dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPremièrevoorstelling van 'No Spang'

Premièrevoorstelling van ‘No Spang’

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 13 oktober 2007 vindt de premièrevoorstelling ‘No Spang’ plaats van Manoushka Zeegelaar Breeveld en Band. ‘No Spang’ verhaalt over de verschillende rollen die zij als vrouw inneemt binnen de huidige maatschappij. Deze rollen leiden tot verschillende perspectieven en wisselende keuzes. ‘No Spang’ is meer dan een persoonlijk document en overstijgt het individuele doordat de thematiek refereert aan sociaal-culturele issues.

‘No Spang, maak je niet druk’ was de conclusie in Manoushka’s vorige voorstelling ‘Vrij’, waarover de Volkskrant schreef: ‘Fascinatie vanaf het eerste dromerige akkoord tot het uitbundige slotnummer’. Maar over dat ‘niet druk maken’ maakt Manoushka zich druk. Erg druk. Muzikaal vertellend en zingend vanuit poëtisch perspectief probeert ze in ‘No Spang’ enige rust te vinden in al die drukte.

Manoushka was eerder o.a. te zien in Romeo ’n Juliette, a Caribbean Xperienz (2003), Mama, een komedie over moederschap (2005), Het Verschil van Ruut Weissman (2007) en CHANGÁ! van Stichting John Leerdam (2007). Naast theater speelde ze o.a. in de televisieseries Pleidooi, Blauw Blauw en Grijpstra en de Gier. Haar speelfilmdebuut was Madame Jeanette van Paula van der Oest (2003).

Zaterdag 13 oktober 2007 om 20.30 uur in
Schouwburg Almere, Esplanade 10 te Almere.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES