Alfons Gemert Memorial voetbaltoernooi met familyday

2

SV Real Sranang organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 2 juni a.s. het Albert Gemert Memorial veteranen voetbaltoernooi. Aan dit voetbaltoernooi is een Familyday gekoppeld met o.a. een ouderwetse Surinaamse spelletjesdag voor kinderen, een knutselhoek enz. Voor volwassenen is er naast voetbal o.a. een troefcall toernooi of dominodrive en een Matjokdrive.

SV Real Sranang bestaat al ruim 50 jaar en is daarmee één van de oudste Surinaamse verenigingen in Nederland. De matjokdrive vindt plaats in het clubgebouw van Real Sranang en duurt van 11.15 tot 17.30 uur. De deelnemersbijdrage is € 15,-. waarin inbegrepen een welkomstdrank en een portie warm eten. Voor de winnaars worden aantrekkelijke prijzen beschikbaar gesteld. U kunt zich zowel per viertal als individueel opgeven. Bij voldoende belangstelling wordt er ook een matjok workshop verzorgd.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u kijken op deze Facebook pagina.

Datum: donderdag 2 juni · 10:00 – 22:00
Locatie: Sportpark Middenmeer – Radioweg 67, 1198 BG te Amsterdam Oost Watergraafsmeer (t.o. Jaap Eden Hal – gratis parkeren).

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Inderdaad,ik weet niet wie Alfons Gemert is/was. Ik ben blij datdeze opmerking is gemaakt. Ik hoef me nu niet meer schuldig te voelen. Wordt er ook Surinaams eten en koek verkocht, of is het alleen hamburger en papatwerk?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.