Burgemeester Binderhagel neemt afscheid

4

Misschien wel de meest kleurrijke burgemeester van Limburg is ermee gestopt, Headly Binderhagel van Nuth. Binderhagel, van Surinaamse afkomst, had gezondheidsproblemen en daarom stelde hij zich niet meer beschikbaar voor een nieuwe ambtstermijn van zes jaar.

Vrijdagochtend nam hij afscheid op het gemeentehuis van zijn ambtenaren, meldt de Limburgse zender L1. Binderhagel wordt opgevolgd door Hubert Vos.

4 REACTIES

  1. Dit landskind zou hier de gelederen moeten komen versterken. Mind you, “kennis van over zee” is hier met name bij sommige hoge- omes en tantes niet altijd welkom. Ik zie of hoor het al, “wat wil je ons hier komen leren?”

    Life depents on experience!


    Maak melding

  2. ik ben haast elf weeked met zijn broer dus deze man heeft het verdiend. no 1 je hebt gelijk want deze man was al een keer met vak in su geweest toen dacht men dat hij voor het een bepaalde party kwam . hij zou het land kunnen laten draaien mie sabie a mang tja edè ,

    heel veel succes brada ina liebi ik gun het je van harte


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.