Prijs unleaded bij Shell, SOL en R.B. Enterprises omlaag

2
Oppositie Suriname eist terugdraaien verhoging brandstofprijs

Vanaf vandaag 00:00 uur moet er minder worden neergeteld voor een liter unleaded bij de pompen van de oliemaatschappijen Shell, SOL en R.B. Enterprises. De nieuwe prijs voor een liter ongelode benzine bedraagt nu SRD 6,80. Dit is een daling van 19 cent. Voor een liter diesel is de prijs ongewijzigd en bedraagt nog steeds SRD 6,23.

Bij oliemaatschappij Gow2 zijn de brandstofprijzen niet verandert. Een liter unleaded bedraagt nog steeds SRD 6,99 en voor een liter diesel wordt SRD 6,20 gehanteerd. Verwachtbaar is dat de maatschappij in de loop van de week ook haar prijzen zal aanpassen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.