donderdag, april 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandAlfons Gemert Memorial voetbaltoernooi met familyday

Alfons Gemert Memorial voetbaltoernooi met familyday

-

Does Travel - naar Suriname

SV Real Sranang organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 2 juni a.s. het Albert Gemert Memorial veteranen voetbaltoernooi. Aan dit voetbaltoernooi is een Familyday gekoppeld met o.a. een ouderwetse Surinaamse spelletjesdag voor kinderen, een knutselhoek enz. Voor volwassenen is er naast voetbal o.a. een troefcall toernooi of dominodrive en een Matjokdrive.

SV Real Sranang bestaat al ruim 50 jaar en is daarmee één van de oudste Surinaamse verenigingen in Nederland. De matjokdrive vindt plaats in het clubgebouw van Real Sranang en duurt van 11.15 tot 17.30 uur. De deelnemersbijdrage is € 15,-. waarin inbegrepen een welkomstdrank en een portie warm eten. Voor de winnaars worden aantrekkelijke prijzen beschikbaar gesteld. U kunt zich zowel per viertal als individueel opgeven. Bij voldoende belangstelling wordt er ook een matjok workshop verzorgd.

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u kijken op deze Facebook pagina.

Datum: donderdag 2 juni · 10:00 – 22:00
Locatie: Sportpark Middenmeer – Radioweg 67, 1198 BG te Amsterdam Oost Watergraafsmeer (t.o. Jaap Eden Hal – gratis parkeren).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Inderdaad,ik weet niet wie Alfons Gemert is/was. Ik ben blij datdeze opmerking is gemaakt. Ik hoef me nu niet meer schuldig te voelen. Wordt er ook Surinaams eten en koek verkocht, of is het alleen hamburger en papatwerk?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES