Duitse reggaezanger Gentleman naar Suriname

1

De Duitse Reggaezanger Gentleman is op 15 augustus 2009 voor de tweede keer te zien in Suriname. De zanger, wiens echte naam Otto Tillman is, was in 2006 ook al in Suriname. Daar werd hij door Hardcore Entertainment, de organisatie achter de show, aan het publiek gepresenteerd in het Flamboyant Park.

Gentleman is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste Europese reggae sterren. Hij woont afwisselend in Duitsland en Jamaica waar hij ook de Jamaicaanse Creoolse taal Patois leert spreken. Zijn muziek is een mix van roots, ragga en toasting.

De Reggaezanger zal bij zijn optreden begeleid worden door The Far East Band. Een kaart voor de show van Gentleman kost SRD 35. Studenten betalen slechts SRD 25. Deze kaartjes zijn alleen via de website hcevents.com te bestellen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.