Staat u al geregistreerd als orgaandonor?

1

Er zijn meer donoren nodig in Nederland. Steeds meer mensen wachten op een donororgaan. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich laten registreren als donor.

Iedereen die in Nederland woont kan zich registreren als orgaandonor, ook mensen die nog maar kort in Nederland wonen. Het is verstandig om uw keuze vast te leggen in het Donorregister. Op die manier voorkomt u onduidelijkheid. Dat is prettig voor nabestaanden, zodat zij niet plotseling over orgaandonatie hoeven te beslissen. En het is belangrijk voor artsen, omdat zij sneller kunnen handelen. Maak daarom nu uw keuze op www.donorregister.nl!

Voor meer informatie over orgaandonatie kunt u terecht op www.donorvoorlichting.nl. Ook informatie in andere talen is te vinden op deze website.

1 REACTIE

  1. “Iedereen die in Nederland woont kan zich registreren als orgaandonor, ook mensen die nog maar kort in Nederland wonen.”

    Volgens mij hebben deze mensen meestal iets anders aan hun hoofd, en andere prioriteiten. Nederland is goed in nemen maar minder goed in geven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.