zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit NederlandSeedorf en kluivert toch naar WK

Seedorf en kluivert toch naar WK

-

Does Travel - naar Suriname

Patrick Kluivert en Clarence Seedorf gaan toch naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. De twee gaan echter niet als voetballers voor Oranje, maar zijn op televisie te bewonderen.

Kluivert gaat aan de slag voor Eurosport. De Engelse zender BBC meldde donderdag dat Seedorf aanschuift als analist. Eurosport maakt volgende week donderdag bekend wat Kluivert precies gaat doen meldt De Telegraaf.

Seedorf wordt volgens de krant bij de BBC geflankeerd door een aantal andere voetbalcoryfeeën. Onder anderen oud-bondscoach van Duitsland Jürgen Klinsmann en Emmanuel Adebayor, speler van Manchester City, geven hun visie op de WK-duels

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Leuk voor Kluivert, maar voor Seedorf
  zal het iets minder leuk zijn, hij had toch ergens in de verste verte gehoopt op zijn aanwezigheid op het WK Podium. Voor Seedorf was het doek ten tijde van ,van Basten al gevallen, en van Marwijk neemt liever schoonzoon lief mee. Seedorf is echt niet de mindere van hem. Voor Clarence gezien zijn leeftijd zou het leuk zijn geweest om op het WK aanwezig te zijn en ook te spelen.
  Maar goed, wat wel een feit is, is dat wij Sranang mangs o zo trots moeten zijn op
  onze landgenoot, wat ie bereikt heeft op het veld, en de bezigheden van hem daarbuiten
  met name het goede doel. Als voetballer gaat ie begreep ik nog nog even door bij de Rosseneri. Zet ‘m op Clarence, we flakka joe
  laat nog zien wat je allemaal nog kan, op het veld, ik volg je, ie bigi dat zeker
  Succes tijdens het WK bij de BBC

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding
 2. Terug naar huis.

  Eindelijk een groot wereldevenement in Afrika waar Seedorf en Kluivert aanwezig kunnen zijn. Terug naar het werelddeel van hun voorouders zou ik zeggen. Met alle trots zullen ze de WK moeten verslaan en genieten van hetgeen ze bereikt hebben, ondanks alles!
  Succes!!


  Maak melding
 3. Het is algemeen bekend dat deze jongens hier niet geliefd zijn. Maar in het buitenland zijn ze zo ontzettend populair. Geweldig prestatie hebben deze jongens neergezet.
  Deze jongens hebben Suriname ook op de voetbal wereldkaart neergezet. Petje af jongens en heel veel geluk en succes.


  Maak melding
 4. laat kluivert zich concentreren op zijn trainers loopbaan en seedorf op zijn verdere voetbal carriére bij milaan en voor de rest over en uit over het nederlands elftal. de job als voetbal analist is mooi meegenome.
  één ding kan niemand deze gasten ontnemen dat is de ongekroonde topscorer van het nederlands eftal tot nu toe, en de nederlandse speler met die de meeste champions leugue achter zijn naam .


  Maak melding
 5. Wij zullen zien hoever Oranje zal komen zonder deze Surinaamse ster.

  In elk geval niet zover om dat ding der dingen in ontvangst te mogen nemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES