Extra voorstelling Suripop Allstar Edition in A’dam

1

Vanwege het grote succes van de Suripop Allstar Edition show in Nederland, heeft de organisatie een extra voorstelling ingepland. Op donderdag 29 september 2011, om 20.15u vindt de allerlaatste voorstelling plaats in de Meervaart, Amsterdam.

In 29 jaar tijd is dit twee-jaarlijks terugkerende songfestival uitgegroeid tot het grootste muziekevenement in Suriname. Van 17 tot en met 29 september is deze gevarieerde show ook in theaters in Nederland te zien.

Diverse winnaars uit deze rijke Surinaamse muziekhistorie zijn daarbij te bewonderen. Zo zullen o.a. Powl Ameerali, Silvy Singoredjo, Rein Carrot, Bryan Muntslag, Ngina Devis, Cherwin Muringen, Maroef Amatsetam, Patricia van Daal en Rudolf Heidanus hun populairste nummers en nummer 1 hits ten gehore te brengen.

Bekijk ook de Waterkant.TV reportage van de rehearsel eerder deze maand in Den Haag:

Bekijk ook:


1 REACTIE

  1. Wat heb ik in het oude Luxur, in Rotterdam, genoten van de kwaliteit van Suripop!

    Surineds hebben zeerzeker behoefte aan zulke evenementen met opgewekte nostalgie.
    Srika


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.