donderdag, april 11, 2024
HomeNieuws uit NederlandTicketprijzen Surinaamse Luchtvaart Maatschappij ongewijzigd

Ticketprijzen Surinaamse Luchtvaart Maatschappij ongewijzigd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 apr – De ticketprijzen bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, blijven ongewijzigd. Dit zegt SLM-directeur Robbi Lachmising. Weliswaar voelt de maatschappij ook de gevolgen van de verhoogde prijs voor brandstof. De strategie van het vliegbedrijf is den eventuele prijsverhoging zo lang mogelijk uit te stellen. De nodige maatregelen wordt getroffen.

Onder meer wordt zoveel mogelijk gestreefd naar efficiëntie. Zo daar niet al sprake van was de afgelopen tijd, wordt er verscherpt geopereerd. Waar nodig worden bezuinigingen doorgevoerd en worden de negatieve effecten van de prijsverhoging geminimaliseerd. “We volgen de ontwikkelingen rond de brandstofprijs op de voet, maar vooralsnog komt er geen verhoging van tarieven”, zegt Lachmising tegenover de Ware Tijd.

Intussen is het wel duimen dat de brandstofprijs niet nog meer stijgt. In andere branches wordt al driftig duurder verkocht als gevolg van de duurdere brandstofprijs. De SLM probeert zich staande te houden op geheel eigen manier. Lachmising ziet het bedrijf binnen twee tot drie jaar uit de rode cijfers komen. “We moeten nagaan hoe we dit kunnen behouden, continueren en uitbouwen.”

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. Weer een bullshit verhaal.

  Met 600 man personeel waarvan er 350 niets anders doen dan hun stoel warm houden kunnen de ticketprijzen nooit omlaag.

  “Lachmising ziet het bedrijf binnen twee tot drie jaar uit de rode cijfers komen”

  In februari 2017 zei hij nog “In het eerste jaar maken wij al winst. Dat loopt al in de honderdduizenden euro’s”, stelt Lachmising in gesprek met Dagblad Suriname”

  Iedereen wordt beetje moe van die onrealistische verhalen van Lachmissing. SLM heeft geen euro maar hij wil bestemmingen uitbreiden naar Cuba en nog 4 andere landen.
  TUI is de lachende derde

  Get real please…


  Maak melding
 2. 10 dg met KLM naar de domenicaanse republieken all inclusive ★★★★ voor slechts 795,- pp. Eten drinken en feesten tot je erbij neervalt.

  Suriname is 1 grote rip off vakantie.


  Maak melding
 3. Ik vlieg vaak met SLM!! en vaker hebben zij vertragingen!! bij elke vertraging van 3 uren of meer, krijg ik wel € 600,- terug als schade vergoeding!! ha ha haaaaa ! ik ga zo door en SLM heeft geen eind aan vertragingen!!

  Waaauwwww!! binnen een dag € 600,–?? mooi mang plus je vakantie! Suma dong??? A NO MI!!!! Bouta laarh pakar!! Ga trekken!!!! maar wij vertrekken!!


  Maak melding
 4. Dat is zo!!Je hebt gelijk. En waardoor komt dit?? Er wordt veel ” geregeld”!!!.Een ieder wil een familielid,vriendin of wie dan ook aan een baan bij SLM helpen. Er zijn ook spookwerknemers daar hoor.


  Maak melding
 5. @Lachmising ziet het bedrijf binnen twee tot drie jaar uit de rode cijfers komen.

  Maar hoe dan? Hoe weten wij dat.
  Er is al meer dan 20 jaar geen financieel verslag openbaar gemaakt bij de SLM.
  Wanneer de CLAD daar gaat worden ze naar huis gestuurd.
  En de minister van financiën heeft geen tijd en blijft zijn tanden flossen.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding
 6. Allen,

  Ik ben gek op Suriname, maar dit jaar sla ik de vakantie naar Suriname over, want veiligheid is er niet meer, en alles is duur geworden,en met mij slaan heel veel mensen Suriname als vakantie land dit jaar over.
  SUCCES.


  Maak melding
 7. Ik ben gek op Suriname, en dit jaar ga ik er zelfs twéé keer op vakantie! Veiligheid is nérgens gegarandeerd, ook niet in de grote steden in Nederland, en de duurte valt wel mee, zeker als je met je Euro uit Nederland komt, en met mij denken heel veel mensen er over om er dit jaar met vakantie te gaan.
  SUCCES.


  Maak melding
 8. Ik weet niet of waar ze die onzin van daan halen maar de burgers lezen op internet nog steeds dat brandstof wereldwijd goed koper geworden is .
  Maar begrijpelijk willen ze op het niveau komen van de westerse landen maar vergeten dat de inkomsten van burgers daar anders liggen die die van de surinaamse bevolking…het financele plaatje gaat op die van Europa lijken volgens verglijken site ‘ s op internet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES