50-jarige Bijlmer wil ook voor Kaseko een lans breken

0
50-jarige Bijlmer wil ook voor Kaseko een lans breken

AMSTERDAM, 21 sep – Bijlmer Sounds. De Bijlmer klinkt zoals het gebekt is met haar grote diversiteit aan mensen. Al 50 jaar is het de bakermat van klanken, geuren, kleuren, maar ook van een lifestyle die hoort bij de Kaseko, Gospel, Jazz en bijvoorbeeld Hip Hop. Dit zijn tevens de ingredienten die vanaf vandaag (vrijdag 21 september) deel uitmaken van de expositie ‘Bijlmer Sounds’.

Roy Ristie is één van de exposanten. Bij de opening van de expositie zal hij bijzondere aandacht vragen voor zijn favoriete muziekgenres. Kaseko uit Suriname is daar één van. Hij wil de andere kant van ’tot BAM’ belichten. Ristie: “Kaseko is meer dan een muziekgenre”.

De feestelijke opening van de expositie ‘Bijlmer Sounds’ start precies om 17.00 in het CEC-gebouw bij metrostation Ganzenhoef aan de Bijlmerdreef 1298 in de Bijlmermeer. Er zijn optredens van o.a. Anne-Marie en Graziella Hunsel, Alfons Wielingen, Marius Tjon, John Oldenstam en komen tal van andere gasten – waaronder stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing – aan het woord.

Dit allemaal is ook wereldwijd te horen en zien via www.salto.nl (RAZO en SALTO 2)


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.