Winst uit tribute Wesje naar fonds voor z’n kinderen

0

Naar aanleiding van het overlijden van de populaire Surinaamse cabaretier Stephan “Wesje” Westmaas, zal er op zondag 5 juni 2011 om 20:00 uur in theater Carré een tribute voorstelling worden gehouden. De winst uit deze voorstelling zal geheel ten goede komen aan een fonds dat is opgericht ten behoeve van de opvoeding en opleiding van de kinderen die Wesje heeft nagelaten.

Er stond voor Wesje in de maand mei en juni een Nederlandse tour gepland van 18 voorstellingen. Na een eerder bezoek aan Nederland in 2010 bleek ook hier het publiek in grote getale naar de theaters te komen voor dit talent, blijkens de tien uitverkochte voorstellingen.

In een onderlinge samenwerking tussen diverse Surinaamse artiesten is er een tribute voorstelling georganiseerd ter nagedachtenis aan Wesje. Tijdens deze voorstelling genaamd ‘‘Hemel are you ready’ zullen de deelnemende artiesten op geheel eigen wijze een eerbetoon aan Wesje geven. Daarnaast zullen er unieke beelden worden getoond van de van de voorstelling die Wesje in Nederland zou hebben gegeven. Klik hier voor alle informatie en om kaarten te bestellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.