Brugspringer is 23-jarige jongeman

27
Brugspringer is 23-jarige jongeman
De 23-jarige Wicky

De man die maandagmiddag zijn auto op de Bosje brug liet staan en in de Suriname rivier sprong, is de 23-jarige Wicky. Dat heeft een familielid van de jongeman bevestigd aan onze redactie.

Zijn wanhoopsdaad zou volgen na problemen in de relationele sfeer. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij en de vrouw waarmee hij een kind heeft uit elkaar zijn en dat hij verdriet had, omdat hij zijn zoontje lang niet had gezien.

Voor hij van de brug afsprong zou hij nog een videocall hebben gemaakt met de vrouw. Zijn familie alsook zijn ex hebben zich maandagavond aangemeld bij het politiebureau.

De jongeman zou volgende week zijn 24ste verjaardag vieren.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (Van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 15 uur)


27 REACTIES

 1. Dit lijkt een nieuwe tak van sport.
  Brugspringen 🤐🤐🤐
  Er komen toch geen olympische spelen of wereldkampioenschappen? Tot nu toe heeft geen van de atleten verteld hoe het aanvoeld om in de Surinamerivier te komen na zo een geweldadige sprong.
  gemodereerd

 2. Zelfmoord is nniet goed, deze man gaat in 1000 jaar geen god genade vinden, nadat zij dit gedaan heeft, gaan zij op de huil tour, niemand hoort je, jammer jongeman, voor een poentje je zelf van het leven beroven, alsof er maar 1 rond loop in Suriname, desondanks moge je gods genade vinden, rip
  gemodereerd

 3. Ing bal bing foeroe ;If wang baby e cry da I moes haring na eng tee, come lets we go …
  gemodereerd

 4. HaHaHa zelfmoord hulplijn geopend van 7.00 uur tot 15.00 uur die man had pas zelfmoord neiging om 15.30 uur wat een hulplijn zeg 114 .Na 15.00 uur zal iemand die zelfmoord wil plegen tot de volgende ochtend wachten om hulp,Dat is een lachertje, maar ja we hebben het nog steeds over een Banana-Republiek,,,But er is hulp onderweg,, Chan o set kong,tang wachtie. R.I.P.
  gemodereerd

 5. Als vader moet je wel met je zoon kunnen chanten. Dit vereist een uitstekende band onderling. Het wiel is reeds uitgevonden, dus in sommige opzichten kun je jouw nakomelingen en aanverwanten, proberen te behoeden voor fouten. Op zijn minst kun je jouw zegje doen. Jonge mensen zijn razendknap, maar missen nu eenmaal de nodige levenservaring en in extreme gevallen loopt het uit de hand. De vader bezit wel over de nodige levenservaring en heeft zich daar doorheen geslagen. Uiteraard is het zo dat iedereen zijn eigen proces heeft en doorloopt, maar hier en daar wat tipjes doorgeven is wel aan te bevelen. Een onderdeel daarvan is ook ervaringen met vrouwen en hoe ze zich kunnen gedragen en wat nou de beste approach is. Het kan namelijk de pijn en leed verzachten.

  Zelfdoding is een eenmalige reis en nabestaanden zullen nooit een volledig antwoord krijgen. Je schiet niets op met zelfverwijten en schuldgevoelens. Dus , probeer preventief te werk te gaan. Chant met je zoon, je neefjes ,wanneer ze rond een jaar of 18+ worden. Het kan zelfs eerder, afhankelijk van absorptievermogen. Mannen onderling , vrouwtjelief mag er niet bij zijn. Die mocht weleens zeer onaangenaam verrast worden bij lijfelijke aanwezigheid en wat er allemaal op tafel zal komen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. R.I.P.


  Maak melding

 6. Kan mij echt niet voorstellen dat er nog steeds mensen zijn die er grappende reacties over maken Het zal je familielid maar wezen Zolang de brug niet word aangepast zal dit zich voordoen RIP
  gemodereerd

 7. @Laffoe E Chirmi…ze gaan zefmoord na 1500u en in de weekenden streng verbieden….je hebt gelijk …lippy bana republiek…lopen qua verstand tenminste 50 jaren achter op de rest …maar roven en moorden hebben ze wel verfijnd.


  Maak melding

 8. Wanneer iemand een eind aan zijn / haar leven maakt, dan is de desbetreffende persoon zichzelf niet meer ! Deze persoon is al over de drempel heen en ziet alles zwart voor ogen, ik lees hier een paar domme opmerkingen, die in geval niet thuis hoort in deze situatie ! Ik zou zeggen mensen als jullie niet weten wat de juiste toedracht is, jullie commentaar achterwege te laten. Hiermee is niemand mee gebaat, de nabestaanden hebben het al moeilijk genoeg, om zulke domme opmerkingen te moeten lezen. Ik vind het zielig voor de kleine joch dat hij zonder Vader moet opgroeien, en voor zijn Moeder wens ik het aller beste, om te moeten leven met ”schuld gevoelens”.(tenminste if a sma, habbi wan yéyé. )

  Triest

  Jacko
  gemodereerd

 9. Mensen die zelfmoord gedachten hebben lopen er soms maanden/jaren mee. Het is echt niet zo dat ze bijv. 15:05u de gedachte krijgen en dus binnen 10u zelfmoord gaan plegen. Maar Laffoe je heb gelijk, de lijn zou de hele dag bereikbaar moeten zijn.


  Maak melding

 10. Deze jongeman heeft uit wanhoop gehandeld. Jammer genoeg is er een chronisch gebrek aan psychologische hulp. Er is teveel onwetendheid onder het volk. Hij mocht zijn kind niet zien. De moeder was zeker bang dat hetzelfde met haar zoontje zou gebeuren als met het 8 jarig meisje Manhoef. Het valt niet goed te praten met wat er is gebeurd, maar 23 jaar en vader. Hij hoorde nog in de schoolbanken te zitten en aan zijn algemene ontwikkeling te werken, zo ook zijn ex vriendin. Er moet meer voorlichting komen zowel van de kant van de ouders en op scholen. De media kan hierin ook een hele grote rol vervullen. Er wordt veel schade aangericht zowel geestelijk als lichamelijke. De puber van 13 jaar die sex heeft met een 6 jarig meisje. Ouders laten het naar hun kinderen toe afweten. Geef heel vroeg voorlichting. Schaam je niet, is nergens voor nodig.
  gemodereerd

 11. MENSEN DIE GRAPPEN MAKEN OVER ANDEREN HUN LEED HEBBEN ZELF HULP NODIG JE HEBT OOK FAMILIE NOOIT IEMAND ZN LEED ALS EEN LACHERTJE NEMEN HOU OOK REKENING MET DE NABESTAANDEN .
  gemodereerd

 12. Wat een trieste en bekrompen opmerkingen. Zelfmoord is (gelukkig) moeilijk te begrijpen voor normaal rationeel denkende mensen. Hij was helaas al voorbij dat punt. Veel sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 13. Aan een ieder die op asiociale manier leuk probeer te zijn met hun reacties : JULLIE ZIJN ZONDER LIEFDE OPGEVOED ,DAAROM SNAPPEN JULLIE NIET WAT LIEFDE EN GEVOELENS BETEKENT . R I P .


  Maak melding

 14. Het wort tijd dat er een campagne wort gestart tegen vrouwen, net zoals de metoo beweging.
  mannen hebben veel aanrandingen op hun geweten#vrouwen hebben veel doden op hun geweten. Ik ben zelf een moeder van 2 dochters, ik hoop dat ze nooit een man hiertoe zullen aanzetten.


  Maak melding

 15. De moeder heeft groot gelijk om het kind niet te sturen. Had ze dat kind gestuurd wie weet of hij dat kind ook niet in de rivier zou gooien alleen om de moeder te pesten. Kijk naar het geval van dat achtjarig meisje. Wat heeft haar vader gedaan? Dus jullie kunnen die vrouwen niet kwalijk nemen als ze bang zijn om de kinderen te sturen naar hun vader.
  gemodereerd

 16. lachwekkend hoe hier gereageerd wordt op reacties.

  noem de feiten gewoon op..
  noet goed opgevoed.
  nog niet eens volwassen geworden en al een kind.
  wat ga je dan verwachten??
  23 jaar en een poentje is je probleem??? echt dan heb je wel een hele slechte opvoeding gehad.
  misschien eerst eens wat van je leven maken voor je een kind maakt.
  gemodereerd

 17. Die vrouwen hebben niemand gestuurd om dom te doen. Weet je hoeveel mensen in de wereld ellende hebben door covid. Is zelfmoord de oplossing?? Die jongen moest aan leuke dingen denken . Maar soms komt het door wat je voorouders gedaan hebben.
  gemodereerd

 18. Waarom doen vrouwen tegenwoordig zo lastig ik bedoel van laat die man zijn kind zien als je weet dat het niet de vader is van dat kind wees eerlijk en laat dat ding…. Dat verdriet creëer wie het niet meegemaakt heeft gaat het niet begrijpen…
  gemodereerd

 19. Dit is geen nieuws.
  Je merkt het aan de reacties, gevoelloos en wreed. En het wiel hoeft niet opnieuw worden uitgevonden.
  Zulke artikelen zijn triggers voor mensen om ook een eind aan hun leven te maken.
  Elke dag springen er mensen voor de trein, maar ook hier hebben ze geleerd dat het zinloos is om het in het nieuws te brengen.

  Fam. Gecondoleerd met uw zoon, vader, broer.


  Maak melding

 20. Door hebben jullie te danken aan de gene die zo een brug heeft laten bouwen.scandelijk.hoefde niet zo hoog te zijn.maak er wat anders van.naam.maken.
  gemodereerd

 21. ZO JONG.
  BOI ERG MANG.

  DIE JONGENS HEBBEN GEEN WERK/GEEN GELD.
  DUS DAN KRIJG JE DEZE KA DINGEN.

  TEVEEL LOCKDOWN VOOR EEN ARM LAND. BIJNA IEDEREEN IS HOSSELAAR.
  MAAR DOOR DIE LOCKDOWN KAN JE NIET HOSSELEN EN WAT VERDIENEN.

  ZELFS HOSSELAARS LANGS DE WEG MET KRABOE EN GROENTE MAAKT RIAD NURMOHAMED ZE HET LEVEN ZUUR. A GEERS RIAD NO AB KA FOE DOE.

  LAAT DIE VENTERS VERKOPEN. ALS ALLES STABIEL ZAL JE GAAN ORDENEN.
  MAAR RIAD E FUCK DEN HOSSELAAR LANGS DE STRAAT OP.

  LAAT ZE GEWOON VERDIENEN. MENSEN HEBBEN ANDERS GEEN INKOMEN.


  Maak melding

 22. Zelfmoord is soms rationeler dan je denkt. Hij kan dat gedaan hebben om een bepaalde reden. Het is bekend onder de Navaho’s (Idianenstam in de VS) dat de jonge mannen zelfmoord plegen in de buurt van het hut/tipi van hun ex-geliefden. Ze geloven dat hun geest daar zal blijven dwalen om de ex te kwellen.
  Als zo iemand ervoor kiest om zelfmoord te plegen, en zelf naar het toe rijdt, zijn auto daar op het brug achterlaat, en dan daad pleegt die niet meer terug te draaien is, dan zit er best bewustzijn en planning bij. Lijkt mij geen opwelling.
  Jammer voor zo’n jong leven, die nog een hele leven nog voor zich had. Een leven vol mogelijkheden, geluk en verdriet. Maar een leven die het waard was om te leven.


  Maak melding

 23. Nou wat een drama . Ik weet wat het is om verliefd te zijn . Maar verliefdheid is een vorm van krankzinnigheid die wel genezen kan worden.. wij van opo kawna doen het heel anders ..
  Als een schatje ons verlaat, bouwen wij een groot feest. Vaak wordt je ex schatje ook uitgenodigd op het feest.. want je bent van die HEBBIE af. Die lelleku. Is van je nek af. Een andere zit er mee opgestapeld dus zelfmoord is. Helemaal fout.


  Maak melding

 24. @ Wendy

  Jij bent heel wijs, wanneer ga je een voorbeeld geven door te Bugsy jumping op de
  Bosje brug ?? Ik kan je met een lekke parachute helpen, en dat doe ik gratis voor jou !

  zielig

  Jacko
  gemodereerd

 25. Die (wijlen) jongeman Had al Een Hele Tijd problemen:, mijn inziens: hij leek mij een rustig rustig type. De vrouw heeft een verbod voor vader En kind gezet! De zwakkeren redden het niet en de sterken winnen meestal. Tijdens scheidingen/ uit elkaar, worden kinderen meestal door de moeder een verbod opgelegd, waarom? Omdat de vrouw de (ex) man wil pijnigen (niet gunnen). Zonder rekening met de gevoelens van dat kind of kinderen te houden worden er wereld wijd zulke ‘ liefdes verbod ” opgelegd! Kinderen mogen hun keuzes zelf maken, waardeer dat moeder/vader. Niet omdat ze kinderen zijn mogen hun niet..
  elk kind heeft recht op een eerlijk leven net als wij ouder(s). Hier moet gewoon “een eind aankomen”! R.I.P. en sterkte, de nabestaanden.
  gemodereerd

 26. Maxi fu opo kawna,sabimang fu liba !

  Dus té na Uma gwé libie yu, dan a sma na wan léléku, fa waka: na foutu kan sidon na yu tapu toe brada! Pé faja dé smoko dé tu, fu dati édé libie sma é kroetoe kroetoe ala dey ! Niemand veroordelen, voordat men de feiten kent is het beste, maar het is een menselijk (misselijke)gedrag.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.