dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidZorgverzekeraar Agis ondersteunt projecten Suriprofs

Zorgverzekeraar Agis ondersteunt projecten Suriprofs

-

Does Travel - naar Suriname

Zorgverzekeraar Agis zal op de slotdag van het Kwakoefestival 2008 morgen in Amsterdam Zuidoost een donatie doen van € 2.000,-. Coryfee Stanley Menzo van Stichting Suriprofs neemt de donatie in ontvangst. Deze donatie vormt de apotheose van de activiteiten van Agis tijdens Kwakoe 2008.

De projecten die de Suriprofs financieren hebben allemaal met kinderen en jongeren te maken en variëren van sociale projecten tot sportontwikkelingsprojecten. Bewegen is gezond, als zorgverzekeraar weet Agis daar alles van.

Daarom steunt Agis graag de projecten van Stichting Suriprofs door een donatie te doen van € 2.000,–Daarnaast zal een Agis promotieteam gedurende de hele dag zogenaamde Surishirts verkopen op het festivalterrein. Ook deze opbrengsten gaan naar de stichting.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. We verkopen onze huid weer voor een kwartje.
  zo een grote instelling als AGIS die onze geest koopt voor 2000 euro. Ze willen poot aan de grond in de Surinaamse samenleving hier en daar.
  Donatie is altijd welkom en okay, maar om dat als een nieuwsbericht te lanceren? In Europa waar we over andere bedragen praten.
  Daarom blijft iedereen een gat zien in onze broek en dat van Suiriname.

  en dat een Menzo zich ervoor leent om te komen opdraven hiervoor.

  Ik wil weten als hij dat zou hebben gedaan als een of andere Warung 500 euro – voor wie het veel geld is in vergelijking met de draagkracht van Agis – zou hebben willen doneren aan de Suriprofs.

  We nemen nog een proef op de som. PAS OP !!!


  Maak melding
 2. het hou maar niet op ,voor de zoveeeeelste keer op keer , we zijn zoo makkelijk te pakken, de wite man laat het weer zien, euro 2000, minder dan mij maand salaris pfff agis


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES