Roué Verveer treedt op in Geertruidenberg

0

Roué Verveer treedt vrijdag 9 februari op in De Schattelijn in Geertruidenberg. Vanaf 20.15 uur brengt hij daar zijn show ‘Met Andere Woorden’ op de planken.

Met zijn kenmerkende charme pakt Verveer elk publiek in om het vervolgens met hilarische anekdotes te vermaken of te verwarren. Net als in zijn vorige show trakteert hij het publiek op scherpe improvisaties en een opmerkelijke visie en humor.

Verveer is geboren in 1972 in Paramaribo, Suriname. In 1998 ontmoet hij de jongens van FreshWagon (met o.a. Najib Amhali, Howard Komproe, Murth Mossel en Eric van Sauers) in Suriname met wie hij nu regelmatig optreedt, evenals met Comedytrain.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.