zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk in modderig gebied Surinamerivier aangetroffen

Lijk in modderig gebied Surinamerivier aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is vanmorgen een lijk nabij de monding van de Surinamerivier aangetroffen, voorbij de zogenaamde ‘Junior steiger’ in de omgeving van Leonsberg. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het stoffelijk overschot zich bevindt in een modderig gebied (foto) dat lastig toegankelijk is.

De Surinaamse Maritieme Politie is ingeschakeld. Ook is de assistentie van het Korps Brandweer Suriname gevraagd. Het gebied is echter moeilijk te bereiken vanwege de modder en de lage waterstand. De redactie verneemt dat er gewacht zal moeten worden op hoog water.

Het vermoeden bestaat dat het gaat om het stoffelijk overschot van een man, die maandag van de Bosje brug de rivier in sprong. De familie van de man zou onderweg zijn naar het gebied.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Ai boy
  Ik heb te doen met de famiri
  Rip boy
  Er zijn nog meer die jouw kant op komen
  Ze staan in de rij


  gemodereerd
 2. In wat voor crisis is dit land beland? In een economische-, sociale-, humane- en in een geestelijke crisis. Het valt niet mee om het leven te leven in het paradijs die Bouterse voor jullie hebben achtergelaten. Dat de machtige Suriname rivier jouw lichaam wenst terug te geven aan degenen, je geliefden die nog hunkeren om je nog terug te zien. Wat heb je gedaan met je ultieme- en destructieve daad. Wie wou je straffen, pijnigen en verdriet aan doen met deze daad. Je omgeving, je geliefden, degenen die afstand namen van jou namen ??? Ik zou zeggen wat een macht en autonomie heeft de mens om voor deze ultieme daad te kiezen. Hoop dat je ziel vrede zal hebben in het hiernamaals. RIP.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES