South South West tournee door Nederland

10

Het warmte record van de eerste helft van 2007 krijgt een ontknoping met het bezoek van de muziekgroep South South West (SSW) uit Suriname. SSW is reeds 20 jaar aan top in het Caribisch gebied. Een prestatie die weinig Surinaamse groepen op hun conto kunnen schrijven. De groep heeft zich steeds weten aanpassen aan de tijd.

Na een drietal bezoeken in de afgelopen jaren, zal de groep Nederland na lange tijd weer aandoen. Een optreden van South South West is altijd een ongekend leuk Surinaams/caribisch feest. De groep heeft nog altijd een breed repertoire waarmee die jong en oud aangenaam kan entertainen. SSW is een dance & showband en speelt genres als zouk, merenque, reggaeton, bachata, dancehall, kaseko, latin, soca, R&B ballads, top 40 classics.


10 REACTIES

  1. Ik heb vorig jaar stage gelopen in Suriname.
    Het was altijd weer een enorm feest met South South West. Ik ben blij dat de groep Nederland aandoet. Waar kan ik terecht voor meer informatie?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.