zondag, mei 26, 2024
HomeFotoMansaram: "Gersie ontslagen omdat hij faalde geconfisqueerde €19 miljoen terug te halen"

Mansaram: “Gersie ontslagen omdat hij faalde geconfisqueerde €19 miljoen terug te halen”

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 feb – “Glenn Gersie, tot vorige week governor van de Centrale bank van Suriname, is ontslagen omdat hij gefaald heeft om de vorig jaar door Nederland in beslag genomen €19 miljoen terug te halen”. Dat beweert NDP’er Sharmila Mansaram. De oud-VHP politicus, die in 2017 overstapte naar de NDP, heeft gisteren hard uitgehaald naar Gersie en noemt hem incompetent en een mislukkeling.

De Nederlandse douane nam in mei vorig jaar een geldzending van maar liefst 19 miljoen euro uit Suriname in beslag. Het bedrag was vanuit de CBvS naar Nederland gestuurd. “Dat geld is van Surinamers. Nederland had met z’n klauwen moeten afblijven ervan. Gersie heeft de gelden niet terug kunnen halen” zegt Mansaram.

Ze noemt de door de Surinaamse banken daarna opgelegde restricties binnen het geldverkeer allemaal ongerief, welke het gevolg is van de acties van de in haar ogen ‘incompetente’ Gersie. “President Bouterse heeft te lang gewacht met het opdonderen van deze mislukkeling” aldus Mansaram op haar Facebook pagina:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

92 REACTIES
 1. Niet alleen Gersie maar het hele politieke systeem in Sur is mislukt.
  Dus ze moeten met z’n allen opstappen.
  Lang leve de lol…………………..


  Maak melding
 2. Wie is er in deze incompetent? Alleen het taalgebruik van deze Mansaram is al typerend voor haar persoontje.
  Mijn inziens is Mansaram zich aan het profileren om te klimmen in de paarse ladder.
  Ze doet haar best maar, diezelfde paarse ladder is door en door verrot en zal het binnen niet al te lange tijd in elkaar storten!


  Maak melding
 3. Mevrouw MANSARAM, Salaam :

  Waarom is Gilmore HOEFDRAAD, voormalig Governor
  en thans fungerens minister van Financien, NIET ONTSLAGEN,
  nadat was gebleken dat hij, IN HET GEHEIM, ruim DRIE
  MILJARD aan ONGEDEKTE SRD-bankbiljetten had GEDRUKT
  en had UITGEGEVEN aan consumptieve uitgaven ??????????

  PS I : NIEMAND kan bemoeien in een STRAFRECHTELIJK
  ONDERZOEK in Nederland dat nog gaande is ! Er zijn
  verdachten en nadat het onderzoek is afgerond, komt het
  geldbedrag al dan niet vrij !
  Sranan had via een strafrechtelijke procedure kunnen proberen
  iet meer duidelijkheid te verkrijgen in deze zaak. Echter justitie
  in Nederland is misschien terughoudend in het verstrekken van
  meer informatie omdat het onderzoeksbelang kan worden
  geschaad.

  PS II RUIM DRIE MILJARD IS NIET TE VERGELIJKEN MET
  ZESTIEN MILJOEN !!!!!


  Maak melding
 4. Deze strontdame is een vaas zonder kont. ze wiebelt van de ene tafel naar de andere tafel..
  Ze had zoveel kritiek op Bouterse en de hele NDP en nu is in het hol van de president gekropen.
  Wat een misbaksel een mislukkeling puur sang.

  Is deze overloper nog geloofwaardig? Bij de VHP is ze allang uitgekost !!!


  Maak melding
 5. Ze laat zich niet diplomatiek uit. Is dit het jargon van de mensen die mijn land besturen en over ons regeren ? Het lijkt alsof ze van nijlpaarden afstamt met haar dikke kop.


  Maak melding
 6. Deze vrouw is het voorbeeld van hoe onvoorspelbaar een mens kan zijn.Dezelfde man die ze jarenlang heeft uitgemaakt voor moordenaar is nu haar idool.The more I know people the more I like my dog.


  Maak melding
 7. Heel laf om met deze verwijten te komen……en niet mansaram maar bouta moet de reden van ontslag aangeven…..maar zo als altijd dokt bouta en laat hij anderen het vuile werk doen!!!


  Maak melding
 8. Sharmila Geeta Mansaram, jij bent een stukje gedrog, met een beperkt verstandelijk denkvermogen, haalt uit naar Gersie die beter geschoold is dan jij. Tuurlijk het draait om geld waar zij steeds ook een graantje van mee pikt. Wat een afvallig figuur. Een echte goed geschoolde dame gebruikt deze krachttermen niet. Wie denkt zij dat zij is??? Nothing nada, hielen likster, tevens een afgelikte boterham. Sharmila, kruip maar rustig weer in het hol waar jij vandaan komt. Een grote mond geven. Waarom haal jij het drugsgeld niet op in Nederland?? Je denkt het allemaal zo goed te weten, maar niet heus. Zelfs voor de NDP ben je de grootste schande. Jouw moeten zij opdonderen, want je hebt zelf niet door dat jij voor geen meter functioneert.Met mooi weer spelen ben jij even goed mede plichtig de bevolking te verarmen.
  De klok horen luiden en niet weten waar de klepel hangt. De VHP zal erg blij zijn dat ze van je af zijn.Dit is puur crimineel gedrag. Het is Boefdraad niet gelukt en zijn zogenaamde delegatie, Gersie zal het ook niet lukken, dus neem jij je kans. Je bent ook hoofd schuldig aan de grote drugstransporten vanuit Nickerie. Dit doet jouw zeker pijn dat het plannetje is mislukt. Min kukkel.
  Jouw gedrag stinkt naar de misdaad.


  Maak melding
 9. Deze Mansaram moet een ongelooflijke tik op haar met verf geplamuurde gezicht krijgen. Ik vraag mij twee dingen af. Waarom gebruikt zij Facebook om een verklaring te geven voor het ontslag van Gersie. Ten tweede hoe kan zij met al dat plamuur en verf haar hoofd omhoog houden ? Mansaram is een slecht voorbeeld van goed vakmanschap want dat was Gersie wel.


  Maak melding
 10. Gersie is integer en gaat geen drugsgeld in ned verdedigen van corrupte criminele bende olv Desi.
  Dus mansaram (afgelikte boterham) hou je stinkende punani smoel dicht.
  Jij springt van de ene partij naar de andere om je punani te laten aflikken. Dat is meer dan incompetent.


  Maak melding
 11. Gersie is integer en gaat geen drugsgeld in ned verdedigen van corrupte criminele bende olv Desi.
  Dus mansaram (afgelikte boterham) hou je stinkende punani smoel dicht.
  Jij springt van de ene partij naar de andere om je punani te laten aflikken. Dat is meer dan incompetent.


  Maak melding
 12. Het taalgebruik typeert de mentaliteit van deze goedkope Waterkanthoer. Dit mislukte embryo van een heroinejunk, nu het handneukertje van een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar heeft er geen moeite mee om te hoppen van de ene naar de andere partij en evenzo van de ene vent naar de andere. Laat ze met haar grote paarse strontbek de moed hebben om zelf dat witwasgeld te komen halen. Hetgeen de allergrootste kneus en mislukkeling van de NDP, Hoefdraad ook niet gelukt is.


  Maak melding
 13. Nou Nou Nou mw. Mansaram, u laat zichzelf wel van uw beste kant zien zeg, is dit nu het taalgebruik van een lid van de regeringspartij.
  U moet u schamen om naar Nederland te wijzen terwijl die 19 miljoen niet te verklaren en terug gehaald is door uw minister van financieen.
  Denkt u nu werkelijk dat Nederland op 19 miljoen zit te wachten om lekker Suriname een hak te zetten?
  Er is in Nederland bij grote banken een witwas schandaal ontdekt en daarom worden alle geld transactie’s die verdacht overkomen gecontroleerd en moet de verzender uitleggen waar dat bedrag vandaan komt.
  Zolang Suriname niet met documenten komt blijft het geld op de plank liggen. Dus… ga naar uw minister en vraag hem om uitleg.
  Ik zou, als ik u was maar eens bij u zelf te raden gaan of dit nu de manier is om een punt te maken.


  Maak melding
 14. Hoewel ik niet gecharmeerd ben van Mansaram, vind ik het zeer onbeschoft van een aantal reagluurders die haar voor alles wat vies en vuil is uitmaken. Maakt men zijn/haar moeder ook voor hoer uit omdat zij gescheiden is en daarna opnieuw getrouwd of is gaan samen wonen met een andere partner. Het zijn ook vaak deze personen die het hebben over het verval van normen en waarden in Suriname.
  Dat zij van de VHP is overgestapt naar de NDP moet geen reden zijn haar zo uit te schelden.
  Noreen Cheung is ook overgestapt van de NDP naar de NPS en van de NPS naar de VHP. Is deze politica ook op zo’n smerige wijze uitgescholden?


  Maak melding
 15. Mansaram probeert zich in de kijker te spelen bij de veroordeelde Drugscrimineel.

  Misschien wordt Sharmila de volgende Governor, hihibihihihhihi hahahahahaga


  Maak melding
 16. Jammer heel jammer dat dit stuk gedrogeerd baarmoederlijk gedrog haar talenten niet in de film “Kiss the Evil hole” laat etaleren. Oom Desi heeft haar meesterlijk tot een paria gemaakt. Zij kan na haar paars avontuur nergens terecht: niet consequent, onbetrouwbaar, paranoia, uitgekotst door haar eigen bhai en mai. De feiten:
  1. De heer Gersie wilde zijn hoofd niet steken in deze complexe materie van onduidelijkheid.
  2. Gersie heeft getekend om monetair de verkiezingskas van DDB en Staat niet te financieren.
  3. S.weet van wie de drugstransporten van september 2018 t/m februari 2019 afkomstig waren en met welk doel. Als die transporten waren gelukt zou Gersie niet ontslagen. Want er kwam dan geld vrij voor de verkiezingskas.


  Maak melding
 17. de ndp bespotter 18 februari 2019 at 13:39
  Je opmerking moet nog beoordeeld worden
  Wahahahahahaha, oma lafoe, men ziet, wereldwijd toe en lacht om het paars bezeten zombie gedrag van allen die met het paars didibri virus zijn besmet. Alle principes, waarden en normen worden van het een op de andere dag overboord gegooid. Opa taki, wat ik wel overmoedig en arrogant vindt, is dat deze vrouw, denkt die 19 miljoen euro’ s terug te kunnen krijgen. Velen denken van niet, gezien de steeds groter wordende drugstransporten van ddb en consorten ( opgesloten zoon is ook drugssmokkelaar ) die worden onderschept, naast de vele leningen die baas olv de Boefie aangaan. Wat zal het een vreselijke scene en schande worden als vroeg of laat deze paars verworden parasiet niet in staat zal blijken te zijn die 19 miljoen euro’ s vrij te krijgen en baas haar ook opdonderd. We benne benieuwd. Oom Ludje taki, de paarse komedie vol van misleiding, leugen, berdog en indoctrinatie gaat gewoon door, steeds met andere paars verworden marionetten die bouta zijn poep en pis hebben gegeten en gedronken om in aanmerking te komen voor welke job deze misdadig duivelse misleider hen aanbiedt. Wee wee wee het paarsdomme debiele dwaze idiote ndp lafhartijg volk dat de leugen en het onrecht in de persoon van ddb vereren, aanbidden en in stand houden, want nog meer moorden, zelfmoorden, drugsdelicten, roof, diefstal, fraude, corruptie, onrust, onvrede, armoede, verval van land en volk zijn de paars bittere vruchten die elke dwaze ndper gratis opgediend zal krijgen vol schulden op zijn bord. Ai oom Ludwig taki, tjies deng dong np mpp ndp dagoes mooi beet, baas en roversbende e kluif deng meti tot deng trong bonjo. No mercy voor het gevolg van hun tweemaal oerdomme stemkeuze, die paarse vervloekte zombies.


  Maak melding
 18. Mansaram wat een diplomaat zou je denken wat een politicoloog zou je schreeuwen. Ik vraag me af of deze mevrouw weet waar zij het over heeft. Is je vreugde die de mannen van de coalitie jou bezorgen anders uitgepakt? Het is alsof je omgekeerd loopt en staat (op je handen lopen)


  Maak melding
 19. Wellicht zou ze kunnen vertellen, hoe Gersie het geld met 100 procent had kunnen halen. Wat heeft hij gedaan, wat heeft hij niet gedaan, als hij iets gedaan had, wat zou dan anders hebben gemoeten.

  Aan de zijlijn staan en commentaar leveren, zonder deskundige en houd snijdende beargumenteerde argumenten is gemakkelijk.

  Het bovenstaande commentaar leveren vanuit de zijlijn lijkt een gave van mevrouw Mansaram te zijn. Die gave bezat ze reeds vanuit de VHP periode. Met haar rancuneuze gevoel, die ze natuurlijk zal ontkennen maar haar zijlijn commentaar loochenstraf lijkt ze hierin alleen maar beter geworden.

  Aan haar ze ik, kom op, mevrouw Mansaram laat zien waar de mr.drs voor straat. Laat zien dat je meer kan dan een pras oso intellectueel. Lever commentaar zoals het hoort.
  Nodig de andere ( Gersie) dan uit om zijn zienswijze ook te geven.

  Dat zal, denk ik niet gebeuren. Want u maakt deel uit van een uitgesproken zichtbare dubieuze club. Waar Ministers schaamteloos taal spelletjes spelen, om hun leugenachtige persoonlijkheid en karakter te camoufleren.

  Maar niet getreurd, mevrouw mr. drs. U bent niet de enige die zijn ziel en zaligheid verkoopt. De ene voor een paar paketten. Ik denk bij u iets meer. Een zetel in de DNA of minister post. Beiden heb ik al voor u geregeld. Dus hou u zich koest. Anders ontdekken ze dat u weer 1 van de ongeargumenteerde schreeuwster bent. De NDP heeft al zoveel.


  Maak melding
 20. En als Gersie nu nog niet reageert op deze grove beschuldigingen wil dat niets anders zeggen dan dat Sharmila de waarheid spreekt. Gersie doe als de P.G. Zegt het Surinaamse volk wat de waarheid is. Zij hebben recht daarop.


  Maak melding
 21. Dat de 19 milj. Terug moet klopt. Maar de reden van ontslag is meer dat ndp dat geld nodig heeft vd verkiezing. Ook denk ik dat mansaram zich al voorbereid op 2020. Het zou dan vp mansaram moeten worden op zijn minst. De meeste dromen zijn bedrog wordt er gezegd.


  Maak melding
 22. Kijk eens naar de foto. Wat staat paars toch mooi. Kijk eens naar de verbroedering.
  Ziet u hoe het ook kan?
  Sharmila heeft Santokhi verlaten en is daar gegaan waar ze zich thuis voelt. Bij de NDP. Dat mi kan taigi yu! Sharmila neemt ook geen blad voor de mond. Ze is rechttoe rechtaan, gewoon prit’pangi. Niks mis mee, ziehier een stukje menselijkheid gepaard met eerlijkheid. Ze heeft geen krachttermen gebezigd maar gewoon ferme en klare taal geuit. Ziehier een vrouw met ballen! Wanneer de NDP voor de zoveelste keer gaat winnen (hattrick, boi o boi, wordt een beetje saai man), mag ze wat mij betreft naar voren geschoven worden voor het presidentschap. Zij of Jenny.
  Sharmila speelt ook mooie een-tweetjes. Waarschijnlijk heeft ze eerst afgestemd alvorens ze ertoe is overgegaan deze bekendmaking in het openbaar te delen. Een beetje Trump-achtige benadering die ook als een gek bezig is met social media.

  Vraag me af wanneer er zicht komt op de in beslaggenomen gelden. Stelt Nederland eisen waaraan Suriname zich niet wil conformeren of is er sprake van puur pestgedrag van Nederland? 1900K is voor Surinaamse begrippen een hele hap.
  Is Gersie nou om die primaire reden ontslagen? Zal wel voor een gedeelte zo zijn, maar er is meer achter de horizon. Ei boi, a paars mooi yere. A paars e siki mi fu tru. Kijk, kijk, zo een mooie meid. Kijk, kijk zo een leuke meid. Ik wil met je trouwen maar ik heb geen geld. Luku, luku, luku, so wan mooie meid. Watch en watch en, so wan mooie meid, mi wan’ de nanga yu maar mi no abi moni.


  Maak melding
 23. Als de geconfisqueerde € 19 miljoen de echte reden is voor het ontslag van Gersie, dan was het geld van Bouterse.
  De Governor van de CbvS is er om voor monetaire stabiliteit te zorgen en niet om drugsgeld wit te wassen.


  Maak melding
 24. Wat is dit valse wijf van Mansaram diep gevallen, om over mislukkelingen te spreken, omdat deze mensen princiepes hebben, zij kan zich samen met die andere mislukkeling, die moordenaar die zij nou aanbid, en zijn kont en tolli likt, onder het rijtje van mislukkelingen plaatsen, Wat kan een mens in de loop der jaren, zo veranderen in negatieve zin.


  Maak melding
 25. Paki-RAT-igri,

  Jij beschikt dus blijkbaar over net zo veel geld als hersencapaciteit……geen dus. Alles is mij nu duidelijk betreffende jouw maatschappelijk mislukte persoontje. Vermaak je maar lekker door met je kleine strakke plassertje naar een fotootje van deze paarse heks en haar handneukertje DDB te staren.


  Maak melding
 26. Deze mevrouw is geen land verraadster. Haar ogen is geopend .Ze ziet het verschil van de VHP een etnische partij die altijd zwart wit denkt. Een partij die sinds de oprichting Hindustaans denkt doet want zij zijn de slimme koppen die als Gersie het vuile en vies werk voor hen moet doen. Djamila heeft toendertijd ook vies en vuil uitgehaald naar de N.D.P doordat ze gewoon gehersen spoeld was zoals vele hier met hun rasistische reacties.Wat heeft de rasistische V.H.P 70 jaren lang gedaan voor Suriname en de Surinamers Geen Moer.Alleen maar roven en gelden op prive rekeningen n het buitenland..B. v. Die €750 miljoen op de zwitserse bank een deel van die ontwikkelingshulp 3 hindustaanse namen.De slimme koppen van de front hebben geenVisie.ze weten wel hoe ze Nederland moeten inpalmen om gelden af te persen.De VHP en de front staan al 10 jaren aan de kant en ze kraken alles af wat deze N.D.P coalitie als of de front partijen de betere zijn.Djamila haar ogen zijn geopend.NDP nog 15 jaren regeer macht


  Maak melding
 27. @ Pakiratigri

  Treffender kon je het niet duidelijker maken, dan dat alles bij Mansaram verkeert zit.

  Ze is volgens jou een vrouw met ballen. Meestal hebben mannen dat. Zo leert normaal spraak gebruik.
  Mansaram is, zoals ik jou woorden begrijpt een man-wijf. Of moet ik zeggen hermafrodiet.?

  Trouwens hoe zeker weet u dat ze dat is.


  Maak melding
 28. Ze is een echte duivel als je iemand zo valselijk beschuldigt om goede naam te maken voor jezelf ….de voorzitter moet zien dat je het voor hem opneemt ….dan maakt het niet uit als de persoon die wordt besproken geen schuld heeft..want ze kon geen stok vinden als je nagaat waarvoor ze die arme man beschuldigd…..om die 19 miljoen euro.dat in beslag is genomen in nederland…zomaar blaft ze.


  Maak melding
 29. @Pakiratigri
  Really???????
  Welke ndper heeft ballen?!Ze hebben allemaal een criminal record,amnestie,ze lijden aan amnesia,bedelen overal.zijn overlopers en verraders,bankrover en moordenaars.
  Please, mansaram mogen jullie hebben.De nutteloze ,overgelopen vhpers mogen jullie hebben en gratis ook.Ze hebben geen zelfrespekt en hebben geen waarde…..


  Maak melding
 30. Opa taki, wat velen niet weten is ze oletterlijk en figuurlijk haar ziel heeft verkocht voor geld en macht. Ook zal zij alle moeite doen om dat geld terug te krijgen, want ze krijgt ook een percentage daarvan alszijnde commissie. Niets is gratis, niets wat ddb en duivelse trawanten doen is gratis, want get corrupt verrijken van zichzelf roven van land, volk en gelukkig ook de dwaze, debiele, idiote ndp paria’ s gaat gestadig door. Ai opa, neks no fout.


  Maak melding
 31. Wat scheelt deze ndp hersenloze mottjo? Zijn fucking drugs gelden en nl gaat dat toch nooit los laten, geef me een fucking break.
  Boefdraad was ook naar nl geweest en is terug gezonden met een FU brief van nl voor zijn drugs lord delano gedonder bouterse. Nog 5, nog 5 kowlo.


  Maak melding
 32. het probleem van dit in de septictank gevallen grote k.twijf is het volgende;

  ze wordt onder de ndp leden als een stuk vuil gezien en omdat ze na het verraad niets heeft gekregen[ want bouta bon mek ing mini ster] weet ze dat dit voor haar het einde is
  dus probeert ze op deze manier weer in de gunsten van baas te komen

  dat zal niet lukken aangezien ze door de ndp .als afvallige wordt behandeld
  als ze zo doorgaat komt ze het P.C.S. of bosje brug terecht
  zij begint door te draaien . ZIELIG STUKJE MENS


  Maak melding
 33. Jullie zijn allemaal hier op dit forum door de mand gevallen!
  Eerst mocht van jullie Gersie geen bankpresident worden,pé a monie dé a bank sceer waren jullie schrijven op dit forum toch,of weten jullie dat niet meer.
  Gaan jullie fluitje spelen met jullie tollie!


  Maak melding
 34. HAHAHA

  Eindelijk een TOP NDPER die verteldt waarom gersie is vertrokken

  bouta en boefie wilden uit egards tov gersie niet verder over praten

  zo te zien behoort sharmila tot de top vd ndp
  ze staat hoger als misiekakeba abdoel doekhie abrahams etc

  chapeau meid dat je zo snel al aan de top zit
  wat je met n..te k.t bereiken


  Maak melding
 35. Het verschil tussen Glenny en Scharminkeltje;
  Glenny had tot taak de koers van onze SRD hoog te houden.
  Scharminkeltje heeft tot taak mijn genitaliën en die van de leden van mijn ka binet hoog te houden.


  Maak melding
 36. Wat een vertoning, zielig hoor, zoveel kritiek op haar post op fb, en terecht natuurlijk, ik zou in zo n geval willen dat gron pretie dang a swaar mi. 🙈 eennneh lerie noh e poor dong. Maar enfin sommige mensen hebben een olifanten huid.


  Maak melding
 37. Ze heeft van Delano de opdracht gekregen Gersie als een onbekwame figuur neer te zetten om het ontslag te rechtvaardigen. Zij volgt haar bevelen goed op. Het is duidelijk dat de zeer competente Staatsadviseur Miss Peggy haar pappie geen goed advies had gegeven om Gersie te benoemen. Ik zeg: 1000 srd af van haar maandsalaris voor deze ondeugdelijke advies.


  Maak melding
 38. Als de opvolger van Gersie er ook niet in slaagt de 19 miljoen terug te halen moet men wel zo consequent zijn ook die opvolger er uit te schoppen.


  Maak melding
 39. Mansaram ,die volgevreten vetklep van een hoefdraad,ging die 19 miljoen toch ophalen?in NL?
  Die kwam terug in Suriname zoals ie vertrok…met niets.
  Mansaram ik hoop dat je snel oprot van deze planeet..net als je cokeboss baas.


  Maak melding
 40. Eigenlijk geeft deze mevrouw aan dat haar eigen partijgenoot Hoefdraad waardeloos is. Want
  was het niet Hoefdraad die met een team advocaten naar Nederland vloog?? En als
  Nederland niet wilde luisteren dan zou men het internationale rechtspraak instituut
  inschakelen en Nederland dwingen om het geld terug te geven. Hoefdraad en zijn
  advocaten zaten 24 uur later alweer met de staart tussen de benen in het vliegtuig. Niks
  internationaal recht, nooit meer iets van gehoord. En dat Nederland Suriname wil pesten
  houdt geen stand, want in ieder EU land gelden dezelfde fiscale regels. Deze vrouw moet
  zich diep schamen al was het alleen maar om haar taalgebruik.


  Maak melding
 41. Hier gaat het om:
  Ze noemt de door de Surinaamse banken daarna opgelegde restricties binnen het geldverkeer allemaal ongerief, welke het gevolg is van de acties van de in haar ogen ‘incompetente’ Gersie.

  Oftewel, als je nu euro’s stort op een Surinaamse bank, dan moet je dat met je paspoort doen, wat voorheen niet het geval was. Gersie heeft hiervoor getekend.

  Slimme zet van Gersie om in te stemmen met deze maatregel opgelegd door de De Nederlandse Bank?


  Maak melding
 42. Mansaram:
  Je bent een grote JUDAS….
  KONTELIKKER….
  OVERLOPER….
  VERRADER…..
  NAGEMAAKTE…
  je zit diep met je handen in de moordenaar zn REET…
  waardeloze VERRADER….


  Maak melding
 43. sharmila lijd aan het krasp..a syndroom

  het word behandeld met de strijkstok van ddb leba limbo en nog enkele ndp ers

  binnenkort het eerste meervaderig kindje ter wereld
  yo jere deng ndp er baka ” a no mi”


  Maak melding
 44. Breaking news. Mevrouw Mansaram komt binnenkort naar de zo verfoeide land. Dat doet ze niet omdat ze deels van de dag Nederlands spreekt, Nederlandse literatuur leest, spullen aanschaft en lust die komen uit dit verfoeide land maar om Gersie te laten zien hoe het kan.

  Ze zal laten zien dat het niet de pot verwijt de ketel zal zijn en dat de beste stuurlui ook eens van wal gaan. Ze komt het geld halen. Mevrouw mr. drs. gaat laten zien hoe het moet.

  Ze zal niet haar lot aan verbinden, wat dat doen alleen maar mensen uit de eerlijke club. Haar intimi is van een ander kaliber namelijk van de list en bedrog club. Met leden als Moestadja, Hoefdraad, Dodson en anderen.

  Mensen heet haar van harte welkom. En mocht het zijn dat ze niet komt, vermaak u dan om de smoesjes. Lafheid, laaghartigheid, anderen de maat nemen is nou eenmaal van haar en de leden van haar club, de sterkste eigenschappen.

  Welkom, zien of u kunt vertrekken met een pakket van 19 miljoen of weer loos


  Maak melding
 45. @ Pakiritigri
  Je zin:
  “Een beetje Trump-achtige benadering die ook als een gek bezig is met social media”
  Het woord “ook” in je zin impliceert toch dat deze vrouw, in jouw ogen een gek is?

  Waarom moet Gersie sneuvelen?
  Ik kan niet zeggen dat hij zijn werk naar behoren heeft uitgeoefend. Immers de waarde van de SRD ten opzichte van buitenlandse valuta is behoorlijk gekelderd.
  De inflatie is te hoog.
  Er heeft wel degelijk!!!! monetaire financiering plaatsgevonden. In deze dekt hij de minister van financiën.
  Gersie heeft zijn tak niet naar behoren uitgeoefend, maar zoals ik al eerder schreef, hetbeleid van de centrale bank wordt bepaald door de governor tezamen met de minister van financiën.
  Beide heren moeten opstappen.

  Mansaram
  Deze mevrouw zegt Niet dat Gersie is ontslagen omdat hij de €19mln niet terug kan halen.
  Zij zegt dat dit voor haar een argument is om de governor te ontslaan.
  Daarnaast huilt ze over wat kleine zaken.
  Ach, het is een mening, niet meer dan dat. Net zoals wanneer je een broodje koopt en de verkoper zijn mening geeft. Zij wordt niet gehinderd door kennis.
  We weten nog steeds niet wat de echte reden is.
  En we kunnen dan ook volop speculeren.
  na een dag of 2 hebben we een waslijst van speculaties.
  Ik geef alvast een aanzet
  – Ik zou veel voor het land, voor jullie, mijn volk willen en kunnen doen, MAAR het zijn de Hollanders die ons geld, ja ons geld hebben gestolen. Ik heb de verantwoordelijke al ontslagen. Het is zijn schuld, bla bla bla


  Maak melding
 46. Niet Mansaram moet duidelijkheid geven over de ontslagreden van Gersie, maar ddb. Het heeft er veel van dat Mansaram naar ddb gebeld heeft en dat ddb haar gezegd heeft dat het om de 19 miljoen Euro uit Nederland terughalen ging en dit naar buiten te brengen. ddb heeft weer iemand gebruikt/misbruikt om zijn vuile was buiten op te hangen en te zeggen dat hij het niet gedaan heeft of niets over gezegd heeft. Mansaram heeft het gezegd, niet hij. Anderen hebben het gedaan, niet hij. Hij is de duif!. ddb is niets anders dan een heel lelijke oude boze wolf in schaapskleding.

  Mansaram is niet de persoon die het recht heeft of bevoegheid heeft om de ontslagreden van Gersie te aan de bevolking geven, tenzij Suriname een bacovenwinkel is. Goed het is het al en dat wordt hier nog maals mee bevestigd.

  Surinamers kijken jullie uit voor deze oude, lelijke valse, zieke, verlepte paarse wolf in schaapskleding.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 47. Desi en Gilmore hebben RUIM DRIE MILJARD aan
  Ongedekte, vers gedrukte SRD-bankbiljetten VERSPEELD !

  Uitgegeven aan normale uitgaven, Niet ten behoeve van
  productieve doeleinden ! VERDAMPT VOLGENS GILMORE !!!

  De twee faillietmakers van Sranan , zitten nog steeds op hun post !!!

  Deze zelfde heren hebben nu GERSIE ontslagen om
  19 miljoen Euro ??????????

  Welke Surinaamse GEK zal dit geloven ?????????

  Mansaram is een PAARSE CLOWN, het is echter ZEER TRIEST
  dat de Bevolking moet opdraaien voor dit WANBELEID !

  Ps : Stuur uw Paarse gelden voortaan via uw vriendje MADURO
  of via de USA, het landje van Trumpie !

  Helaas, zal na het wederom drukken van Ongedekte Bankbiljetten,
  de SRD ZWAAR KELDEREN !! PAARSE EZELS !!!!!


  Maak melding
 48. Wat moet je met deze dame? Kan je totaal niet serieus nemen.
  Elke seconde aandacht voor haar is verloren tijd.
  Ik vraag me af of zij zichzelf wel serieus neemt, en nog interessanter: Waar is het fout gegaan?
  Eigenlijk is het best wel zielig. Ze is slachtoffer van haar eigen gedrag.
  We zullen voor haar moeten bidden dat ze snel uit haar lijden wordt verlost.
  Ze is geen aanwinst voor Suriname. Hoe goed zij het ook bedoeld.
  Ik hoop dat ze nooit in een positie zal komen om Suriname buiten de landsgrenzen te vertegenwoordigen.


  Maak melding
 49. Alleen in SU en bij NDP kan je omhoog komen door geen opleiding en geen visie.

  Ze hebben allemaal WARANG VISIE.

  Daarom is haar VISIE allang opgedroogd, omdat zij niet meer nat wordt


  Maak melding
 50. -Sharmila Mansaram, jij bent de grootste duivel en judas. Je ziet en hoort niet wat jou baas Bouterse, schoonzoon Boefdraad, volgelingen Misiekaba en Abdoel allemaal lopen te verkondigen.

  Je doet alsof Gersie met een toverstok loopt, dit terwijl jij zelfs weet dat van die 19 miljoen ook drugsgeld tussen zit.

  Als je straks je zin niet krijgt zal je Bouterse weer neerhalen zoals je dit al eerder hebt gedaan met je vorige baas. Narcist dat je bent.


  Maak melding
 51. Als dit de reden zou zijn waarom heeft de President of Hoefdraad deze simpele boodschao niet via Limbo gepubliceerd.
  Dan was er geen onrust en was de SRD niet minderwaard geworden.

  DAMAGE Control nu blijkt hoe veel deskundigen zich uit spreken tegen de regering


  Maak melding
 52. @kel, Bouterse heeft een te grote mond maar is een lafaard. Als hem het te heet onder de voetjes wordt vlucht hij aks een bosvarken het oerwoud in. Bovendien is Bouterse niet een toonbeeld van intellect.


  Maak melding
 53. Uit onbetrouwbare bron heb ik begrepen dat die mevrouw die waarnemend hoofd was van een verzorgingstehuis tijdelijk voor Gersie zal waarnemen.
  Ze heeft slechts een eis gesteld en dat is dat ze wil dat die mevrouw die kinderen mishandelt door hun wenkbrauwen af te scheren haar rechterhand wordt.


  Maak melding
 54. Iedereen zit die dame hier uit te schelden maar doe dat dan op Facebook. Oh wacht. Dat durven jullie natuurlijk niet want dan ben je niet anoniem. Stelletje lafbekken.


  Maak melding
 55. Niet SCHELDEN !

  Mansaram en de Paarse CLAN moeten gewoon WEER
  Miljarden aan ONGEDEKTE SRD bankbiljetten drukken en
  uitgeven !

  Mansaram kan dan op het Onafhankelijkheidsplein gaan
  JUICHEN ivm de WELVAART en de ONTWIKKELING
  die Paars in Sranan brengt !

  NEKS NO FOUT !

  VENEZOLAANSE TOESTANDEN DORO KEBA !!!

  KOERS : 1 EURO op 100 SRD !!!


  Maak melding
 56. Mansaram: mijn voorlopige reactie op uw beweringen:Jogi vindt houding regering naar DNA ‘ongehoord’
  19 Feb, 14:49
  foto
  Assembleelid Mahinder Jogi vandaag in De Nationale Assemblee. (Foto: Raoul Lith)

  Minister Gillmore Hoefdraad van Financiën én vicepresident Ashwin Adhin hebben vandaag hun gezicht niet laten zien in De Nationale Assemblee (DNA). Assembleevoorzitter Jennifer Simons heeft eerst de ingekomen stukken behandeld om de bewindslieden de tijd te geven om naar de volksvertegenwoordiging te komen. Toen uiteindelijk na een schorsing bleek dat het niet duidelijk was of en hoe laat Hoefdraad naar het college zou komen, is de vergadering verdaagd naar donderdag. Simons had eerder meegedeeld dat DNA niet verder zal vergaderen zoals de regering geen informatie verschaft over het ontslag van Glenn Gersie als governor van de Centrale Bank van Suriname.

  Assembleelid Mahinder Jogi (VHP) zegt aan Starnieuws dat dit een absoluut dieptepunt is. De regering heeft met het gedrag te kennen gegeven totaal geen respect te hebben voor het hoogste gezag in het land. De politicus benadrukt dat de regering verplicht is verantwoording af te leggen. Terwijl de regering oproept tot rust, werkt ze zelf mee aan het creëren van onrust. Jogi voert aan dat de koers al een opwaartse beweging vertoont, maar door deze houding van de regering zal de situatie nog erger worden.

  Jogi merkt op dat er grote bezorgdheden zijn rond de financiële ontwikkelingen in het land. Hij heeft vernomen dat Hoefdraad eind december een brief heeft geschreven naar Gersie waarin hij heeft aangegeven dat de intentieverklaring om niet aan monetaire financiering te doen, wil intrekken. Hij zou bijkans SRD 700 miljoen willen lenen bij de CBvS. “Ik zou informatie hierover vragen, maar nu is de vergadering niet doorgegaan. Dit gedrag van de regering kan niet zonder consequenties blijven. DNA is te schande gezet. De regering heeft lak aan de volksvertegenwoordiging. Dit is duidelijk gebleken vandaag,” stelt Jogi.

  De politicus merkt op dat eerder door de regering is meegedeeld dat het een prerogatief van president Desi Bouterse is om de governor te ontslaan en dat er geen informatie wordt gegeven. Jogi vindt dat in feite de president naar DNA moet komen, maar hij heeft getoond dat hij allergisch is voor het college. “In elk geval is het een complete desavouering van het parlement,” benadrukt Jogi.

  Conclusie: Je mag pas kritiek uiten als je alles over deze zaak weet en bij Bouterse is meer geheim dan je denkt. jammer dat je hierdoor jouw eigen politieke ondergang hebt bewerkstelligd,Bouterse heeft jou gebruikt of je hebt je door Bouterse laten misbruiken. Jammer mee te moeten maken hoe een talentvolle vrouw ten onder gaat.


  Maak melding
 57. Mansaram is de kluts volledig kwijt. Volgend jaar is zij aan de beurt om opgedonderd te worden. Hoe kan zij van Gersie verwachten dat hij crimineel geld kan witwassen in het buitenland. Suriname is verworden tot een bananen republiek van boeven en bandieten, maar andere landen passen daarvoor goed op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES