijn geest zich kan verenigen met deze ultieme- en destructieve daad. RIP.
  Wickey het leven was nog waard om te leven ondanks je teleurstellingen in het leven. Er zijn mensen die om je geven. Je zus huilt om jou, jij klote egoïst.


  Maak melding
 6. HET LEVEN IS KOSTBAARDER DAN HET LICHAAM EN ZIJN DRIFTEN.

  Een treurige tafereel maar wel zeer uniek. De helpers worden geleid
  door de ziel en geest van het levenloze lichaam.

  Want de aarde is ons heden, ons verleden, ons toekomst en ons thuis.
  Waar wil je dan naartoe ?


  gemodereerd
 7. Triest het lijkt wel een bollywood film een liefdes drama die vrouw kunnen ze beter aanklagen voor dood door schuld bij mannen ook veel hindoestanen mannen vrouwen zijn wondere wezens vooral hun ding ……ik ga het niet opschrijven die vrouw gaat lekker door met ..ding … ik heb een multiculti familie creools hindoestaan en hollanders bakra. Ik weet hoe de vork in de steel zit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES