Santokhi onverschrokken voor rechtsstaat Suriname

40

PARAMARIBO, 23 dec – Minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie zal zich niet uit het veld laten slaan door aantijgingen. De intensiteit neemt weliswaar toe, maar dat werkt alleen maar versterkend. Dat geldt zeker de beschuldiging van betrokkenheid bij mensenhandel.

Het is niet meer dan de zoveelste aanslag. “Vanaf ik het ministerschap aanvaardde, wist ik dat ook dit zou komen. Ik zit er om te vechten voor de rechtsstaat. Men mag er rekening mee houden dat ik met de juiste reactie kom”, zegt Santokhi. Dat uitgerekend het hoofd van de dienst Vreemdelingenzaken, Diante de l’Isle-de Jong, zijn richting wijst, is niet verwonderlijk.

Deze functionaris heeft consequent dwars gelegen bij de doorvoering van het nieuwe vreemdelingenbeleid. Dat zij nu beweert dat verblijfsvergunningen te koop staan, moet absoluut tegen het licht worden gehouden. “Deze reactie verbaast mij niets. We willen een transparant beleid en daar is mevrouw tegen. Als zij niet meer kan, moet ze dat aangeven en niet hier mooi weer spelen en in het buitenland herrie schoppen.”

40 REACTIES

 1. Dus nu beschuldigd de minister haar van tegenwerking ? waarom heeft hij haar dan toen niet ontslagen.
  Deze man komt altijd met die mooie praatjes van hem dat hij voor rechtstaat is bla bla bla.
  Ikben helemaal geen Bouta mang , maar ik geloof deze man niet , tis een zeer gevaarlijk figuur, Suriname moet nu optreden tegen zulke gasten, voordat ze het hele rechtelijke macht in hun handen hebben,want dan is het land verloren….


  Maak melding

 2. Ja,ja, heb ik al zo vaak gehoord….

  Iedereen liegt,bedriegt, bedonderdt enz., enz..

  Chandrieka alleen spreekt de “waarheid”.

  Zelfs de langste touw heeft een eind…


  Maak melding

 3. Ja, ja het zal wel tokkie. Je bent betrapt op de zoveelste corruptieve handeling en je wist het sinds je het ambt aanvaardde, tuurlijk wist je dat de beerput een keertje open zou gaan. Jij en je adviseurs wilden transparantie en die mevrouw wilde niet, het is allemaal de schuld van die mevrouw.la me nie lache kwakzalver.


  Maak melding

 4. Jouw reactie verbaast ons ook niet tokkie, eerst was het je vrouw je wist toen ook van niets, nu is het deze mevrouw haar schuld, je bent toch ook zo onschuldig of ben je gewoon laf en geef je vrouwen steeds de schuld. Trouwens who cares je bent ongeschikt bevonden en alleen de moreel corrupte fronters zullen het tegendeel beweren.


  Maak melding

 5. heb eerst s t lef om bouterse op te pakken die mensen heeft vermoord die t beste voor hadden met t land. oelewapper dat je dr bent…

  hij heeft t zelf toegegeven zie interview at5 ton van rooijen at5.

  de hele cultuur in suriname in de politiek is corrupt dan weet een ieder…

  niet alleen deze minister maar de ambtenaren, minister president etc etc…


  Maak melding

 6. Tot derest ook gaat braken dan zal je anders praten mi boi.
  Je hebt het slim gedaan om in je afwezigheid de moord in Nickerie te laten plegen,juist de eerlijkste agent, zogenaamd op de vlucht met een partij.


  Maak melding

 7. Ach,,

  de hele suri mens is één groot ellende.
  Je vind geen vijf die het eens zijn met elkaar..

  Niemand en dan ook niemand is te vertrouwen je wordt bedonderd waar je bij staat.

  Geen één suri is beter dan de ander.

  Zoals een leider eens zij,, suriname is één groot rovers nest..te beginnen bij de stamhoofd..


  Maak melding

 8. we kennen in Belgie If’le Terme.Deze man heeft geprobeerd de rechterlijke macht (magistraat) te beinvloeden.Wij weten allen hoe het is afgelopen. Als er in mijn huis stront aan de kinker is moet ik optreden. Doe ik dat niet heb ik gefaald, betekend opstappen.
  In Su is het veel erger nl er is geld aangenomen( steek penningen) en dat hoort volgens ministerie van justitie tot dood normale zaak. Om geen politieke gezichts verlies te kunnen lijden zou ik mijn staf ontslaan. Maar het feit dat de directeur het hand boven het hoofd gehouden wordt,betekend dat er iets veel erger aan de hand is.Durf venetiaan het aan om deze minister , in opspraak geraakt, van zijn pijn te verlossen.Je bent als ploeg ongeloofwaardig als je blijft aan zitten. Termen als”Hard terug vechten”is hier niet aan de orde.
  Ben geen aanhanger van Het Blok maar wil Front een kans va slagen maken moeten er kopstukken verdwijnen. Kunnen ze dat.


  Maak melding

 9. hou je rug recht want er is werk aan de winkel satokhi, deze beesten zullen alles wat in hun macht is doen om de van drugs veroordeel bouterse uit de gevangenis te houden maar het recht zal en moet zegen vieren voor de toekomst van ons allen geliefde suriname , suriname is van de surinamers en niet van bouterse als ik de woorden van zijn voorbeeld mugabe te gebruiken, een aantal opvallende dingens van de ndp en zijn aanhang die advocaat die bouterse verdedigde voor zijn aandeel in de drugssmokkel werd als messias in suriname onvangen onze brametje advocaat van de mafia ,spong werd met de grond gelijk gemaakt hier deze site door de aanhang omdat hij voorstander is van het berechten van bouterse en zijn loop jongens, gils ook het zelfde vene moet het ook ongelden santokhi kunnen ze zijn bloed wel drinken die idioten , van bommel zeg iets wat in hun straatje past die is gelijk in de ogen van die domme massa een goede hollander straks is het voorbij kunnen ze bezoek brengen in die nieuwe woning van bouterse santa boma daar hoord deze misdadiger thuis en nergens anders al het andere wat ze proberen zal niet lukken .


  Maak melding

 10. Deze ferme reactie van Santoki had ik verwacht.De Chinezen en andere insiders weten wel beter.De bevolking in Suriname klaagt niet voor niets dat Chinezen sneller een verblijfsvergunning krijgen.Santoki doet zijn uiterste best om zijn geschonden imago te redden.Ook Santoki wist niets van de zakenrelaties van zijn vrouw met Ajoeba!!Zijn exvrouw heeft hem ingedekt door als zelfstandige rechtspersoon zaken te doen met Ajoeba waardoor Santoki niet kan worden aangesproken.In Suriname is alles mogelijk onder het duo Venetiaan en Sardjoe.Ook Brunswijk, de zwager van Ajoeba kan doen en laten waar hij zin in heeft.Niemand pakt hem op terwijl hij meerdere keren met een pistool heeft gezwaaid.


  Maak melding

 11. Mijnheer Santhoki, nu pas snap ik waarom jij op die post zit ! Om een boef te pakken heb je een andere boef nodig, trouwens je dagen zijn geteld, jij blijft niet altijd minister en front blijft niet eeuwig bestaan,zelfs jij bent niet ontoucheble. Daarom maak je witte voetjes bij die ptapta’s, maar vergeet niet onvoorwaardlijke vriendschap komt niet voor in hun woorden schat, dat zit helaas in hun genen, dus als je valt is het niet allen hard, maar ook alleen. Sukkel!!!


  Maak melding

 12. thoki thoki, Alleen in Suriname kunnen deze dingen gebeuren. We hebben een president die niets van zich laat horen over belangrijke kwesties in het land.Kerstpakketten uitdelen voor de domme Massa van toen en ook nu om ze tevreden te stellen en dom te houden. thoki thoki wanneer houd het op met al die aantijgingen, als je in het buitenland was hadden ze jou thoki al op NONACTIEF gesteld
  Houd de eer aan je zelf voordat het te laat is thoki.


  Maak melding

 13. Beste Lezers,

  Na de onafhankelijkheid is deze eerste minister van justitie die hard werkt voor het volk.Heeft zoveel gedaan voor het volk;december -berechting;Rechter-opleiding. Snelheidscontrole op straat;Snelrecht probeert hij ook in te voeren.
  Dat vind ik top?De mevrouw als zij niet eens is gaat zeker dwars zitten en het beleid dwarsbomen. Of de minister haar niet eerder kon naar huis sturen.Ja iedereen is gebonden aan de regels en zeker de TOP-MINISTER VAN JUSTITIE.

  Hoop dat hij(santokie) zijn werk goed mag afronden.Ook het december-proces.

  De groeten

  Boyke


  Maak melding

 14. surinamers zijn net zimbabwanen de gene die ze achteruit heeft gezet hun land naar de afgrond heeft geleid hun economie kapot gemaakt politie bureau in pijn geschoten en de brandweer mocht het op bevel van massa moordenaar bouterse niet blussen dat soort mensen is hun leider hoe meer je ze venerderd kleinneerd hun rechten vertrapt hoe meer zij jou aanbeden ,een voorbeeld santokhi moet aftreden want hij is hun ogen niet goed en dat geloven allemaal die domme klootzakken van de ndp maar als iedere mensen met normen en waarden en moraal in zijn donder zecht tegen deze zelfde idoten hoe zit het nou met bouterse die heeft een strafblad die heeft gemoord staatsgreep gepleegt en er loopt een strafzaak tegen hem mag jij dan mee doen voor president verkiezing mag de moordenaar vootzitter zijn van de grooste oppositie partij dan meet jij toch duidelijk met twee maten ik vind dat iedereen die het opneemd voor bouterse moet zwijgen over bepaalde onderwerpen bouterse heeft meest corupte regering aller tijden gelijd in suriname kom nou zeg wat heeft bosje uitgehaald goedschalk bouterse alibux en hij heeft samenleving een fucking bangkroet land opgezadeld. ik ben het met iedereen eens dat je moet optreden tegen iedere vorm van coruptie en mensen die de wet overtreden geen onderscheid maken iedereen nogmaals .


  Maak melding

 15. Voor iemand die zijn mond vol heeft van transparantie zijn zijn verweren wel erg summier. Het kan niet zo zijn dat Santhoki er niets van wist want hij gaat over het wel of niet toelaten van vreemdelingen in Suriname. Het is zijn dept die wel/geen groen licht verstrekt bij die aanvragen. het ministerie van binnenlandse zaken die werft en handelt ze af,het ministerie van justitie doet een antecedenten onderzoek.
  Is Santhoki nou zo slim of zijn we allemaal dom ?het kan niet zo zijn dat er geen parlementaire onderzoek naar deze kwestie komt.Als dit uit blijft is het gehele Surinaamse parlement ongeloofwaardig en is er dus van democratie waarvoor FRONT zo gevochten heeft voor 1975 niets meer over.
  Santhoki heeft de rechtsstaat eigenhandig om zeep geholpen. Als hi echt van Suriname houdt treedt hij af.Maar nee, Ohm Shanti Ohm gaat dit niet toelaten want dat is al de zoveelste gezichtsverlies die ze zullen leidden. Chandri zal koste wat koste aanblijven.


  Maak melding

 16. Santhoki for President.
  Dat is mijn mening.
  Zpdra het recht moet zegevieren staat niks in de weg.

  En vooral mensen die bloed aan hun handen hebben moet hun mond dichthouden.

  eerst je eigen stront vegen en dan pas een vinger wijzen naar een ander.

  Papo


  Maak melding

 17. Du nr. 19 je hebt al alles gezegd. Zo zie ik het trouwens ook. Dat men nog lef heeft om op de partij Bouterse te gaan stemmen, zegt ook iets van hen.

  Janny


  Maak melding

 18. @Anton

  Kom op zeg. Transparantie wil gewoon zggen zichtbaar en controleerbaar. Daarmee is Santo niet verplicht om zelf alles in detail te weten, te controleren en aan de pers te melden.
  En een parlementair onderzoek, das pas lachen. Voor de fraude van Bosje was geen onderderzoek – structurele fraude op alle ministeries onder zijn bewind – en voor dit twijfelachtige geval waarvan nagenoefg nog niets feitelijks bekend is wil je al een parlementair onderzoek? En wie moeten dat onderzoek dan wel leiden? Wie van de DNA acht jij kwa kennis en ervaring mans genoeg om dit voor te zitten? Denk je dat de oppositie leden die al jaren geen flikker doen anders dan hun vergoedingen veiligstellen en hun geld ophalen de energie en het nivaue hebben om een parlemetaire enquete te trekken? Laat mij niet lachen. 😆


  Maak melding

 19. De heer Santokhi denkt nog steeds “WIJLEN JAGERNATH LACHMON” dat anderen “OERDOM” zijn. Dat er gehandeld wordt in verblijfsvergunningen weten wij al jaren. Dat is ook de reden geweest dat de heer Adhin (hoofd vreemdelingendienst) jaren geleden moest vertrekken (op non-actief) gesteld vanwege corruptieve praktijken. Dat de kas van de NPS door chinezen gespekt wordt weten wij ook al jaren. Dus Santkhi moet niet doen alsof er “NIETS AAN DE HAND ” is in suriname want op alle fronten op ambtelijk niveau “STEEKPENNINGEN” aanvaardt en wellicht is “SANTOKHI NIET IN STAAT” het binnen zijn eigen ministerie orde op zaken te stellen en het te stoppen. Immers als hij meent niet eens te weten over “HET DOEN EN LATEN VAN ZIJN EIGEN VROUW”, wan kan hij dan weten wat zijn ambtenaren aan het doen zijn ??????????????????????????????????


  Maak melding

 20. @ baldew
  jou vraag vind ik een goeie maar hoe zit het met iemand die de leiding van suriname in handen had en er worden 16 mensen op beestachtige manier afgeslacht en je weet het niet of je wil het niet weten??????


  Maak melding

 21. Ik hoop dat we leering trekken uit Zimbabwe en Centraal Afrika voordat dit gelummel van “de oude club” lijd tot grotere chaos dan we al hebben…Ik was er te jong voor een vereschil in te brengen toen ik in Su woonde maar na tien jaar in de VS merk ik dat men stalen ballen nodig heeft om de richting van dit lland te veranderen…schoften in het hof….lummels in het huis…criminelen aan de deur…Ik kom terug!! En met een doel….G-D zij me genadig en het komt tot vervulling…want me foega nanga din’ rover in jas!


  Maak melding

 22. Ik heb al eerder gezegd,dat elke surinaamse overheids arbeider in dienst van de staat suriname een boef ,schurk ,moordenaar ,oplichter ,verkrachter ,rover, enz enz enz is die zitten allemaal in het parlement of ministerie of gewoon zeve-even.

  Je hoeft niks te bewijzen die licht gewoon op klaar lichte dag voor je neus.

  Ze slaan schoppen roven stelen op kosten van het volk gratis reizen niet op het werk verschijnen en toch elke maand een top salaris ontvangen en de nodige US$ per dag ontvangen..gratis telefoon benzine en een auto voor de deur.

  Waar vind je zo’n luxe leven..


  Maak melding

 23. In de tijd van de Bijlmervluchten zijn gewone, doodeenvoudige ticketverkopers en verkoopsters bij de reisbureaus ontzettend rijk geworden door onder de tafel financiele handelingen en tjoekoe’s. Ze verkochten de vliegtuigstoelen aan degene die de meeste tjoekoe gaf.
  Wie in de positie is geweest om dit ook met visa’s te doen is de mevrouw die nu keurig in NL zit en met modder gooit.
  De Surinaamse overheid is corrupt en dat komt door corrupte ambtenaren die zich alsmaar vetter willen mesten. Komt er eindelijk een minister die deze corrupte praktijken wil verhinderen, dan past hij niet in de “ambtenarij” en moet hij dus verdwijnen. En zo zal het niet moeten gaan willen we SME vooruit helpen.
  DU geeft met Zimbabwe een goed voorbeeld. Een domme bevolking verdient ook een domme regering, want ze willen geen vooruitgang.
  Datzelfde geldt voor vele Surinamers die volgend jaar tot ‘s-lands spijt een stem mogen uitbrengen.

  Das


  Maak melding

 24. die du haalt in alle kwesties die aangekaart worden de naam bouterse naar voren mens je bent goed ziek van bouterse en je ziet door het bos de bomen niet meer!de regering dient zelfstandig goed instaat te zijn te functioneren los van de kwestie bouterse!je bent verwaard geestelijke hulp zou je misschien wel goed doen ,als het tenminste niet reeds te laat is. Kom terug en reageer alsjeblieft weer als je met je zelf weer in het reine bent en een evenwichtige reactie kan geven. Ik wordt misselijk en met mij ook vele anderen.
  Het betreft hier het rijlen en zeilen van de staat suriname en even niet van bouterse en wat hij al dan niet ,steeds weer bij herhaling gebruikt wordt, om feiten te verdraaien hoe we er nu daadwerkelijk voorstaan ,en wat er werkelijk wordt uitgespookt door de regeerders momenteel.


  Maak melding

 25. du de hutu,s en de tutsies zullen elkaar altijd blijven bevechten daar kan geen mens tot heden wat aan veranderen dat is al sedert mensen zich kunnen herinneren al zo.
  dat geld ook voor bouterse en zijn tegenstanders.


  Maak melding

 26. @ passaat
  dat bedoel ik nou als je aan die moordenaar komt verklaren ze jou voor gek verwaard noem maar op. maak jou borst maar nat ik ga door tot de laatse adem mie boi.de gene die het voor een moordenaar en
  landverrader opnemen zijn naar mijn mening geestelijk niet volwassen of ze zijn blijven steken in hun ontwikkeling. je kan niet aan de kant staan van moordenaar iemand die jou land naar de afgrond heeft geleid schenden van mensenrechten het vermoorden van zijn tegen standers, en jij neemd het voor zoiemand op, ik ben en zal altijd een felle tegenstander van iedere dictator zijnen vooral als het over mijn land gaat. jij noem mij verwaard,ik ben liever verwaard dan het opnemen voor bouterse.ik zal het nooit voor bouterse opnemen omdat ik een democraat en een rechtvaardig mens ben dat kan ik niet van jullie zeggen. een minister die word beschuldig voor van alles en nog wat alleen maar omdat hij surinaams grooste drugs crimineel en massa moordenaar voor het gerecht heeft gedaagd,hey passaat jullie lopen achter een psyhopaat aan dat is bouterse hij kijkt alleen naar zijn belang lands belang kan hem geen moer schelen want als jij weet dat jou aanwezigheid aan de macht in suriname zal zorgen voor een geisoleerd land dan doe jij dat niet en dat bedoel ik met het voorbeeld van mugabe zijn land gaat econimisch sociaal op alle gebieden achteruit toch blijft hij aan de macht dat zijn mensen die tot hun dood aan de macht willen blijven dat kan je ook bij bouterse zien suriname ging op de zelfde manier achteruit onze sterke gulden daalde in zijn waarde de economie ging achteruit mensen moesten in rij staan om aan alles te komen geen medicijnen in vooraad onze goudvooraad verdwenen wisselkoers verschilde elke dag , maar de mensen aan de macht zoals mugabe en bouterse die hebben alles wat hun hartje begeerd die arme bevolking die voeld de klappen . en jij passaat noem mij verwaard om dat ik tegen dit soort lieden ben hoe durf jij jongen laat jou nakijken en de aanhang ook ik heb een goede arts voor jou jenny simons kunnen jullie allemaal terecht .


  Maak melding

 27. nr. 25 mr. DU,
  Ik heb al “VELE MALEN” vermeld dat de zaak van 8 december in z’n geheel een “SHOWPROCES” is en dat de berechting er niet zal komen en dit dank zij wijlen Jaggernath Lachmon en Venetiaan. Santokhi wil met dit nogmaals “SHOWPROCES” naam maken maar de vraag is welke rechter de “MOED EN DURF HEEFT” om een vonnis uit te spreken???
  Immers de heer Von Niesewand heeft nual te kennen gegeven dat het proces niet “VOOR DE VERKIEZINGEN VAN 2010” zal worden afgerond.
  DUS ALLE VERWACHTINGEN OVER DE BERCHTING TEN SPIJT ZAL HET WEDEROM EEN POLITIEKE USSUE WORDEN VOOR DE VHP EN NPS.


  Maak melding

 28. @baldew en de rest van die aanhangers van sekte leider bouterse .als jij dit een schowproces noemd wil ik jou vragen hoe jij die afslachting noem van onze landgenoten zonder enige form van proces door opperechter bouterse dat zo een beest zich moet verantwoorden voor de rechter daar zijn jullie op tegen en het meest stomme van alles zijn de redenen die jullie daarvoor geven belachelijk allemaal iedere normaal denkend mens met de hart op de juiste plaats weet dat je de mensen die verantwoordelijk zijn voor de zwartste bladzijde van de republiek suriname moet berechten, en de mensen die daar tegen zijn hebben geen moraal .


  Maak melding

 29. beste du ik zal in ieder geval jou advies wel overwegen.maar 1 ding weet ik zeker zelfs een arts of psychiater kan jou niet meer helpen het is 5 over 12 dus te laat voor jou.je zit vol wrok haat en woede, heel je denken is ermee uitgezaaid niks kan jou nog prikkelen tot nuchter denken over “ons” land suriname. je voelt je door alles en iedereen aangevallen je bent een kwelgeest voor jezelf als mensen jou mening niet delen in een bepaalde case. met jou in discussie gaan ,betekent altijd op een verkeerd spoor eindigen.. ronnie somo en nu santo of bouta ik kan wat de ene fout doet of gedaan heeft, niet met de andere goed praten of bedekken


  Maak melding

 30. Haai masra noso missie Passaat saka tanga gi ing. Iedereen heeft deze figuur al door. Mi dinki taki a pa/ma edesee no e wroko boeng.

  Ontwaakt met DDB, maar gaat ook met DDB naar bed. Is hier aan de orde, “wie lief heeft kastijdt men”? Ik geloof het haast wel.


  Maak melding

 31. Simple omdat DDB de grootste misdadiger is die SME heeft voortgebracht zal hij altijd als maat gebruikt worden om andere misdaden tegen af te zetten. De Duitsers doen dat met Hitler. Wij doen dat met DDB die van alle criminele markten thuis was.


  Maak melding

 32. @ passaat.
  graag gedaan mie boi nogmaals voor de gene die niet weten ik ben en zal altijd tegen onrecht zijn en waneer de front zich schuldig maakt aan onrecht ook .wat ik van jou merk is dat jij en velen goed zijn in het verdraien van de feiten als je kijk hoe jullie minister santokhi aanpakken. hem aan de hoogste boom willen hangen omdat bouterse op een circus voostelling deze minister heeft beschuldig van banden hebben met een crimineel of zijn vrouw, een mevrouw (vlucht)zogenaamd naar het buitenland omdat zij informatie zou hebben over coruptie op de ministerie dan vind jij en de aanhang dat deze man moet aftreden . dan is mijn vraag aan julie als deze minister om deze redenen in jullie ogen ongeloofwaardig is en moet aftreden, hoe zit het dan met de geloofwaardigheid van bouterse de man die in jullie ogen altijd de waarheid spreekt en als je kijkt wat bouterse allemaal op zijn kerfstok heeft en het hier opnemen voor hem vraag ik me af wie hulp nodig heeft santokhi bouwd op wat bouterse heeft vernietig en wat ik zeg zijn geen valse beschuldigingen maar feiten de politie bereau was het eerste dat in puin is geschoten je ben zeker vergeten de bevolking moest soms zelf die politie man of vrouw ophalen want er waren geen auto. die tactiek van jullie zal niet werken op mijn iedereen die bouterse aanpakt of over de misdaden van deze man praat is in jullie ogen niet goed bij zijn hoofd.ik hoor jou en pinto en anderen nooit wat zeggen over de man die van massa moord word beschuldig in nederland is veroordeeld een rechtszaak tegen hem heeft lopen en toch meedoen om de president verkiezing suriname wie is nou gek de gene die misdaden van bouterse met de mantel der liefde bedekken of de gene die het bespreekbaar maken ??? ik hou van suriname en dit land verdiend beter en niet een regering de geleid word door iemand die zijn poten niet in het buitenland mag zetten en op een opsporings lijst van de interpol staat .


  Maak melding

 33. du en santo dit is werkelijk een geval van zagen met planken op dik hout boi. die politieke verdeel en heers syteem die bestaat in su is de schuld van alle ellende,zie maar ze vullen elkaar niet aan een ieder heeft zijn eigen belang,nl zijn eigen etnische achterban\ boevenclub enz.zoals nps vhp pertjaja abop enz. en wat santo betreft, waar rook is, is vuur.


  Maak melding

 34. @passaat
  ik zal jou een ding heel duidelijk maken mss begrijp je mij nu beter ik ben voor suriname en zijn vooruitgang dat staat bij mij voorop.maar vooruitgang democratie en rechtsstaat gaat niet samen met bouterse dat is toch over duidelijk.en voor de rest praat ik over feiten en dat zijn de dingens die goedschalk bosje bouterse alibux premassar hebben geflikt hoe was het met onze economie toen deze regering vene aan de macht kwam zelf de imf gaf waarschuwing aan bosje onze hele goud vooraad was verdwenen geld bij drukken zonder dekking zo is onze sterke gulden vandaag niets meer waard dit zijn belangrijke dingens passaat en dan wil jij dat ik voorstander moet zijn voor de mensen die bekend staan als de grooste roversbende allertijden bosje deed inkopen om naam van de staat ik wil regering vene niet vrij pleiten maar wat bosje en bouterse suriname hebben aangedaan in naar mijn weten nooit eerder voorgekomen en wat doen ze nu met die zelfde schurken die waren weggeschoten weer in een blok zitten om weer te komen roven soemita is er een van de zogenaamde mammoetblok god behoede suriname want met vallen en opstaan heeft deze regering zijn best gedaan het moet beter daar ben ik het met iedereen eens en het kan beter.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.