donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandUitwisselingsproject ADO Den Haag en Suriname

Uitwisselingsproject ADO Den Haag en Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse voetbalclub ADO Den Haag is bezig om samen met de Surinaamse voetbalbond een uitwisselingsproject op te zetten. Dat heeft André Wetzel, de technisch verantwoordelijke man van de Haagse club aan het Algemeen Dagblad gemeld.

De besprekingen zijn in een pril stadium, maar als de plannen doorgaan, reist Wetzel na het seizoen af naar Suriname om daar clinics te geven. ADO Den Haag zal dan tevens twee oefenwedstrijden spelen.

De trip zal een week tot tien dagen duren. Wetzel benadrukt dat de onderhandelingen over de plannen net begonnen zijn. “De bedoeling is dat we daar trainingen gaan geven aan trainer en spelers. Een zeer interessant project,” aldus de oefenmeester in de krant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Ik juig het toe.
  Het is een leuk idee,maar laat het niet bij een idee blijven. De mensen(speler/trainers) hebben het hard nodig.liefs vandaag dan morgen.

  Prettige Feestdagen : Aan jullie allen.


  Maak melding
 2. Kijk ADO Den Haag kan zelf wat training gebruiken want winnen doen ze weinig en supporters kunnen schelden en slopen als de beste maar aan de andere kant is het ook niet de rijkste club en toch willen ze iets opzetten wat natuurlijk ook niet goedkoop is terwijl er grotere clubs zijn waar meer Surinamers voetballen dan bij ADO en genoeg geld hebben maar die zijn blind en doof voor dit soort dingen.

  Ik ben geen voetbal liefhebber maar in vind de idee wel goed dat er op sportgebied samen gewerkt kan worden want ADO kan er wat aan hebben en er kunnen Surinamers ondekt worden.

  Als ADO zich gedraagt in Suriname is er niks aan de hand.


  Maak melding
 3. dit is net wat voetballers nodig hebben en ik ben het eens met SU, van surinamers van hogere clubs, die geen vaderlandsliefde hebben, met uitzondering op SEEDORF

  ik


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES