woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit NederlandEdson Braafheid in programma 'Hand van God'

Edson Braafheid in programma ‘Hand van God’

-

Does Travel - naar Suriname

In het RKK TV programma ‘Hand van God’ worden vijf gelovige topvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek. De tweede uitzending van Hand van God gaat over Edson Braafheid.

Braafheid, verdediger uit de Nederlandse selectie, maakte vorig seizoen de droomtransfer van FC Twente naar Bayern München en is inmiddels uitgeleend aan het Schotse Celtic. Presentator Sander de Kramer bezoekt Edson tijdens zijn moeilijke periode in München waar hij weinig speelt, is bij zijn ouders thuis in de Bijlmer en gaat met de familie Braafheid naar de kerk.

Verder is hij te gast bij Edson in Schotland waar hij een plek hoopt af te dwingen in de WK selectie. Braafheid praat over de eenzaamheid van het topvoetbal, de dood van zijn voetbalvrienden en zijn en onze kansen op het WK.

Hand van God, zondag 16 mei om 20.00 uur bij het RKK op Nederland 3.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES