KLM zet meer vliegcapaciteit in

1

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 23 apr – KLM zet meer dan de maximale capaciteit in om gestrande passagiers naar huis te brengen. Vanaf donderdag vliegt KLM de volledige intercontinentale dienstregeling en voert vrijwel alle Europese vluchten uit. KLM gaat daar bovenop ook nog eens extra vluchten uitvoeren om passagiers en vracht sneller vervoerd te krijgen. Het bedrijf zet daarom drie extra vluchten in om gestrande passagiers te vervoeren van Paramaribo naar Amsterdam.

Naast de extra vluchten van en naar Suriname voert KLM ook de normale vluchten uit op basis van de dienstregeling op 22, 23, 24, 25 en 27 april 2010. KLM verzoekt de passagiers van de geannuleerde vluchten van 15, 16 en 17 april een bezoek te brengen aan het KLM stadskantoor (Hofstraat 1) voor assistentie aangaande het omboeken van hun reservering.

SLM heeft de afgelopen dagen al extra vluchten ingezet om gestrande passagiers naar Nederland te brengen.


1 REACTIE

  1. Bouterse had en heeft maar een grote mond hij heeft zoveel aan de arme bevolking beloofd. Het resultaat is nogsteeds zoek.KLM/SLM hebben de Surinamers jaren opgelicht en wij maar wachten op betere tijden.KLM zou minger gaan vliegen en inplaats daarvan zetten ze meer extra vluchten richting PBM om hun verliezen op andere route te compenseren.Omdat ze in PBM de arme mensen oplichten lijden ze aan de andere kant flink verlies.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.