zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStille tocht voor Rinia Chitanie in Buitenveldert

Stille tocht voor Rinia Chitanie in Buitenveldert

-

Does Travel - naar Suriname

Op zondag 30 juni aanstaande wordt er in Amsterdam Buitenveldert een stille tocht gehouden voor Rinia Chitanie. De vrouw van Surinaamse afkomst overleed twee weken geleden aan de verwondingen die zij opliep bij een mishandeling op eerste paasdag.

De 68-jarige Chitanie werd mishandeld door een 20-jarige voormalig asielzoeker die na zijn asiel aanvraag een verblijfsvergunning heeft gekregen. De man, een zogenoemde ‘statushouder’, verblijft al een jaar of vijf in Nederland.

De stille tocht begint om 19:00 uur bij het Huis van de Wijk Buitenveldert aan de Arent Janszoon Ernststraat en zal via Rhijnestein, De Geervliet weer op de plek van vertrek eindigen. Bloemen kunnen tijdens de stille tocht op de plek van de fatale mishandeling worden gelegd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Met alle respect voor de slachtoffer, en ik wens haar een goede reis naar huis !
  En uiteraard heel veel strekte aan de familie, en hoop dat de dader zijn straf krijgt !
  Het liefst had ik hem persoonlijk het leven uit willen schoppen, of beter gezegd levend verbranden deze pleuris beest. In Nederland moeten ze ophouden met dit fenomeen, Stille tocht: alsof het helpt,
  als het zoektocht is naar de dader (s) en daarna terecht stelling doe ik mee !!!!!
  Op pleuren met jullie stille tocht !!!!!!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 2. Waterkant veel heldergeziende met glazen bolletje hebben. Als hebben die capaciteit dan beter gebruik voor productief levensloop. Maar in plaats van dat op waterkant heldergeziende of psychose aanval persenteren.


  Maak melding
 3. Als asielzoeker, kom je vaak uit een hel, en heb je via een verblijfsvergunning, in de hemel kunnen komen, I.p.v. dankbaar te zijn, verkracht en vermoord je een onschuldige dame op leeftijd, triest voor woorden, verblijfsvergunning invorderen, en uitzetten deze moordenaar.


  Maak melding
 4. Het gaat wel over het overlijden van deze mevrouw. Niet een asielzoeker. Hij was wel de veroorzaker. En toch zijn er genoeg gevallen waarbij evengoed een Nederlander dat had gedaan. Wat dan? Moet de Nederlander uitgezet worden? Het is gewoon jammer dat er zich gebeurtenissen hebben afgespeeld waardoor deze mevrouw is komen te overlijden. R. I. P.


  Maak melding
 5. Mensen die wegens geweld oorlog hun land moeten ontvluchten dienen bescherm te worden. Mee eens. Maat niet dat tuig dat hier naartoe komt in de hoop op een swetie libie te leiden.


  Maak melding
 6. Jullie moeten gewoon jullie smoel dichthouden want die bakra’s lusten geen van jullie, het is dat ze jullie moeten tolereren anders hadden ze jullie ook allang opgedonderd.
  Stelletje huichelaars en hypocrieten beesten. Ga werken, doe wat voor de kost!


  Maak melding
 7. @ Mexicaanse rijsmamgnaat en @ Na Mi Taki

  Jullie moeten jullie smoelen dicht houden, ik weet niet waar jullie wonen maar, wij wonen in Ned !!
  En wij zijn niet achterbaks als jullie, wij zeggen wat wij denken !!! Jullie voelen jullie minderwaardig en wij niet, wij komen op voor onze rechten, no wan Bakra no kong tlgi mi wan shit !!!!
  Daarvoor ben ik te lang in Holland:

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 8. @Mexicaanse rijstmagnaat,

  Daarom hoop ik dat Amsterdam ook echt excuses zal aanbieden voor de slavernij. Waren de slavenhandelaars ook maar tolerant geweest t.o.v. de slaven en de immigranten, dan hoefden zij dat nu ook niet te zijn. (Hoop dat je deze doordenker zal snappen). Trouwens het valt reuze mee met met de tolerantie van de witte hollanders, want zo tolerant zijn ze allang niet meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES