zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVeerdienst Guyana-Suriname ligt stil vanwege problemen met Canawaima ferry

Veerdienst Guyana-Suriname ligt stil vanwege problemen met Canawaima ferry

-

Does Travel - naar Suriname

De Canawaima Ferry die de veerdienst onderhoudt tussen Guyana en Suriname, is per maandag tot nader order uit de vaart. De dienst werd maandag 27 mei opgeschort vanwege technische problemen met de veerboot.

De Canawaima Ferry Service onderhoudt de veerverbinding tussen Suriname en buurland Guyana. Dagelijks worden er 2 vaarten uitgevoerd vanuit Southdrain in Nickerie naar de Moleson Creek in Guyana.

Er waren al enige tijd technische problemen met de ferry, die stamt uit 1998. Deze problemen zullen nu aangepakt worden. Er is echter nog geen datum bekend waarop de veerboot haar activiteiten over de Corantijn rivier zal hervatten.

opening
Fernandes Express
BODO Party

9 REACTIES
 1. Wat is dit moeilijk een brug bouwen samen met suriname en guyana heeft nu olie dus leen wat geld voor deze brug de beste investering .


  Maak melding
 2. Die boot stamt uit 1998, Dus 21 jaren oud. Nooit gehoord van reserveonderdelen kopen? “Onderhoud is behoud””heeft een Bakra mij ooit geleerd.


  Maak melding
 3. Ach, ik kom nu al een dikke 25 jaar soms 2 x per jaar en al die jaren hoor ik geblabla over een brug over de Corantijn rivier. Maar dan zal het van beide landen moeten komen, helaas heeft de Canawaima Ferry Service totaal geen belang bij die brug, scheelt hun hun broodwinning, misschien een beetje gecompenseerd door tolheffing, deze zal trouwens ook wel weer voor de nodige commotie zorgen, betalen voor iets, maar daar houdt het dan wel mee op, tot dan zullen de Surinamers het moeten dan met een oude veerboot en zal mogelijk de geschiedenis zoals bij de Coppenama rivier zich herhalen net zo lang doormodderen tot dat de veerboten helemaal de geest geven.
  Vind het trouwens persoonlijk wel jammer dat de veerboten verdwenen zijn, was wel een leuke Break op de route Paramaribo even de benen strekken en droge vis en wat te drinken en eten kopen op Boskamp. en dat laatste zal ook gelden als er “wel” een brug komt tussen Suriname en Guyana


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES