Agis opent Servicecentrum in Paramaribo

1

Agis Zorgverzekeringen heeft vrijdag jl. een Servicecentrum geopend in Paramaribo. Suriname is na Turkije en Marokko het derde land buiten Nederland waar Agis nu een Servicecentrum heeft. Meer dan 60.000 in Nederland woonachtige Surinamers zijn verzekerd bij Agis. Zij gaan regelmatig – en soms langdurig – naar hun land van herkomst.

Via het Servicecentrum wil de zorgverzekeraar haar verzekerden, óók in het buitenland, voorzien van goede zorg en service en hen een compleet zorgpakket bieden als zij medische hulp nodig hebben. Naast spoedeisende zorg kunnen Agis-klanten in Suriname ook terecht voor ouderenzorg, thuiszorg en nierdialyse.

Daarnaast zet Agis zich ook in om de gezondheidszorg in Suriname te verbeteren. Hiervoor heeft Agis met het ministerie van Volksgezondheid in Suriname een intentieverklaring getekend.


1 REACTIE

  1. Goed hoor ik ben al 27 jaar bij agis verzekerd het is heel erg belangerijk dat agis een bij service punt vooral voor ouderen geopend heeft thanks jullie allen

    mvg


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.