dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit NederlandNieuw contract Ryan Babel bij Ajax

Nieuw contract Ryan Babel bij Ajax

-

Does Travel - naar Suriname

Ryan Babel blijft voorlopig bij Ajax. De twintigjarige aanvaller heeft ingestemd met een nieuw contract in Amsterdam. De international van Surinaamse afkomst tekent tot medio 2010 bij. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2007. Zijn huidige contract zou in de zomer van 2008 aflopen.

Het akkoord tussen Ajax en Babel heeft geruime tijd op zich laten wachten. Beide partijen onderhandelden volgens het ANP stevig over enkele speciale voorwaarden in het nieuwe contract, onder meer ten aanzien van een mogelijke limiet aan de afkoopsom voor Babel.

Babel debuteerde twee jaar geleden met Ajax in de eredivisie. Sindsdien speelde hij 61 competitiewedstrijden in het eerste elftal. Daarin maakte hij twaalf treffers. Babel speelde tot dusver elf interlands.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Ryan Babel is the next big thing in de voetbalwereld. de kans is groot dat hij binnen drie/vier jaar bekroond zal worden als ’s wereldvoetballer van het jaar. het gaat je goed Ryan. Big Up Suri’s


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES