Première nieuwe cabaretvoorstelling Roué Verveer

0

Afgelopen vrijdag vond de première plaats van de nieuwe cabaretvoorstelling ‘Mans genoeg‘ van de Surinaams-Nederlandse cabaretier Roué Verveer. Met zijn derde cabaretvoorstelling trok hij de afgelopen twee jaar volle zalen. Nu komt Verveer met zijn vierde voorstelling en wel op een feestelijk moment. Roué Verveer is namelijk 10 jaar comedian.

In de voorstelling ‘Mans genoeg’ komen er onderwerpen aan bod komen waar je normaal niet over praat, maar dit allemaal weer overgoten met Verveer’s inmiddels welbekende humor. Er werd dus veel, nee héél veel gelachen. Op meer dan 90 plekken heb jij de mogelijkheid om de nieuwe voorstelling ‘Mans Genoeg’ te gaan bekijken en zelf te oordelen. Klik hier voor de speellijst.

Roué Verveer heeft in 10 jaar drie avondvullende voorstellingen gemaakt, die allen door de VARA zijn uitgezonden. Bovendien heeft hij drie dvd’s uitgebracht en speelt al 10 jaar bij Comedytrain. Bekijk hieronder Roué Verveer bij Pauw & Witteman in december 2009:

Get Microsoft Silverlight


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.