Fundraising voor bouw Shri Vishnu Mandir Almere

2

Voor de bouw van de nieuwe Shri Vishnu Mandir in Almere wordt op zaterdag 4 juni 2011 een fundraising party georganiseerd, aanvang 21.00 uur. De totale opbrengst van deze avond komt ten goede aan de te bouwen Shri Vishnu Mandir, welke vorige maand uitgebreid in het nieuws was.

Het muzikale gedeelte van deze avond zal verzorgd worden door de bekende Hindoestaanse band XQLUSIV met o.a. Oemar, Randhier, Ranjai en Dino. Daarnaast zal ook de band The XQORPIOUS voor entertainment zorgen. De entree voor deze avond is vastgesteld op €10,- per persoon.

Tijdens dit evenement zal ook de trekking van een loterij plaatsvinden waarbij diverse prijzen te winnen zijn, waaronder een retourtje voor twee personen voor twee weken naar Turkije. Het feest vindt plaats op het Oostvaarders College aan de A Boekenweg 03 te Almere- Buiten (inloop vanaf 20.00 uur).

Kijk voor meer informatie over de mandir op www.shrivishnumandir.nl.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.