Castelen leider Surinaamse Partij van de Arbeid

17

PARAMARIBO, 27 sep – Guno Castelen is de nieuwe voorzitter van Suriname’s enige sociaaldemocratische politieke partij. De Surinaams Partij van de Arbeid, SPA, verkoos de parlementariër boven minister Clifford Marica van Handel & Industrie. De groep rond Marica is des duivels.

De procedures zouden niet naar behoren zijn uitgevoerd. En dat wordt de kiescommissie toegeschreven die de rechter aanwees. “Dit is onacceptabel. Ik zal dit nooit aanvaarden als democraat”, zegt Marica. Toch ziet Castelen het nog goed komen. Nu vakbondsveteraan Siegfried Gilds definitief is vervangen, is het tijd de gelederen te sluiten. SPA heeft veel werk te verzetten.

Binnen het Nieuw Front, de grootste coalitiepartner, valt nog veel te regelen. Deze combinatie van vier politieke partijen moet onderling nog overleggen over de komende parlementsverkiezingen. Of SPA, de kleinste van de vier, nog de moeite waard is, moet nog blijken. “We zullen onze partners de hand blijven toesteken. Als het niet anders kan, zullen we alleen de verkiezingen ingaan”, zegt Castelen.

17 REACTIES

 1. En dat wordt de kiescommissie toegeschreven die de rechter aanwees. (als ik dit leesssssssssss)mi boi………… dan wat wordt Mei 2010….Ziet u het gevaar niet.


  Maak melding

 2. niets is zo pijnlijk om afgewezen te worden(de groep marica is des duivels)
  door jou eigen partij genoten.maar no spang het volk van suriname zal zeker met de heer castelen en de s p a afrekenen bij de komende verkiezing.s p a is altijd een dood geboren kind geweest.

  de partij van de heer somohardjo is ook bezig geheime gesprekken te voeren met de overige javaanse politieke partij.en lonny brunswijk pleegt ondermijnende activiteiten met de partij van de heer venetiaan.

  de heer venetiaan moet haast maken of hij moet de politiek vaarwel zeggen.


  Maak melding

 3. Indachtig de inborst van de gemiddelde Surinamer.

  Hiermede is de splitsing van de Mini Surinaamse Partij van de Arbeid definitief!

  We kennen dat wel, “ik pik dat niet of dat pik ik niet”.


  Maak melding

 4. Als jij Siegfried Gilds als hond hebt behandeld waar wil jij met S.P.A naar toe.
  Unu sabi jij bent een soort Opa Ronald.
  Straks kom jij ook met bulldozer in voordeel van de slavenhouders…yu lobi na katibo.


  Maak melding

 5. Als jij wil praten over drugs moet jij bij de VHP zijn….laat dit duidelijk zijn, zie: bolwerk VHP…J&P…daar durven zij nog drugs te stelen…collega’s met 40 kilo drugs op klaarlichtedag te vermoorden(roofmoord).(dit alles recentelijk)
  Du word een keertje wijs, jij blijft dom doen of ben jij gewoon achterlijk.


  Maak melding

 6. Is dit dezelfde Castelen die Surinaamse nationale voetballers wil vervangen door Europese? Waardoor arbeids- en inkomsten verlies voor de Surinaamse spelers?
  Dat doe je toch niet als leider bent van een arbeidspartij?


  Maak melding

 7. Suriname’s enige sociaaldemocratische politieke partij. En de procedures zouden niet naar behoren zijn uitgevoerd, m.a.w de democratie is daar ver te zoeken.
  Dat belooft wat!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.