zondag, februari 25, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister-president van Antigua en Barbuda bezoekt Suriname vandaag

Minister-president van Antigua en Barbuda bezoekt Suriname vandaag

-

Does Travel & Cadushi Tours

De minister-president van Antigua en Barbuda, Z.E. Gaston Browne, brengt vandaag (dinsdag 28 mei) een officieel bezoek aan Suriname. Browne ontmoet daarbij de president van de Republiek Suriname, Desiré Delano Bouterse. De ontvangst is op het presidentieel paleis in Paramaribo.

Op dezelfde dag wordt er door de KKF een diner aangeboden met toespraken van de premier, investeerders in de landbouw, mijnbouw en horeca. Minister Stephen Tsang zal president Bouterse vertegenwoordigen. Verder zullen nog enkele ministers aanwezig zijn waaronder minister Parmessar van LVV, minister Chotkan van OWT&C en minister Akiemboto van NH.

Woensdagochtend legt de premier een aantal veldbezoeken af waaronder een bezoek aan de Centrale Markt in de stad en aan de Farmer Field School, aan de Indira Ghandiweg in het district Wanica.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

11 REACTIES
 1. Die smerige centrale markt is echt niet uitnodigend. De verkopers staan te dicht op elkaars lip. Beperkte bewegingsvrijheid. Ook lopen er onfrisse figuren daar rond. Voor de centrale markt is een grote chaos, met al die taxi chauffeurs en bussen die de doorgang blokkeren. Maar goed hij wil onze mooie pepers en paprika’s en een bosje kousenband laten zien. Hij kan beter deze ministers naar de dierentuin brengen, daar kunnen zij onze mooie dieren in gevangenschap bewonderen.


  Maak melding
 2. @KTK,
  Bedenk bij die snor nog een bolhoed erbij en dan hebben wij een wat dik uitgevallen zwarte Charlie Chaplin.

  Aan de excellentie is een diner aangeboden door KKF. Op het menu staat: afringi met kwak als apéritifje, als hoofdgerecht gebraden awari op een bedje van Grasalco keien met een sausje van sapakara urine en als nagerecht awara oko met een glaasje gramoxone.


  Maak melding
 3. Is de tweede bezoek van iemand dat geen meerwaarde heeft su. Enige dat die twee met elkaar kunnen bespreken is de uitvoer en doorvoer van cocaine. Dit land producceert net als su helemaal niets. Dat 3 van die nieuwe ministers laten meelopen en de 4e mocht thuisblijven alsof hij een zak met geld heeft meegenomen.
  WEER ZO EEN KLAPLOPER DIE EVEN LANGS KOMT.


  Maak melding
 4. Deze goeie man kan ook hieraan zelf weinig doen. Hij komt niet uit zich zelf maar op uitnodiging. Ontwikkelde landen zullen nooit hun minister sturen, dus probeert DB op deze manier in de schijnwerpers te staan. De domme burgers zullen denken wat een eer voor de lijder, hij krijge alleen mar hoogzoek. Maken doen mijn land goede. Ikke ikke ga him stemme geefe. Dan hi winne en ikke nie meer wirken. Ga pakke doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES