Baba Yaga’s debuutshow ‘Baba’s droom’

2
Baba Yaga's debuutshow 'Baba’s droom'

Vlogger, acteur en cabaretier Baba Yaga lucht op een komische manier zijn hart over dagelijkse irritaties. Herkenbaar, confronterend maar vooral erg grappig. Op 25 mei is hij met zijn debuutshow ‘Baba’s droom’ in het Zuidplein Theater in Rotterdam te zien.

Baba Yaga is vorig jaar begonnen met vloggen en heeft in korte tijd meer dan 58.000 fans. Hij staat bekend om zijn kritiek en commentaar op actualiteiten. Daarnaast geeft hij een ongezouten mening op verschillende andere zaken en personen.

In ‘Baba’s droom’ neemt Baba Yaga je mee op reis en deelt hij zijn gedachten met je. Hij wil de normen en waarden van vroeger graag terugbrengen in de huidige samenleving. Kritisch, realistisch en lachwekkend.

Datum: 25 mei
Aanvang: 20:00uur
Locatie: Theater Zuidplein, Zuidplein 62, 3083 CW Rotterdam
Leeftijd: alle leeftijden
Tickets: € 12,50 (verkrijgbaar hier via website Zuidplein Theater)


2 REACTIES

  1. Diana …ben jij pro ongeregeldheid,chaos en corruptie?Ik niet daarom ben ik niet voor deze regering en steun ik iedere groep of aktie die ze wil weg hebben.Was getekend DIANA


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.