Surinaamse zanger Damaru lanceert nieuwe single

0

De Surinaamse artiest Damaru treedt vrijdag 30 juli op tijdens de Battle Of Drums van het Zomercarnaval. De artiest brak vorig jaar door in alle hitlijsten met zijn hit ‘Mi Rowsu’ (Tuintje In Mijn Hart) die hij samen opnam met de Nederlandse volkszanger Jan Smit. Na de platina single heeft Damaru hard gewerkt aan zijn debuutalbum dat dit najaar in de winkels verschijnt. Op Zomercarnaval brengt hij zijn nieuwe single ‘Een Date’ ten gehore aan het publiek dat hem vorig jaar al omarmde. De single is vanaf vrijdag 23 juli de diXte op radiozender FunX.

Honderdduizenden bezoekers komen op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli naar Rotterdam om getuige te zijn van het grote zomer evenement Ortel Zomercarnaval. Het tweedaagse evenement met de Fernandes Battle Of Drums presented by FunX en de Straatparade wordt live uitgezonden op radio en via een videostream op FunX.fm.

Op de Nederlandse Antillen en in Suriname is er veel belangstelling voor het Ortel Zomercarnaval. Jaarlijks trekt de website van het jongerenstation dan ook veel unieke bezoekers uit deze landen in het carnavalsweekend, die de festiviteiten niet willen missen. Zie ook www.goodtimes.org voor meer entertainment nieuws.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.